Nokia 3120 Classic Telefona Video Atamıyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senem35
    senem35's avatar
    Dişi

mevzuyu madem yine başka yönlere kaydırdın.o zaman ordan devam edelim.sade cümleler kuruyorum çünkü algı mekanizmanızda sıkıntı olduğu için tek satırlık cümleleri olduğu gibi anlıyorsunuz.hayatıma hiç kız girmedi o konuda yanlışın var.neden girmedi dersen istemedim çünkü.aşk istenilerek yaşanılan bir duygu değildir.aşkın kaçışı yoktur.ben daha öyle birine denk gelmedim.ama sen aşksız yaşanmayacağı kanısındasın,yani bir aşk bulma peşindesin bu yüzden doğru aşkı bulamamışsın ki bu konuyu böyle basit bi kaç cümleyle özetleyebiliyorsun.işin derinine inemiyorsun.o kadar çok aşk yaşamışsın ki artık hepsinde yaşadığın ortak duygular saplantı olmuş sende ki artık yaşayacağın tek his onlar olmuş.deneme yanılma yöntemi ile belki bu sefer aradığımı bulurum fikriyle hareket ettiğin için artık ne aradığını bilmiyorsun ki bulduğuna varasın ve bulduğunun aradığının olmadığını anlamadığın için bu da sana mutluluk vermiyor ve dolayısıyla konu hakkında yazabildiklerin sadece bi cümle ile sınırlı.yani ben bu duyguyu isteyerek,arayarak yaşamanın gerçekliğine inanmadığım için bu konuda herkezden gayet tecrübeli olduğumu düşünüyorum.hayatım pazardan domates seçer gibi sevgili aramakla geçmediği için bu konuda gerçek sevdiğimi bulabileceğimi düşünüyorum ki o zaman blogundaki şiirler bile beni heyecanlandıramaz.o kadar basite indirgenemeyecek duyguların olmaz o zaman.yani aradaki fark ben başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik edecek değilim.gelelim diğer konuya.buradan algının zayıf olduğunu söylediğime hitaben örnek vereyim.anlık yaşadığın için başta yazdıklarımı görmedin galiba.konuya attığım ilk mesaja bakarsan anlarsın mevzuyu.ortada kullandığın bozuk bir türkçe var ve bunu gayet düzgün bir dille dile getirdim.orda hatalısın fakat hala hangi mantıkla su üstüne çıkmaya çalıştıysan artık,o yüzden konuyu buraya getirdin.benim olayı telefona video atamıyor olmana getirmiş olmam senin hatanı kabul etmemiş olmandandır.ve bunu sen egomu tatmin etmeye bağlamışsın ki hangi akla hizmet?ben içgüdülerimle yaşamıyorum ,yaşama kaygım kendime dönük değil,hurafelere aç değilim ve şizofren yada paranoyak değilim ki kendimi ve egolarımı tatmin etmek için uğraşayım.o işi kızlar yapar.face e fotğraf koyarak,bedenlerine yatırım yaparak kısacası sıfatlarına değer biçtirerek ederlerini ima edecek sözler duyduğunda tatmin olurlar ki çoğunu yaşamı bunlar üzerine kurulur.ayrıca yazdıklarımdan sadece bi cümleyi çekip ona hitaben cevap yazıyorsun.yada diğerlerine sözün yok.ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun.bu da işte önceki mesajlarımda yazdığım gibi aşktan başka bir konuda mantık yürütebildiğiniz,konuşabildiğiniz,yazabildiğiniz başka bir konu yok.ki onu da zaten ancak bir kaç kelime ile açıklayabilme yetiniz var.illaki aşk ve aşktan ne kadar anladığınızı tartışalım diyorsan forumda konular mevcut ordan devam edelim ama şu an mevzuyu saptırmayalım.ve yazmışsın bir de sözlerim ağır geldi galiba diye.şimdi ne yazdın ki ağır gelecek.bu göreceli bi kavram olduğu için bi kaç cümlenin birisine ağır gelebileceğini düşündüğün için sen de bi cümle ile altüst edilebilecek bir karaktere sahipsin anlamı çıkartırım ben burdan.sen bize neyin ağır geldiğini bilmezsin ki bilmenin anlamı da yoktur çünkü meseleyi anlayabilecek kadar bütünü görebileceğinizi zannetmiyorum.bir de neden bu kadar çok yazdığıma değinmişsin.ortada birşey yokken;geveze,çok bilmiş gibi sıfatlar takılıyor şahsıma.bunu en anlayabileceğiniz yoldan bunu nasıl bir psikolojiye sahip bir insanın yazabileceğini,aslında bunu yazanın nasıl biri olduğunu anlamsına yardımcı olmak için yazarım ki sayfalar da sürse.olumsuz yönünü eleştirmemizle ve hatan olduğunu sana ikaz etmemizle nasıl bunun sana ağır geldiğini;geveze ve çok bilmiş sıfatı uydurup düşünce ürünü olmayan çıkar bir yol seçip egonu tatmin ettiğini anlamana yardımıcı olmak için yazarım.sayfalar sürse dahi.umarım anlatabilmişimdir artık.

-----------------------------

Ben psikolog değilim senin takıntılarına çözüm bulamam kusura bakma sonuna kadar okuyamadım ben kısa ve öz cümleleri severim.

http://www.facebook.com/pages/Kisisel-Gelisim-ve-Psikoloji/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam özelini anlatmaya gerek yoktu. Herneyse, düzeldimi problemin ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hala dahamı kavga ediyorsunuz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Ben psikolog değilim senin takıntılarına çözüm bulamam kusura bakma sonuna kadar okuyamadım ben kısa ve öz cümleleri severim.Ben 30 yaşında 2 çocuk annesiyim 17 yaşında evlendim sadece şu anki kocamla aşk yaşadm ,yazdıkların beni sadece güldürdü konuda nerden nereye geldi uzatmaya gerek yok , burada milletin nasıl yazdııyla değilde ne yazdığıyla ilgilen ve biliosan yardımcı ol bilmiosan da susss..

yazımı okumadığın için bunları yazıyorsun hala.uzatmaya gerek olmadığını söylemişsin ama bunu yukarıda özetledim.biliyorsan konuş bilmiyorsan sus demişsin.bunu söylemek şu an kime düşer bu idrak edilmiş durumda müridler tarafından.kısa öz cümleleri sevdiğini söylemişsin.fakat ben hayatını yazdım.hayatının yazdığımdan daha kısa olacağını düşünüyorsan boşuna yaşamışsın.bu kadar yaşamayan biriyle tartışmak boşa kürek çekmektir.bi müridin sözü vardır beni derinden etkileyen;'kuranı okumayan bir ateist ile ve zeitgesiti izlmeyen müslüman ile tartışmak boş iştir'.yani sonuç olarak artık anladın sanırım hatanı.dolayısıyla artık tartışacak konu kalmadı artık.hadi hayatta başarılar.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 5376 Toplam Mesaj: 45