Nokia 3120 Classic Telefona Video Atamıyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senem35
    senem35's avatar
    Dişi

obie bunu yazdı:
    -----------------------------

senem35 bunu yazdı:

sanırsam o konuyu açtığım tarihe bakmayı akıl edemedin.bilgisayarla tanışmam o konuyu açtığım tarihlere denk geldiği için gayet normal.ilk çıktığı zamanlar almadım ben bilgisayarı.senin hakkında ufak bi araştırma yaptım cümlesini okuyunca bende bişey sandım

ne o korktuğun bişeymi var , sen ne sandın ?

adresimi öğrenip erkek arkadaşını üzerime salacağını sandım : p

tırstım :X&'^£#$0

ne kadar banal P

tiksindim :X&^^#0

http://www.facebook.com/pages/Kisisel-Gelisim-ve-Psikoloji/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

senem35 bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

teker teker gelin ulen : p

beni tanımayan birisinin hakkımda yorum yapmasını hiç kaldıramam.bilhassa boş gezen,çok bilmiş tarzı şeyler yazan bir kıza günlerce yazarım.her türlü gideri var.bi tane görmedim oturaklı birisini,bölye cevaplar alınca klişe sözlerle cevap vermeyen.hep aynı manzara.

sen beni tanıyomusun ki yorum yazıosun benim için ,herkes haddini bilsin

başta hakkında bildiğim sadece tek birşey vardı.o da telefondan anlamadığın ve bu sorunu google dan bakıp bulamadığındı.orda bitirmedin.yazdın durdun ve bu sayede hakkında bi kaç bişey daha öğrendim.istersen daha yazarım hakkında bişeyler ama ağır gelir.yazarak cevap vereceğini bilsem dökerim buraya hepsini.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senem35
    senem35's avatar
    Dişi

obie bunu yazdı:

senem35 bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

beni tanımayan birisinin hakkımda yorum yapmasını hiç kaldıramam.bilhassa boş gezen,çok bilmiş tarzı şeyler yazan bir kıza günlerce yazarım.her türlü gideri var.bi tane görmedim oturaklı birisini,bölye cevaplar alınca klişe sözlerle cevap vermeyen.hep aynı manzara.

başta hakkında bildiğim sadece tek birşey vardı.o da telefondan anlamadığın ve bu sorunu google dan bakıp bulamadığındı.orda bitirmedin.yazdın durdun ve bu sayede hakkında bi kaç bişey daha öğrendim.istersen daha yazarım hakkında bişeyler ama ağır gelir.yazarak cevap vereceğini bilsem dökerim buraya hepsini.

googledan baktım buldum 3gp olayını yaptım olmadı sonra buraya yazdım sen bu foruma ukalalık yapmak için geldin galiba. senin yerin chat siteleri orada tasla bilgiçliğini ukalalıını

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

senem35 bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

senem35 bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

googledan baktım buldum 3gp olayını yaptım olmadı sonra buraya yazdım sen bu foruma ukalalık yapmak için geldin galiba. senin yerin chat siteleri orada tasla bilgiçliğini ukalalıını

oooooooooooo :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

senem35 bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

senem35 bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

bilindiği üzere tüm nokialar 3gp oynatır zaten.koskoca googledan telefona video atma sorununu arayıpta bulamayan tipik chat hastası bir kızsın.ayrıca sen gelmeden önce ben bu forumdaydım.senin şark köşenmiş gibi konuştun şimdi ukalalık yapmaya geldin falan.ayrıca vereceğin cevapta kendine has olsun.bütün kızlar mı böyle durumlarda aynı cevabı verir yaw.senin yerin chat sitesi,beynine format at,çok bilmişsin vs.ben ne yazıyorum sen ne cevap veriyorsun.yazdığıma karşılık bişey yazda bitsin bi yerde.bölye klişe sözler kızlara hastır.başkasının savunmasıyla kendini savunma.herkez yazar senin yazdıklarını ki cevap verecek yetisi olmayanlar böyle söyleyerek sıyrılmaya çalışır.neyse sen içini blog sayfana dök.zaten sadece aşk şiiri yazarsınız.çünkü artık zihnin başka bir şeye tasalanma yetisini kaybettiği için her olay oraya bağlanır.ya da facebook a bi fotoğraf koyda millet yorum yaparak sıfatına değer biçsin de tatmin ol en iyisi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senem35
    senem35's avatar
    Dişi

