folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia 5800 Xpressmusic Mi Samsung S5233W Star Wi - Fi Mi?

Nokia 5800 Xpressmusic Mi Samsung S5233W Star Wi - Fi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

5800 al versiyonu günceller bide sertifikalandır onu canavar gibi

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

star'ın dokunmatiği ciddi derecede daha iyi; ama 5800 hantal olsa da daha dolgun özelliklere sahip.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

sony ericsson w715 :) vodafone bayilerinde 349 tl. özellikleri: dokunmatik ekran değil gerisi 5800 a basar. camera onun ne bilmiyorum sony nin 3,2

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

http://www.sokindirim.com/5800-RED-XPRESS-MUZIK-315MP-K-BLUETOOTH-3G-WIFI-FM-MP3-SINIRSIZ-OVI-MAPS-8,PR-19634.html

"" 400 TL ""

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

5800 kullanıcıyım dokunmatik ekranı beş para etmez... En kısa zamanda iphone 3g S alacağım...

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

kardeşim kullanıyor. Iphone daki dokunmatik ekranın kullanım kolaylığını ben hiçbir yerde görmedim. 5800 idare eder derecede bir telefon.İnternet üzerinde bol bol program ve oyun bulabilirsin.Hatta birçok özelliği değiştirilmiş firmware leri var.Yani programlamasını nerdeyse yeniden yazıyor adamlar.Dediğim gibi dokunmatik özelliği o kadar iyi değil. Kasa açılması problemi var.bir köşesinde ufak bir açıklık oluşuyor.Onun haricinde güzel bir telefondur. ama bence 300 350 tl değerinden fazla para etmez.

dayım yeni aldı samsung gts 8500 mi ne wave diye geçiyor.telefon süper. 1ghz işlemcisi var. Bada denilen yeni açık kaynak kodlu işletim sistemi var telefon çok hızlı hele ki telefonun ekranı .son teknoloji süper amoled ekran var.(yanlış yazmış olabilirim) .yanlış hatırlamıyorsam 720p video kaydediyor falan ama gerçekten ekranın kalitesine hayran kalırsın.Süper canlı.

edit.. Bide unutmadan 3g si olmayan telefon alınmaz artık.Benden söylemesi.Msn de gibi kameralı görüşmenin ayrıcalığını yaşaman gerekir.

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

5800 kullanıcıyım dokunmatik ekranı beş para etmez... En kısa zamanda iphone 3g S alacağım...

-----------------------------

Iphone'la kıyaslama yapılınca tabiki sınıfta kalır ama arada fiyat farkı var.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    5800 XM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

5800 kullanıyorum. kesinlikle memnun değilim.

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

tek kelime ile 5800 aynı secenekler arasında bende kalmıstm + sevgilimde yanlız bi arkadasımın 5233 3gün kullanınca anladımki kesinlikle ama kesinlikle 5800...

abartmadan söylüyorum telefon motorla giderken cebimden asfalta düştü götü bası dagıldı taktım ne dokunmatikte ne titreşimde prob var.. yazılımsal olark hala nokıa güncelleştirmeri ilk günkü gibi sıkı tutuyo n73te böle bi güzellik yasamamıstım...

gücün yeterse x6 yada n8 :)

Toplam Hit: 6433 Toplam Mesaj: 32