Nokia 6500 Slide Ve Telefonun Hazin Öyküsü.
-
kvk sağlam çalışıyo hocam.. baktın eksikleri var bozuk olan yerleri tamamiyle yapmamışlar al telin faturasını ve kvk nın onarıldığına dair vericek olduğu faturayı direkt tüketici haklarına git gerisini onlar halleder..
-
fatura fotokopisiyle gönder 1 haftaya jkadar elinde
şikayetlerini belirten bir not yaz izmir kvk hızlı çalışıyo diğerlerini bilmem
-
hoca belirttiğin sorunlardan sonra arıza tespiti yapılır ancak tamiri yapılmaz direk yenisini gönderirler... ha telefondan memnun değilsen bulunduğun şehrin valiliğindeki tüketici hakem heyeti ile görüş derim! yanlış hatırlamıyorsam arıza kayıt kağıdı dilekce ve sana gönderilen telefonu oraya iade ediyorsun yaklaşık bir ay sonra telefonun fatura fiyatını geri ödüyorlar... tam tefarruatını hatırlamıyorum git bir konuş bilgi al derim
-
8 mm hocam senin açtığın konu farklı ama benim dediğimde farklı olacak o yüzden yanlış anlaşılmasın diğer arkadaşlarda "bu konuyla ne alakası var" gibi konuyu sapıttırmazsa sevinirim.. mail adresime gelen yazıyı aynen aktarıyorum..
ilk yapmanız gereken telefonuza *#06# kodunu yazıp IMEI numaranızı öğrenmektir..
Kodların dili;
IMEI KODU:
Örneğin seri numaramız: 434566/10/678943/5 Buna göre karşılaştırma yapın...
XXXXXX/YY/ZZZZZZ/A
XXXXXX = önemli değil
YY = ülke kodu
ZZZZZZ = seri numarası
A = önemli değil
10 = Finlandiya
20 = Almanya
30 = Kore
40 = Çin
50 = Brezilya,Amerika,Finlandiya
60 = çin,meksika
70 = Finlandiya
80 = Macaristan,Azerbaycan
Ülke kodunuz;
02 veya 20 ise kötü kalite demek
08 veya 80 ise Almanya üretimi Normal kalite
01 veya 10 ise Finlandiya malı Kaliteli üretim
13 ise Macaristan,Azerbaycan üretimi kalitesiz ve Tehlikeli üretim..
00 ise Orginal Nokia fabrika çıkışıdır..Finlandiya üretiminden daha kalitelidir...:) aslı var mı bilmiyorum ama telefonun imei numarasını araştır bakalım, senin telefonda üretim hatası olmuş olabilir..
-
benim 8310 da 00 çıktı süper kalite demek :P
-
istdeysen direk götür kvk teknik servise
bikaç günden haber veriyolar telefona ne olduna dair
teli onlara verdikten sonra hasar garanti kapsama dışındaysa bile 25 lira mıydı ney izinsiz yapıp para alıyolar :D
25 liradan daha fazla ise ve yaptırmak istemiyosan bile gene de belli bir miktar para alıyolar diye biliyorum :D sırada önümüzdeki adam kavga ediyodu :D
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
süründürecekler hocam.telefonuna 1 ay el koyacaklar yok sıra var yok efendim teknik ekibe gönderildi falan filan diye, kesinlikle tam bir tamir görmeyecek telefonun belki de kullanıcı hatası deyip hiç bişey yapmaya da bilirler.
neden mi ? çünkü KVK
-----------------------------Bakırköy KVK 'ya gerek sirket telefonları gerekse kendi telefonlarımı defalarca gönderdim en fazla 3 gün içerisinde haber verecekler dediler ve verdilerde telefonlar 4. güne hiç kalmadı bok atmayın firmaya.
-----------------------------
banane kvk'dan, niye bok atıyım rakip firma çalışanı falan değilim :) başımdan geçen bir olaydan örnek verdim..ayrıca sikayetimvar.com gibi müşteri şikayetleri sitelerinde en çok şikayeti toshiba teknik servisi ve Kvk alır..demek ki milletin başını ağrıtmış..
-
ben sony ericsson kullanıcısı olarak direk genpa'ya yolla diyorum
genpa işini temiz yapıyor en kısa sürede yolluyor ve sorun olan parçayı mutlaka değiştiriyor
-
Az önce telefonu şikeyetlerimi yazdırarak garantiye gönderdim.
Sonuçlarını burada paylaşırım.
-
aynısı başımıza geldi kvk bu ürüne su girmiş dedi geri yolladı yapmadı birşey