folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia Symbian Versiyon Güncelleme Yada Baska İşletim Sistemi Kurma?

Nokia Symbian Versiyon Güncelleme Yada Baska İşletim Sistemi Kurma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sx1 ile yapılabilecek her fantaziyi yaptım :D,arkadaşta 7610 varken adam RAM'den kazanmak için(bazı ngage oyunlarında lazım oluyo RaM) temayı bırakın duvar kağıdı bile kullanıyordum ve bana 9mb'lık rami gösteriyodu, fakat benim sx1'de 11mb rami görünce götü tavana vurdu ki bu sıkıştırılmamış sade ramdi :D, sıkıştırınca 11,8-12mb arası oluyodu :D, neyse bi tek telefonun "C"sini artıramadım, o da benim Flash 24mb olduğu için, ama 32mb olan arkadaşlar, telefonun 4,2mb olan C sürücüsünü 12.2 mb yapmayı başardılar,harici anten yerine flaş taktım(beyaz parlak LED) ve baya sağlam oldu,hatta soket olayı felan yapmıştım:), linux yükledim(baya kasmıştım ama sonunda pengueni ve kayan yazıları görünce havalar uçtum(:) yani ben de RudeBoy gibi sabaha kadar yazarım :D, neyse sx1 sadece bir telefon deil, o efsane amk :D, siemensin "bidaha symbianlı telefon yapmıcam" demesine ve bi vakit sonra telefon pazarından çekilmesi vesile olan bi efsane, sadece 4 ay üretildi ve deyim yerinde ise ortalığın amısına koydu :D... 2004'den buyana hala da sx1 kadar iyi telefon gördüğüme inanmıyorum, OMAP310 işlemcisi Wifi(mWlan) bile desteklemekte amk :D, yani diceem yok bööle bi telefon...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

caner canım :D benim sx1 hala 32mblık flasha sahip ama c hafızasını 4mb kullanıyom =) dediğim gibi herşeyini bilirim ama çoğunu uygulamadım uygulamam çünkü canı sıkıldımı bozuluyo :D böylede bi gerçeği var maalesef :)

sunny evet zaten nicki gözüm bi yerden ısırdı ondan sordum o 2 siteyi :D cepforuma takılıyosan cmerti duymuşsundur,cmertte kendileri karşıyakalı olur,fazla samimi olmasam bile hatta kendisi tarafından bi kere terslendim bile :P ama iyi biri,teknomagdaki ortamda güzel,ordada buluşma yapmıştık(cebite gidemediğim için özenip orda buluşma düzenlettirmiştim 4 kişi buluşmuştuk :D) hatta simit sarayında sx1 söküm takım vidyolarım vardır :P mcdonaldsta sx1 kapak değiştirirken fln çekilmiş resimlerimiz vardı :D

SX1 ANLATILMAZ YAŞANIR. :D her ne kadar millet telefonunu yere atar bişi olmaz biz gözümüz gibi bakarız paso bozulurda olsa :D teknomaga yolunuz düşerse wasd deyin gösterirler :D http://forum.teknomag.com   sx1 bölümüne beklerim :D artık pek sık girmiyom çünkü eski kadronun çoğu ya banlandı ya pek takılmıyo :( ama olsun :) 

:)
Toplam Hit: 4523 Toplam Mesaj: 13