Nokia N8

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Yigit bunu yazdı:
    -----------------------------

telefon ararken bunada bakmıştım dokunmatği berbat şarjıda çok az gidiyo dedi satıcı n8 yerine e71 aldım

dokunmatiği gayet iyi sıcağa duyarlı olduğu için hemen algılıyor şarj olarak da 1.5-2 gün arasında gidiyor. menü görünümü olarak benim de hoşuma gitmemişti ama spb mobile shell yükleyince çok da güzel oluyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Blackfire bunu yazdı:

Yigit bunu yazdı:

telefon ararken bunada bakmıştım dokunmatği berbat şarjıda çok az gidiyo dedi satıcı n8 yerine e71 aldım

dokunmatiği gayet iyi sıcağa duyarlı olduğu için hemen algılıyor şarj olarak da 1.5-2 gün arasında gidiyor. menü görünümü olarak benim de hoşuma gitmemişti ama spb mobile shell yükleyince çok da güzel oluyor

o paraya o telefon alınmazdı hoca  5800 den tek farkı 12mp kamera.. nokia nın her zaman yaptı gibi tüm telefonları birbirinin aynı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Blackfire bunu yazdı:

Yigit bunu yazdı:

o paraya o telefon alınmazdı hoca  5800 den tek farkı 12mp kamera.. nokia nın her zaman yaptı gibi tüm telefonları birbirinin aynı 

valla hoca zevk meselesi ve düşünce farklılığı aldım ve mutluyum :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    En iyi telefon kişinin gönlüne yatan telefondur .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Blackfire bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

Blackfire bunu yazdı:

Yigit bunu yazdı:

valla hoca zevk meselesi ve düşünce farklılığı aldım ve mutluyum :D

ben teknik özelliklere bakarım hoca 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar anlamıyorum bir telefona nasıl 1 milyarın üstünde para verilebiliyor... Hani bir firma almış tekeline, eğer bu telefonu istiyorsa bu parayı ödemek zorunda gibi bir zihniyet... Sonra burada başka konular açıyoruz yok bu telefon yurtdışında 299€ diye... Hayır bide kullananlarda pek memnun değil... Reklam kokmaktan başka bişey yapmıyor bu telefon... Zaten 12mp kamera olsa neolur olmasa neolur postermi yapacaz? 5mp den sonrasını göz normal fotoğraf kağıdında algılamıyor bile...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

Ya arkadaşlar anlamıyorum bir telefona nasıl 1 milyarın üstünde para verilebiliyor... Hani bir firma almış tekeline, eğer bu telefonu istiyorsa bu parayı ödemek zorunda gibi bir zihniyet... Sonra burada başka konular açıyoruz yok bu telefon yurtdışında 299€ diye... Hayır bide kullananlarda pek memnun değil... Reklam kokmaktan başka bişey yapmıyor bu telefon... Zaten 12mp kamera olsa neolur olmasa neolur postermi yapacaz? 5mp den sonrasını göz normal fotoğraf kağıdında algılamıyor bile...

hoca bir bilgisayara 3 milyara kadar para verilebiliyor dimi , şimdi bir insan düşün ki cep telefonunu bilgisayardan fazla kullansın

niye vermesin o kadar parayı ?  ayrıca tüm özelliklerini kullanıyorsanız değebilecek telefonlar var

ben 999 TL verdim memnunum fiyat/performans yaptım  zaten sadece kaliteli bir mp3 player 300 400 tl bişi 

adam gibi foto makineleri de o fiyatlarda  oldumu sana 800tl en boktan telefon 100 tl desek 

900 oldu hepsini bir alette birleştir ve daha fazla özellik  yani bence verilir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    bende tlf alcaktim arastirdim n8 veya c7 de karar kildim parayida hazirladim sonra uyudum ruyamda bi telefoncu elinde kazik var beni beklior gordum şoking diyerek uyanmisim sonra parayi ikiye boldum 450 ye samsung monte aldim bugun.. Sevgiler saygilar

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

mescarine bunu yazdı:

hoca bir bilgisayara 3 milyara kadar para verilebiliyor dimi , şimdi bir insan düşün ki cep telefonunu bilgisayardan fazla kullansın

niye vermesin o kadar parayı ?  ayrıca tüm özelliklerini kullanıyorsanız değebilecek telefonlar var

ben 999 TL verdim memnunum fiyat/performans yaptım  zaten sadece kaliteli bir mp3 player 300 400 tl bişi 

adam gibi foto makineleri de o fiyatlarda  oldumu sana 800tl en boktan telefon 100 tl desek 

900 oldu hepsini bir alette birleştir ve daha fazla özellik  yani bence verilir

Yok hocam bu muhabbetler arz talep meselesidir... Adam madem alıcısı var ben neden buna 3 değil 5 lira fiyat koymuyorum gibi bir fikre bürünmüş... Hakkattende satıyor yani... Bence buda benzin gibi fiyatı fahiş şekilde olanlardan... Benim bi arkadaşım söylemişti, onlarda da bir markanın distribütörlüğü vardı, ben bir üründen %400 kar etmezsem ben o ürünü getirtmem demişti... Buarada sende de fiyatlar ne pahalımış be pc 3 milyar mp3 player 300-400... maşallah haa :D

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

şu bi gercekki yılların firması nokia high-end modellerde yani dokunmatik ve iphone gibi olan modellerde fena cuvalladı. 

2008de cıkan ilk iphone dan beri apple capacitive ekran kullanıyor, htc falanda hero gibi modellerle bu ekrana geçti.

nokia rakip olacak diye 5800ı cıkardı büyük umutlarla, simdi 450liraya falan satılıyor, ekran 10 sene önceki palmlerin kullandıgı resestive ekran.

sonra toparlamak için n97 dediler, o dandik ekranı kapatmak için klavye koydular, sonucta takoz gibi bi telefon ortaya cıktı ve ekşiye bakın kimse memnun değl, sonra bunun minisini falan yaptılar tutmadı

simdi capacitive ekrana geçiyorlar ama o dandik symbian işletim sistemiyle hiç bişey olmaz, anca böyle kameradan falan rekabet edebilirler onun dısında tırt.

nokia inadı bırakıp androide gecmeli apple'a rakip olmak istiyorsa, cünkü basta htc olmak üzere samsung sony ericsson falan hepsi bunu gördüler ve androide geçtiler.

ha iphone 4ün über donanımı ve ios'ün fantastik oyunlarının yanında androidde fos ama hadi rakip diyelim androidciler kızmasın :)

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 4574 Toplam Mesaj: 31