folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Nodejs Veritabanı İşlemleri İçin Hangi Framework

Nodejs Veritabanı İşlemleri İçin Hangi Framework

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Bilgisizliğime verin lütfen ama bir soru sormak isterim.

Amaç DB ile alışveriş ise bana nodejs gerekli mi.

.net core üzerinde yazdığım bir api için nodejs ne katabilir merak ediyorum?

veya ikisi çok mu farklı şeyler.

Teşekkürler şimdiden.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    esinti bunu yazdı

Bilgisizliğime verin lütfen ama bir soru sormak isterim.

Amaç DB ile alışveriş ise bana nodejs gerekli mi.

.net core üzerinde yazdığım bir api için nodejs ne katabilir merak ediyorum?

veya ikisi çok mu farklı şeyler.

Teşekkürler şimdiden.

Hangi dili biliyorsan onda yaz hocam. Php , C# , JavaScript artık hangisini biliyorsan yaz gitsin. Hepsinin artısı ve eksisi var. Çalıştığın şirket .Net Core Web APi yazıyorsa kalkıp node.js yazamazsın.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

js promise olayını yeni duyman garip. Bir iki kursa göz atıp bilgilerini pekiştirmekte fayda olacağını düşünüyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

js promise olayını yeni duyman garip. Bir iki kursa göz atıp bilgilerini pekiştirmekte fayda olacağını düşünüyorum.

Node.JS webSocket için kullanıyorum Api falan yazmıyorum. O yüzden çok fazla callbackhell oluşmuyor.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 2214 Toplam Mesaj: 15
node.js