Nokia'dan 15 Euro'luk Telefon Bataryası Mükemmel
-
Tam adı ne bunun
-
nokia 105 modeli
http://www.gsmarena.com/nokia_105-5324.php
bu habere göre 180tl tr fiyatı, vergilendirme sistemine bak mk
http://windowsphonehaber.com/nokia-105-turkiye-fiyati-belli-oldu.htm
madrew tarafından 19/Kas/13 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
minimum 150 diyorum ben
-
joe_black bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
noname bunu yazdı
symbian -.-
symbian değil.
s40 işletim sistemi diyo hacı. symbian yani 0_o
bize gelene kadar 15 öro +50 lira + 50 de ordan desek+ satan adam hiç mi kazanmıcak derken 200ü bulur :)
keske symbian olsa... Nokia symbian projesini n808 ile bitirdikten sonra ne oldugu belirsiz bir sistem gelistirdi. Hatta ugrasmamak icin grafikleri de meego dan aldi. Sonucunda doodle jump i bile zor oynatan sadece java me destekli s40 platformu cikti. Hem yavas hem salak bir sistemdir -

Şubat ayında yapılan
MWC2013 etkinliğinde tanıtılan 3 yeni Nokia‘dan biri olan ve en ucuz cep telefonu sayılan Nokia 105′in Türkiye fiyatı belli oldu.Avrupa ülkelerinde 15€ fiyat etiketi ile satılacak olan cihazın Türkiye için fiyat etiketi 180 TL olarak belirtildi.Türkiye fiyatının bu denli yüksek olmasının sebebi olarak Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan;Türkiye’deki yüksek vergilendirme sistemini gösterdi. Symbian S40 işletim sistemi ile gelecek olan cihaz Nokia 105, 35 güne kadar bekleme süresi, 12.5 saat konuşma süresi sunan bataryasıyla dikkat çekiyor. Nokia Lumia 720 ve 520 hakkında da konuşan Çiçek Uyansoy İcan, 2013 yılına çok iddialı başladıklarını,
Lumia 720’nin 999 liradan, Lumia 520’nin ise 599 liradan satışa sunulacağını dile getirdi. -
ne kadar komik değil mi
eskiden telefonun çok fonksiyonlu olmasını isterdik şimdi ise sadece konussun şarjı uzun gitsin yeter.
-
iQsuz bunu yazdı
ne kadar komik değil mi
eskiden telefonun çok fonksiyonlu olmasını isterdik şimdi ise sadece konussun şarjı uzun gitsin yeter.
sebebi akıllı telefonlardan sıkıldıgımızdan değil bence. akıllıların şarjının az gitmesi problem bence, yoksa herkes elinin altında ister her işini gören bir alet
-
nokia yeni telefon bataryası yapmış 15euro ya satıyor sandım :D