Nokia"Nın Birkaç Eski Modelini Arıyorum...(!)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
bence şey yapın gittigidiyordan bi hesap alın sonra yayınlayın ürünü hemen lord alsın hem para sakata gelmez çok daha güvenli olur.
ha zaten az para diosanız bilemicem
merak ettimde ne kadar sattın
satmadı hediye olarak gönderiyor...hem sakata gitcek neyi var :S
ha tamamdır o zaman :))
ee dünyanın binbirli türlü hali var ama hediye vermiş adam sorun yok -
8110i var,ne yapacaksın hoca?
+
Nokia 8910 varsa elinizde temiz,satın alabilirim.
-
Hocam sen 6230i'ye efsane mi diyorsun..:D Bende 8850-3110 var ama satilik degil malesef..8850'nin kasasini degisecegim,orjinali 65 lira filan..Sonra ben kullanicam:D
-
8910 icin aksam haber veririm..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Hocam sen 6230i'ye efsane mi diyorsun..:D Bende 8850-3110 var ama satilik degil malesef..8850'nin kasasini degisecegim,orjinali 65 lira filan..Sonra ben kullanicam:D
8850 üni'de kullanmıştım şebeke problemi oluyor arada sırada...ve bence piyasadaki en orjinal efsane 8850 ve 6310i'dir :s hatta 6310i'ye aşıgım :s
not: bu arada 6230 nerden çıktı ki :D:D
-
lordvader bende de o hastalik var 8110i var hala elimde sana sunu soracam sarj aleti varmi sende buna gore varsa senden ben aliim,yada bulurum diosan bi bak ya.
-
MaviBere bunu yazdı:
lordvader bende de o hastalik var 8110i var hala elimde sana sunu soracam sarj aleti varmi sende buna gore varsa senden ben aliim,yada bulurum diosan bi bak ya.
hacı ben bakarım ama onların şarj aletleri bulunmuyo tek sakat yönü o :s ama bugün gidicem zaten sorarım bulursam alır yollarım sana sıkıntı olmaz :S yalnız 8110i çok güzel ya :S keşke bende olsa :D -
yemeezler haci:D ya ben eski meski ama dizayni harbi guzel yeni modellerde onun kucuunu ayni dizaynda niye cikarmiolarsa.
-
MaviBere bunu yazdı:
yemeezler haci:D ya ben eski meski ama dizayni harbi guzel yeni modellerde onun kucuunu ayni dizaynda niye cikarmiolarsa.
:D:D:D ya geçen bi adamda gördüm bi elinde 6310i vardı digerinde 8110 vardı :D kapkaç hayatıma o an başlamak istedim ama allahdan dizginledim kendimi :D ama sana şarj aleti bakıcam sorun olmaz :D -