folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia 5800 Xpressmusic Almayı Düşünüyorum..

Nokia 5800 Xpressmusic Almayı Düşünüyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hazır konusu açılmışken yazayım. Yazılımı güncelleyecektim ama ovi suit telefonu görmedi. Google'dan baktım ovi suite'i kaldırın, bütün ek yazılımları kaldırın, hafıza kartına format atın falan demişler. Sadece telefonu kapatıp açın düzeliyor.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

nokia almayın beyler X)

pişman olmayın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bu telefonu kullananlar varmıdır?? Memnunlar mı? bi de sormak istediğim bi nokta var wlan bağlantısı yalnız 3g versiyon diyor..O nasıl oluyor? yani normal wlan ağlarına bağlanabiliyorlar mı bu telefonu kullananlar?

WALLA BEN KLLANIYORUM

almanı tavzıye ederım wlan a da baglanıyor ayrıca... ıyı bısey yanı

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

ugurben bunu yazdı:

ndmylmz bunu yazdı:

Arkadaşlar bu telefonu kullananlar varmıdır?? Memnunlar mı? bi de sormak istediğim bi nokta var wlan bağlantısı yalnız 3g versiyon diyor..O nasıl oluyor? yani normal wlan ağlarına bağlanabiliyorlar mı bu telefonu kullananlar?

WALLA BEN KLLANIYORUM

almanı tavzıye ederım wlan a da baglanıyor ayrıca... ıyı bısey yanı

karar verdim onu alıcam =) ..tasarım konusunda da gözüme hoş gözüktüğü için onu alıyorum...=)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

fiyata göre iyi telefondur, iş görür; lakin masanın üstüne koyduğunda hiç bir albenisi yoktur.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-w715-4gb-hafiza-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperickw715#Yorumlar

bu telefonu vodafone bayilerinde bulabilirsinb 349 tl. şu anda ben aldım kullanıyorum. gidipte saçma bi tlf a 500 verme. belli bi süre sonra dokunmatik sıkar hocam demedi deme hem o dokunmatik değil bastırmatik yani :)) iphone gibi zevkli değil emin ol nokianın ki.

git al bu tlf u bana dua et. özellik vs hepsi aynı. wifi 3g ön de arkada camera 3.2 HSDPA 7,2 bağlantı hızı bu çok iyi ve hızlı bi telefon. Hem yanında hoparlör veriyorlar harika bişey. 

sew715.neistersenistebenden.com buda vodafone sitesi. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

4-4 aydır kulanıyorum gayet memnunum herhangi bir sorun yaşamadım yanlız biraz yavaş bir telefon Çok kulanımda kendinden geçebiliyor.Çok zorlamam diyorsan işini görür.Samsunbg lara gelince kaçtane gördüysem herkezin elinde kalıyor tel 1 yılı çıkaramayan çok samsung gördüm o yüzden yaklaşma derim ben.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:

4-4 aydır kulanıyorum gayet memnunum herhangi bir sorun yaşamadım yanlız biraz yavaş bir telefon Çok kulanımda kendinden geçebiliyor.Çok zorlamam diyorsan işini görür.Samsunbg lara gelince kaçtane gördüysem herkezin elinde kalıyor tel 1 yılı çıkaramayan çok samsung gördüm o yüzden yaklaşma derim ben.

yeni versiona güncelleme yap kasma sorunları ortadan kalksın

Toplam Hit: 3592 Toplam Mesaj: 29