Nokia 5800 Xpressmusic Almayı Düşünüyorum..
-
arkadaşıma aldık , onun yerine samsung monte alsan daha iyi =)
nokia daha dokunmatik yapmadı kutu ustunde BASTIRMATIK yazsalar millet i kandırmamıs olurlar
çoğu zaman kalem kullanmak zorunda kalcaksın ilk seri felaketti onlar neyseki kalmadı artık
fiyat performans olarak gayet iyi ancak ovi store yi bi sevemedim
symbian dokunmatik te sınıfta kalıyor bence , nokia nın symbian ı bırakması lazım acilen (en azından dokunmatiklerde)
kapasitif ekrana geçmesi lazım
ancak alanlar memnun ama bence gene de mente ile kıyasla derim
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşıma aldık , onun yerine samsung monte alsan daha iyi =)
nokia daha dokunmatik yapmadı kutu ustunde BASTIRMATIK yazsalar millet i kandırmamıs olurlar
çoğu zaman kalem kullanmak zorunda kalcaksın ilk seri felaketti onlar neyseki kalmadı artık
symbian dokunmatik te sınıfta kalıyor bence , nokia nın symbian ı bırakması lazım acilen (en azından dokunmatiklerde)
-----------------------------hocam samsung a baktım ama 5800 daha iyi gözüktü gözüme..=)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşıma aldık , onun yerine samsung monte alsan daha iyi =)
-----------------------------Aklın Yolu Bir. Monte Al...
-
v51 sürümüyle tüm hataları giderildi, hatasız ve süper hızlı bir telefon haline geldi. bu kadar ucuza bu kadar özellikli bir telefon bir daha önüne çıkmaz bence. kesinlikle almalısın.
-
bende bu ara telefon almayı düşünüyorum isabetli bi konu olmus. monte ve noble arasında kalmıstım ben 5800 ın sorunları oldugunu duymustum ozelliklede dokunmatik ekran konusunda, bir arkadaşım monte aldı onda da wi-fi problemi var cok iyi çekmiyor.
-
Forumda 5800 ile ilgili açılan 8742937187. konuya hoş geldiniz.
-
alma haci artik eskidi islemcisi daha iyi telefonlar var
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------sen herşeye muhalefetsin birader bir sakin ol, adam merak etmiş açmış güncel bilgi istiyor demekkii.
oruç başına mı vurdu hayırdır ? (:
-
Biocyte bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------sen herşeye muhalefetsin birader bir sakin ol, adam merak etmiş açmış güncel bilgi istiyor demekkii.
oruç başına mı vurdu hayırdır ? (:
-----------------------------Bırak arama yapmayı aktif forum konularında sayfayı biraz aşağı kaydırsa bununla ilgili konu mutlaka görecek. Her gün bir 5800 konusu görüyoruz. Daha ne kadar güncel olsun.
Girme Yaradanla arama :D
-
5 kez yere düşürdüm hala bi bok olmadı aldıgım günden beri cok güzel sekilde calısıo dokunmatiğide iyi ucuz güzel sekil bi telefon al derim bende senin gibi tereddüt ediodum aldım pşman değilim kamerası cok güzel la :d