folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Nokia 3310 LDC Ve DS18B20 Sensörü İle Termometre

Nokia 3310 LDC Ve DS18B20 Sensörü İle Termometre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

"üretilen şeyler olmadığı için elektrik elektroniği ülkecenek hobi olarak yapıyoruz"

bu konuda cok haklısın ama bazen elemanlar saglam seyler yapıyo ha ..

Umutsuzluga dusmek yok..

Bak ben bile düşmemişim..

2 kişi vardı 2 yıllık meslek y. okulu okuyolardı ist. da ..

bunlar tubıtak-emniyet in 2006 da  baslattıgı lazerle dinleme cihazını bitirme proje si olarak yaptı..

Varya biz birbirimizi kotulemek slogan atarak "milliyetçilik yapıyoruz" zihniyetini bırakırsak varya bu millet ne cok sever milletini neler olur neler

ama kafamız bos degil bi ton siyası-ekonomik sorun ..

Allah yolumuzu acık etsin ne dieyim ki daha..

yorum tartısmada olur imza da değil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ativaran216 bunu yazdı:
    -----------------------------

"üretilen şeyler olmadığı için elektrik elektroniği ülkecenek hobi olarak yapıyoruz"

bu konuda cok haklısın ama bazen elemanlar saglam seyler yapıyo ha ..

Umutsuzluga dusmek yok..

Bak ben bile düşmemişim..

2 kişi vardı 2 yıllık meslek y. okulu okuyolardı ist. da ..

bunlar tubıtak-emniyet in 2006 da baslattıgı lazerle dinleme cihazını bitirme proje si olarak yaptı..

Varya biz birbirimizi kotulemek slogan atarak "milliyetçilik yapıyoruz" zihniyetini bırakırsak varya bu millet ne cok sever milletini neler olur neler

ama kafamız bos degil bi ton siyası-ekonomik sorun ..

Allah yolumuzu acık etsin ne dieyim ki daha..

-----------------------------

ula senin bu yoruma hasta oldum.. dogruların en dogrusu bence.. calismaya devam.. bazen bos olacak ama ilerde dolacak eminim.. hadi hayirlisi... o 2.5 gb lik arsivin hepsi kitap mi ? ve ingilizcemi ?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

yok hocam guzel yanıda bu ya % 98 turkçedir.Cogu universitelerde anlatılan ders ve de bitirme projelerinde olusuyor ...

Gerci korsan olsa da vatana mıllete hizmet olacagını dusunuyorum  ne de olsa bunları toplamak baya ugrastırdı 2-3 hafta..tabi bazı ufak duzensizlikler hala var...

bak arsivin fotosunu koyayım...

http://m.YollaYap.com/b20/501893946.jpg

buda arsivimin içi..

http://m.YollaYap.com/b20/810718291.jpg

nasıl  guzel mi?

yorum tartısmada olur imza da değil...
Toplam Hit: 2517 Toplam Mesaj: 14