bilindiği üzere tüm nokialar 3gp oynatır zaten.koskoca googledan telefona video atma sorununu arayıpta bulamayan tipik chat hastası bir kızsın.ayrıca sen gelmeden önce ben bu forumdaydım.senin şark köşenmiş gibi konuştun şimdi ukalalık yapmaya geldin falan.ayrıca vereceğin cevapta kendine has olsun.bütün kızlar mı böyle durumlarda aynı cevabı verir yaw.senin yerin chat sitesi,beynine format at,çok bilmişsin vs.ben ne yazıyorum sen ne cevap veriyorsun.yazdığıma karşılık bişey yazda bitsin bi yerde.bölye klişe sözler kızlara hastır.başkasının savunmasıyla kendini savunma.herkez yazar senin yazdıklarını ki cevap verecek yetisi olmayanlar böyle söyleyerek sıyrılmaya çalışır.neyse sen içini blog sayfana dök.zaten sadece aşk şiiri yazarsınız.çünkü artık zihnin başka bir şeye tasalanma yetisini kaybettiği için her olay oraya bağlanır.ya da facebook a bi fotoğraf koyda millet yorum yaparak sıfatına değer biçsin de tatmin ol en iyisi.

sözlerim sana ağır gelmiş olmalı ki geveledikçe gevelemişsin. bu kadar kalabalık cümleler kullanmana gerek yoktu. beni başka kızlarla kıyaslamaya varana dek .. şimdiye kadar çok az kız girmiş hayatına belli ki,neyse o senin özel hayatın. bloguma ziyaretin için teşekkür ederim , senn canını çok yakmışlar ki aşk şiirleri içeren blogumu küçümseyerek karşılamışsın, aşk güzel şey inşallah sende bir gün aşık olursun herşey telefona video atamayan biriyle bukadar uğraşarak kendi zayıf egolarını tatmin etmek değildir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

z yerine s, v yerine w yazan kızlardan bu da kaçın !

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

senem35 bunu yazdı:

sözlerim sana ağır gelmiş olmalı ki geveledikçe gevelemişsin. bu kadar kalabalık cümleler kullanmana gerek yoktu. beni başka kızlarla kıyaslamaya varana dek .. şimdiye kadar çok az kız girmiş hayatına belli ki,neyse o senin özel hayatın. bloguma ziyaretin için teşekkür ederim , senn canını çok yakmışlar ki aşk şiirleri içeren blogumu küçümseyerek karşılamışsın, aşk güzel şey inşallah sende bir gün aşık olursun herşey telefona video atamayan biriyle bukadar uğraşarak kendi zayıf egolarını tatmin etmek değildir.

