Nokia 5800 Sorunsalı
-
tel yazilimini güncelle. V51 cozuyor sorunları
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bende bişi soracam
bunun ekran koruyucuları varmış çizilmesin diye
a.ak buradan kaç telefoncuya sordum yok öyle bişi dedi nette hiç denk geldiniz mi ?
ben bizim toptancıdan almıştım 5800 ım için war öle bişi (: -
firmware update nasıl yapcam v51 yaptım ki teli
-
Aynı sorun bendede var. Eğer bendede varsa üretimde olan serinin hepsinde yada büyük kısmındada illaki var. Bende çözemedim. Sadece kanallar arası geçişte değil foto galeridede aynısı oluyor.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Aynı sorun bendede var. Eğer bendede varsa üretimde olan serinin hepsinde yada büyük kısmındada illaki var. Bende çözemedim. Sadece kanallar arası geçişte değil foto galeridede aynısı oluyor.
-----------------------------şikayet vara mı yazsak
-
FCN bunu yazdı:
öncelikle invisible shieldı tavsiye etmem bende kullanıodum gercekten cok kaliteli bişi ama parmagını üstünde kaydıramıosun ve birazda mat
o 5 liralık jelatinler daha makbul 5800 için
rapid o konudada telefona firmware update yap son sürüme güncelle o sorun ortadan kalktı
-----------------------------Telefonu aldığım zaman vermişlerdi bir tane jelatin. Ekran açısından sorun çıkartmıyor, terli parmakla dokununca, tozdan falan koruyor, ekranı temizlemesi çok çok kolaylaşıyor. Tavsiye ederim herkeze.
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?
çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın
-
Hoca şu adrese git;
Hasırcılar cd. hasırcılar iş mer. no:45/613 eminönü
Burada 5800 için ve diğer cihazlar için ucuza malzemeler bulabilirsin. Ben oradan Nokia nın 5800 için yaptığı orjinal kılıfını + Ekran çizilmemesi için film aldım(hatta kılıfı alınca eleman koruma filmini beleş verdi) ve her ikisinden de memnunum.
Geçenlerde Muqi adlı mürit de sormuştu ona da söyledim memnun kaldı.
Alakalı konu link --> http://www.tahribat.com/Forum-Telefona-Ucuz-Kalem-Ve-Kilif-Ariyorum-117287/
Hadi hayırlı olsun :)
-
bende telefonu turkcell den aldım.suan v51 e yükselttim.yalnız ben bugüne kadar hiç böle bir sorun ile karşılaşmadım.sık sık kulaklık kullanmıyorum. 5800 kullanan birinden kulaklık ödünç alın ve deneyin.sorun yazılımsal görünsede donanımsal olma ihtimali de var
-
FCN bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?
çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın
-----------------------------nasıl atacaz hocam peki bide ne oluyor bu hard format garanti dışı kalıyor mu peki?