Nokia 6500 Slide Ve Telefonun Hazin Öyküsü.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek
    Kutusundan arızalı çıkan nokia için 1.5 yıldır uğraşıyorum.. 400 tl ekstradan para harcadım şu an ankara da dosyalarım.. ( temyiz e gittik ) zira ilçe hakem heyeti kararı ve değişim olmadı 3 kere tamir gördü değişecek dediler içini değiştirdik dediler falan filan ... ne garanti belgesindeki şartlara uyuyorlar ne de Türkiyede tüketici hakkı var normal mahkeme kabul etmedi yasal süreç sonuçlansın belgeleri ile hem gazeteye hemde internete vericem. şimdiden allahtan sabır dilerim arkadaşım

imza mimza yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

XmV bunu yazdı:
    -----------------------------
    aynısı başımıza geldi kvk bu ürüne su girmiş dedi geri yolladı yapmadı birşey

Telefonun modeli neydi hacı?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistr
    pesimistr's avatar
    Erkek

abi önce tamir etmeye calisirlar olmazsa yeni tel gönderirler 1 aydan fazla kalirsada galiba yeni tel gönderirler heralde diye hatirlitorumm...

pesimistic
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

kvk bu ülkenin en şerefsiz en orospu çocuğu kurumudur.

geçen sene bu zamanlarda n95 telefonumu vermiştim 55 günde geri gelmişti.30 iş günü geçti,para iadesi hakkım var dedim git dava aç o zaman dediler.

he bu arada telefon bildiğin acılmıyordu verdiğimin ertesi gün gel al dediler orda bi açiym dedim hala açılmıyor insan yaptıktan sonra bi kontrol eder bi açıp bakar ayıptır.adamlar sadecegüncelleyip geri vermişler aynı seyi nokia software updater ile bende yapıyorum zaten

yenisini verin dedim zaten yenisini bekliyoruz yurt dısından dedi

yenisi dedikleride sadece anakartı degiştiriyorlar öyle gıcır gıcır alet beklemeyin,eski kapaklarınız eski bataryanız aynen duruyor sadece anakartı değişiyor imeisi değiştiği için yeni diyorlar.

ben cok ugrastım 30 gün geçtikten sonra her gün aradım,nokiaya ulastım sikayetvar.com a yazdım kvk ofisinde hır cıkardım zart zurt

telefon geldiğinde bataryasında koca bir cukur vardı! batarya bu öyle düşmeyle falan olacak iş değil bildiğin tornavidayla üstüne vurulmus gibi resmen ibnelik yapmıs adamlar

sana tavsiyem nokiaya ulas, nokiadestekhatti.com mu nokiadanismahatti.com mu öle bi siteleri var ertesi gün anında geri dönüyorlar

kvk da telefonu beklerkende bir adama cihaza sıvı girmiş diye geri verdiler adam allah kuran yemin ediyor öyle bişey olmadığına

adamlarda müşteri memnuniyeti sıfır.

he birde sana tavsiyem asla telefonun yapıldığına emin olmadan teslim aldım belgesini imzalama,öyle yapınca 30 iş gününü bastan baslatıyorlar

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

8mm bunu yazdı:

Az önce telefonu şikeyetlerimi yazdırarak garantiye gönderdim.

Sonuçlarını burada paylaşırım.

cep telefon numaranı yazdıysan gönderirken gelişmeler sana sms olarak gelecektir.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    6500 slide işte aynı telefon aynı sorunlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    pesimistr bunu yazdı:

abi önce tamir etmeye calisirlar olmazsa yeni tel gönderirler 1 aydan fazla kalirsada galiba yeni tel gönderirler heralde diye hatirlitorumm...

3 defa aynı odaklı parça yada alanda sorun olursa değişim yapılıyor.

Bakalım KVK ne diyecek :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    pesimistr bunu yazdı:

3 defa aynı odaklı parça yada alanda sorun olursa değişim yapılıyor.

Bakalım KVK ne diyecek :)

3 Defa diyorlar ama 4.kez değişior :D 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Telefon elime ulaştı ve dediğim gibi olanları anlatmaya başlıyorum. :)

Öncelikle aslında telefon dün elime ulaştı.

Telefon serviste bulunduğu süre zarfı içerisinde hiç bilgilendirilmedim sadece dün telefoncum aradı ve telefonununuz hazır alabilirsiniz dedi. Gittim servis formuyla birlikte test edip aldım.

Tuş takımını değiştirmemişler. Ama tuş takımı sorununu gidermişler. Flaş mekanik bir arızaymış o parçayı komple değiştirmişler.

Yazılım güncelleme yaptık yazıyor ama yemezler göndermeden önce bu çakallıkları yapacaklarıbı bildiğim için ufak bir iz bırakmıştım tel hafızasına aynen duruyor :)

Özetle telefon yapılmış ama bunu en doğru zaman gösterir.

Toplam Hit: 4991 Toplam Mesaj: 30