mevzuyu madem yine başka yönlere kaydırdın.o zaman ordan devam edelim.sade cümleler kuruyorum çünkü algı mekanizmanızda sıkıntı olduğu için tek satırlık cümleleri olduğu gibi anlıyorsunuz.hayatıma hiç kız girmedi o konuda yanlışın var.neden girmedi dersen istemedim çünkü.aşk istenilerek yaşanılan bir duygu değildir.aşkın kaçışı yoktur.ben daha öyle birine denk gelmedim.ama sen aşksız yaşanmayacağı kanısındasın,yani bir aşk bulma peşindesin bu yüzden doğru aşkı bulamamışsın ki bu konuyu böyle basit bi kaç cümleyle özetleyebiliyorsun.işin derinine inemiyorsun.o kadar çok aşk yaşamışsın ki artık hepsinde yaşadığın ortak duygular saplantı olmuş sende ki artık yaşayacağın tek his onlar olmuş.deneme yanılma yöntemi ile belki bu sefer aradığımı bulurum fikriyle hareket ettiğin için artık ne aradığını bilmiyorsun ki bulduğuna varasın ve bulduğunun aradığının olmadığını anlamadığın için bu da sana mutluluk vermiyor ve dolayısıyla konu hakkında yazabildiklerin sadece bi cümle ile sınırlı.yani ben bu duyguyu isteyerek,arayarak yaşamanın gerçekliğine inanmadığım için bu konuda herkezden gayet tecrübeli olduğumu düşünüyorum.hayatım pazardan domates seçer gibi sevgili aramakla geçmediği için bu konuda gerçek sevdiğimi bulabileceğimi düşünüyorum ki o zaman blogundaki şiirler bile beni heyecanlandıramaz.o kadar basite indirgenemeyecek duyguların olmaz o zaman.yani aradaki fark ben başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik edecek değilim.gelelim diğer konuya.buradan algının zayıf olduğunu söylediğime hitaben örnek vereyim.anlık yaşadığın için başta yazdıklarımı görmedin galiba.konuya attığım ilk mesaja bakarsan anlarsın mevzuyu.ortada kullandığın bozuk bir türkçe var ve bunu gayet düzgün bir dille dile getirdim.orda hatalısın fakat hala hangi mantıkla su üstüne çıkmaya çalıştıysan artık,o yüzden konuyu buraya getirdin.benim olayı telefona video atamıyor olmana getirmiş olmam senin hatanı kabul etmemiş olmandandır.ve bunu sen egomu tatmin etmeye bağlamışsın ki hangi akla hizmet?ben içgüdülerimle yaşamıyorum ,yaşama kaygım kendime dönük değil,hurafelere aç değilim ve şizofren yada paranoyak değilim ki kendimi ve egolarımı tatmin etmek için uğraşayım.o işi kızlar yapar.face e fotğraf koyarak,bedenlerine yatırım yaparak kısacası sıfatlarına değer biçtirerek ederlerini ima edecek sözler duyduğunda tatmin olurlar ki çoğunu yaşamı bunlar üzerine kurulur.ayrıca yazdıklarımdan sadece bi cümleyi çekip ona hitaben cevap yazıyorsun.yada diğerlerine sözün yok.ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun.bu da işte önceki mesajlarımda yazdığım gibi aşktan başka bir konuda mantık yürütebildiğiniz,konuşabildiğiniz,yazabildiğiniz başka bir konu yok.ki onu da zaten ancak bir kaç kelime ile açıklayabilme yetiniz var.illaki aşk ve aşktan ne kadar anladığınızı tartışalım diyorsan forumda konular mevcut ordan devam edelim ama şu an mevzuyu saptırmayalım.ve yazmışsın bir de sözlerim ağır geldi galiba diye.şimdi ne yazdın ki ağır gelecek.bu göreceli bi kavram olduğu için bi kaç cümlenin birisine ağır gelebileceğini düşündüğün için sen de bi cümle ile altüst edilebilecek bir karaktere sahipsin anlamı çıkartırım ben burdan.sen bize neyin ağır geldiğini bilmezsin ki bilmenin anlamı da yoktur çünkü meseleyi anlayabilecek kadar bütünü görebileceğinizi zannetmiyorum.bir de neden bu kadar çok yazdığıma değinmişsin.ortada birşey yokken;geveze,çok bilmiş gibi sıfatlar takılıyor şahsıma.bunu en anlayabileceğiniz yoldan bunu nasıl bir psikolojiye sahip bir insanın yazabileceğini,aslında bunu yazanın nasıl biri olduğunu anlamsına yardımcı olmak için yazarım ki sayfalar da sürse.olumsuz yönünü eleştirmemizle ve hatan olduğunu sana ikaz etmemizle nasıl bunun sana ağır geldiğini;geveze ve çok bilmiş sıfatı uydurup düşünce ürünü olmayan çıkar bir yol seçip egonu tatmin ettiğini anlamana yardımıcı olmak için yazarım.sayfalar sürse dahi.umarım anlatabilmişimdir artık.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

obie bunu yazdı:

yaw arkadaş sizin gözünüz kör olmuş.kızlar interneti sadece facebooktan ibaret sandığı için vaziyet bu.bi mürid yazmıştı forumda.ie nin anasayfası msn.com olduğu için ilk açılışa google gelmediği için internet yok mu diye soran kızların halen mevcut olduğunu söylemişti.aradığının webte milyonlarca sitede milyarlarca linki mevcut.sen buna erişemiyorsan git kum oyna.bırak pc yi.işin aslına dönersek bilgisayarı ilk çıktığında almışsın.büyük ihtimalle mario bağımlılık yaptı.halen onunla meşgulsun.gelişmelere radikal kalmışsın.ayrıca burada birisinin problemi olduğu için açtığı konulardan öyle birisini göster ki en kaba tabirle google da çözümü olmasın?yani şu an açtığın konunun cevabını google da aramak dakikanı almaz.sen webin gücünü keşfedememişsen ben ne yapayım.millet dünyayı yönetiyor internet ile ama işte msn ve facebook ta sohbet edecek birisini bulamayınca pc başında bir saatinin geçiremeyen tipik türk kızı bi nokianın video formatını bulamıyor.fazla üstüne gelmeyeyim.ayrıca boş gezen demişsin.istersen bi uğra okuluma.sana laboratuvarımı gezdireyim.ben her türlü tartışırım.ama cevap verecek zeka yetinin olmadığı yerde söveceksen yada get out my ship tarzı şeyler yazmayacaksan devam ederim?

mario'ya  laf yok ben hala oynuyorum :)

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

seviyorum buradaki muhabbeti yahu :)

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 5378 Toplam Mesaj: 45