Nokia 5800 Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

güncel

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

FCN bunu yazdı:

firmware update nasıl yapcam v51 yaptım ki teli

v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?

çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın

nasıl atacaz hocam peki bide ne oluyor bu hard format  garanti dışı kalıyor mu peki?

Daha 5800 almadım ama 2-3 aya kadar kısmetse x6 ya da 5800 almayı planlıyorum.

Sorunun cevabı için Alıntı yapıyorum:

bak şimdi telefon kapalı ya ilk önce yeşile sonra kırmızıya sonra kamera tuşuna basılı tut elin üçüne birden basılyken diğer elinle tepedeki tuşada basılı tut telefon açılcak el sıkışma gelene kadar elini dört tuştanda çekme sonra 4 tuşdanda çek elini zaten atar format ülkeni falan sorar

Edit: Hocam garanti dışı kalmaz. hiçbir problem olmaz. Bütün versiyon güncellemelerinden sonra sağlıklı bir verim almak için hard formatın şart olduğunu söylüyor herkes. Gönül rahatlığıyla atabilirsin ama tabiki verilerini yedeklemeyi unutma.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

firmware update nasıl yapcam v51 yaptım ki teli

v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?

çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın

nasıl atacaz hocam peki bide ne oluyor bu hard format  garanti dışı kalıyor mu peki?

Daha 5800 almadım ama 2-3 aya kadar kısmetse x6 ya da 5800 almayı planlıyorum.

Sorunun cevabı için Alıntı yapıyorum:

bak şimdi telefon kapalı ya ilk önce yeşile sonra kırmızıya sonra kamera tuşuna basılı tut elin üçüne birden basılyken diğer elinle tepedeki tuşada basılı tut telefon açılcak el sıkışma gelene kadar elini dört tuştanda çekme sonra 4 tuşdanda çek elini zaten atar format ülkeni falan sorar

Edit: Hocam garanti dışı kalmaz. hiçbir problem olmaz. Bütün versiyon güncellemelerinden sonra sağlıklı bir verim almak için hard formatın şart olduğunu söylüyor herkes. Gönül rahatlığıyla atabilirsin ama tabiki verilerini yedeklemeyi unutma.

Valla ben bu hard format konusunda çekiniyorum. İsminde bile memeret yok. Dediklerinin aslı falan var mı ? Forumlarda yazılanlar, çizilenler falan ?

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

o değilde 5800 kullanan 3 kişiden birinde yazılımsal sorun var .d

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

En başından beri yaşamadım ben. Ama gözüme batan şeyler var yeni versiyonda. İnş onları da hallederler :D Bi de bu 5800 dış kapağını ucuza nerden kapatabilirim ?

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Salu3 bunu yazdı:

En başından beri yaşamadım ben. Ama gözüme batan şeyler var yeni versiyonda. İnş onları da hallederler :D Bi de bu 5800 dış kapağını ucuza nerden kapatabilirim ?

Ben de memnunum yazılımından, ayrıca bu sorunun cevabını da merak ediyorum. Deal'da bi tane siyah kasa gördüm de orjinal değildir herhalde para verip ortada kalmak var işin ucunda..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hard formatta neler gidiyor ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hard formatta neler gidiyor ?

direk fabrikadan cıktıgı gibi olur :d  oyüzden öncelikle  ovi suite ten yedek al

daha sonra telefonda uygulamalar<dosya yöneticisinden hafıza kartını biçimlendir

daha sonrada hard formatı at

tertemiz olsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

En iyisi 6600 ya :) Ne uğraşıyosunuz dokunmatikle omomatikle. Gerçi 6600ın ekranı akmaya başladı. O ayrı bişi

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ovi suite usb bağlantı noktası olmuyor hocalar acil yardım  

Toplam Hit: 4327 Toplam Mesaj: 35