Nokia'dan 15 Euro'luk Telefon Bataryası Mükemmel
-

Çok uygun bir telefon bataryasıda çok mükemmel gidiyormuş. Fakat Türkiye'ye gelmedi Amerikada varmış telefon. Acaba Türkiyeye geldiğinde ne kadar olur ?
Symbian S40 işletim sistemine sahip olan cihaz, bulundurduğu 800mAh'lık bataryasıyla kullanıcısına 12,5 saate kadar konuşma ve 35 güne kadar bekleme süresi sunuyor. Mekanik tuşlar, FM radyo, hatırlatıcı, alarm ve renkli ekran gibi özellikleri de bulunduran cihaz su ve toza karşı da özel korumaya sahip.
-
Türkiyeye 50 euro ya gelir
-
Adamlar şarj aletinden kazanacak beyler ! Malum şarj aletini nereye koyduğunu unutursun.
**
Hele şükür :|
En temizi. Bir tane böyle telefon alacaksın, çok teknolojik takılıyorsan alacaksın iPad Mini yada o boyutlarda bir tablet, ohh mis. Şarjım bitti derdi yok. Tablette en kötü ihtimalle 1 günde bitiyor, bu telefon zaten normal kullanımla en aşşağıya 10-15 gün gider.
E daha ne ?
-
Türkiye ye gelse bile 150 liradan aşağı olmaz.Birde radyosu varsa 200 liraya zor bulursunuz vergiler sağolsun.
-
symbian -.-
-
noname bunu yazdı
symbian -.-
Şu ota boka bilip bilmeden Symbian diye yazmanız yok mu bitiyorum.
-
35 gun vay be :D
-
noname bunu yazdı
symbian -.-
IOS mu isterdin?
bu arada 3310 a rakip çıktı yine nokiadan adamlar kendi rekorunu kırıyor.
c0nverse tarafından 19/Kas/13 17:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Biraz zaman geçsin de sınırdan kaçak yolla getirtilir elbet.
Gerçi buna imei çakılır mı merak ediyorum. 15 € luk telefon için 110 tl para mı ödicez bi de.
-
c0nverse bunu yazdınoname bunu yazdı
symbian -.-
IOS mu isterdin?
java olsa daha iyiydi?
-
noname bunu yazdıc0nverse bunu yazdınoname bunu yazdı
symbian -.-
IOS mu isterdin?
java olsa daha iyiydi?
telefon darbelere+şarz ömrüne karşı iyi olsun yeter gerisi boş bu telefon için