Nokia 5800 Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    tel yazilimini güncelle. V51 cozuyor sorunları

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

bende bişi soracam

bunun ekran koruyucuları varmış çizilmesin diye

a.ak buradan kaç telefoncuya sordum yok öyle bişi dedi nette hiç denk geldiniz mi ?

ben bizim toptancıdan almıştım 5800 ım için war öle bişi (:

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

firmware update nasıl yapcam v51 yaptım ki teli  

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Aynı sorun bendede var. Eğer bendede varsa üretimde olan serinin hepsinde yada büyük kısmındada illaki var. Bende çözemedim. Sadece kanallar arası geçişte değil foto galeridede aynısı oluyor.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Aynı sorun bendede var. Eğer bendede varsa üretimde olan serinin hepsinde yada büyük kısmındada illaki var. Bende çözemedim. Sadece kanallar arası geçişte değil foto galeridede aynısı oluyor.

şikayet vara mı yazsak  

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

öncelikle  invisible shieldı tavsiye etmem bende kullanıodum  gercekten cok kaliteli bişi ama parmagını üstünde kaydıramıosun  ve birazda mat    

o 5 liralık jelatinler daha makbul 5800 için 

rapid o konudada telefona firmware update yap son sürüme güncelle o sorun ortadan kalktı 

Telefonu aldığım zaman vermişlerdi bir tane jelatin. Ekran açısından sorun çıkartmıyor, terli parmakla dokununca, tozdan falan koruyor, ekranı temizlemesi çok çok kolaylaşıyor. Tavsiye ederim herkeze.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:

v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?

çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Hoca şu adrese git;

Hasırcılar cd. hasırcılar iş mer. no:45/613 eminönü 

Burada 5800 için ve diğer cihazlar için ucuza malzemeler bulabilirsin. Ben oradan Nokia nın 5800 için yaptığı orjinal kılıfını + Ekran çizilmemesi için film aldım(hatta kılıfı alınca eleman koruma filmini beleş verdi) ve her ikisinden de memnunum.

Geçenlerde Muqi adlı mürit de sormuştu ona da söyledim memnun kaldı.

Alakalı konu link --> http://www.tahribat.com/Forum-Telefona-Ucuz-Kalem-Ve-Kilif-Ariyorum-117287/

Hadi hayırlı olsun :)

Not late for nothing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende telefonu turkcell den aldım.suan v51 e yükselttim.yalnız ben bugüne kadar hiç böle bir sorun ile karşılaşmadım.sık sık kulaklık kullanmıyorum. 5800 kullanan birinden kulaklık ödünç alın ve deneyin.sorun yazılımsal görünsede donanımsal olma ihtimali de var

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

rapidhacker550 bunu yazdı:

v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?

çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın

nasıl atacaz hocam peki bide ne oluyor bu hard format  garanti dışı kalıyor mu peki?

Toplam Hit: 4331 Toplam Mesaj: 35