folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia 5800 Xpressmusic Mi Samsung S5233W Star Wi - Fi Mi?

Nokia 5800 Xpressmusic Mi Samsung S5233W Star Wi - Fi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    5800 kullanıcısıyım son versiondan sonra telefon şanına yakışır hale geldi dkunmatiği ciddi derecede hızlandı resetlenmeler son buldu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

5800 al hoca inan senin gibi çok gittim geldim 5800 aldım 2. yi alacamda pusuya yattım hepsiburadanın indirimini bekliyom :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

5800 samsunga göre daha hantal..dokunmatiği samgungun daha iyi sanki...dediğin gibi samsungların genelinde wifi sorunu oluyo ama bi şekilde halledilir.fiyat farkını da göz önünde bulundurmak gerekirse SAMSUNG..bu da iddaa yorumcularının yorumu gibi oldu ama neyse;)

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:
    -----------------------------

5800 samsunga göre daha hantal..dokunmatiği samgungun daha iyi sanki...dediğin gibi samsungların genelinde wifi sorunu oluyo ama bi şekilde halledilir.fiyat farkını da göz önünde bulundurmak gerekirse SAMSUNG..bu da iddaa yorumcularının yorumu gibi oldu ama neyse;)

-----------------------------

Aga nokiadan şaşma.Samsungdan çok daha fazla üstün 5800.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

aga 5800 al ötekini alırsan sonra pişman olursun söliyim. Çünkü ark. biri ikisi arasında düşünürken star wifi yi aldı sonra pişman oldu. 5800 star wifi ye 10 çeker

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

samsung s525 wave al hocam. sadece  goruntulu konusması yok ama nokıanın dokunmatıgını katlar! ayrıca bada işlemci var 5800 dan ıkı katı daha hızlı:) dokunmatık ve ıslemcıde bu cıhazı tavsıye ederım kardesıme aldım daha once 5800da test ettım bu cıhazıda kesınlıkle samsung s525 derım wave serısının cıhazı nede olsa ekran kalıtesı güzel.
    star 5233 modelıde artık eskıdı ya vermeyın eskı modellere o kadar para :_

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mperk
    mperk's avatar
    Erkek

5800 al, güncellemesini yap çatır çatır kullan..

samsung'a para verilmez

Hamdolsun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

5800 xpress music telefonum satılıktır. Almak isteyenler için r10 üzerinden de alışveriş yapabiliriz. Telefon 3-4 aylıktır ve ilk günkü gibi desem yeridir. Ekranda veya diğer bölgelerinde en ufak bir çizik yoktur. Garanti belgesi, kulaklığı, kullanma kılavuzu orjinal şarj aleti hepsini kutusuyla birlikte göndericem.

Fiyat 350 TL dir.

almak isteyenler için msn : thehunturk@hotmail.com

Adsense Gelirli Siteler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haLFway
    haLFway's avatar
    Erkek

yanı bakıldıgında tabiki 5800 ama ben samsung  S5233W Star Wi  estetiğe önem veriyorsan bu telefonu aL gercekten gzel telefon ;) 

SL. - midniqhT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

fiyat aralıkları hakkında bir bilgim yok fakat ben su anda samsung i7500 kullanıyorum. bugun surum guncellemesi yani rom yukledim ve muthis bir hale büründü telefon. kisacasi 5800 yerine bence i7500 al. kamera ve dokunmatigi ayrica kulllanılabilirligi cok cok fazla. en azından ben su anda market uygulaması sayesinde yine iphone daki gibi yüzlerce programa oyuna ulasabiliyorum. aynı rahatlık nokia da yok bunu biliyorum. ayrıca illa dokunmatik alacagım diyorsan bence iphone al :) cunku hersey onunla baslar onunla biter. askerden dönünce bende bir iphone alacagım. smdilik 4eva SAMSUNG i7500 :)

SYL 184
Toplam Hit: 6435 Toplam Mesaj: 32