Nokia 5800 Sorunsalı
-
güncel
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
FCN bunu yazdı:
firmware update nasıl yapcam v51 yaptım ki teli
-----------------------------v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?
çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın
-----------------------------nasıl atacaz hocam peki bide ne oluyor bu hard format garanti dışı kalıyor mu peki?
-----------------------------Daha 5800 almadım ama 2-3 aya kadar kısmetse x6 ya da 5800 almayı planlıyorum.
Sorunun cevabı için Alıntı yapıyorum:
bak şimdi telefon kapalı ya ilk önce yeşile sonra kırmızıya sonra kamera tuşuna basılı tut elin üçüne birden basılyken diğer elinle tepedeki tuşada basılı tut telefon açılcak el sıkışma gelene kadar elini dört tuştanda çekme sonra 4 tuşdanda çek elini zaten atar format ülkeni falan sorar
Edit: Hocam garanti dışı kalmaz. hiçbir problem olmaz. Bütün versiyon güncellemelerinden sonra sağlıklı bir verim almak için hard formatın şart olduğunu söylüyor herkes. Gönül rahatlığıyla atabilirsin ama tabiki verilerini yedeklemeyi unutma.
-
twilight_flame bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
firmware update nasıl yapcam v51 yaptım ki teli
-----------------------------v51 yaptıktan sonra telefona hard format attın mı?
çünkü version güncellemesinden sonra format atmazsan verim alamazsın
-----------------------------nasıl atacaz hocam peki bide ne oluyor bu hard format garanti dışı kalıyor mu peki?
-----------------------------Daha 5800 almadım ama 2-3 aya kadar kısmetse x6 ya da 5800 almayı planlıyorum.
Sorunun cevabı için Alıntı yapıyorum:
bak şimdi telefon kapalı ya ilk önce yeşile sonra kırmızıya sonra kamera tuşuna basılı tut elin üçüne birden basılyken diğer elinle tepedeki tuşada basılı tut telefon açılcak el sıkışma gelene kadar elini dört tuştanda çekme sonra 4 tuşdanda çek elini zaten atar format ülkeni falan sorar
Edit: Hocam garanti dışı kalmaz. hiçbir problem olmaz. Bütün versiyon güncellemelerinden sonra sağlıklı bir verim almak için hard formatın şart olduğunu söylüyor herkes. Gönül rahatlığıyla atabilirsin ama tabiki verilerini yedeklemeyi unutma.
-----------------------------Valla ben bu hard format konusunda çekiniyorum. İsminde bile memeret yok. Dediklerinin aslı falan var mı ? Forumlarda yazılanlar, çizilenler falan ?
-
o değilde 5800 kullanan 3 kişiden birinde yazılımsal sorun var .d
-
En başından beri yaşamadım ben. Ama gözüme batan şeyler var yeni versiyonda. İnş onları da hallederler :D Bi de bu 5800 dış kapağını ucuza nerden kapatabilirim ?
-
Salu3 bunu yazdı:
En başından beri yaşamadım ben. Ama gözüme batan şeyler var yeni versiyonda. İnş onları da hallederler :D Bi de bu 5800 dış kapağını ucuza nerden kapatabilirim ?
-----------------------------Ben de memnunum yazılımından, ayrıca bu sorunun cevabını da merak ediyorum. Deal'da bi tane siyah kasa gördüm de orjinal değildir herhalde para verip ortada kalmak var işin ucunda..
-
hard formatta neler gidiyor ?
-
hard formatta neler gidiyor ?
-----------------------------direk fabrikadan cıktıgı gibi olur :d oyüzden öncelikle ovi suite ten yedek al
daha sonra telefonda uygulamalar<dosya yöneticisinden hafıza kartını biçimlendir
daha sonrada hard formatı at
tertemiz olsun
-
En iyisi 6600 ya :) Ne uğraşıyosunuz dokunmatikle omomatikle. Gerçi 6600ın ekranı akmaya başladı. O ayrı bişi
-
ovi suite usb bağlantı noktası olmuyor hocalar acil yardım