Nokia"Nın Birkaç Eski Modelini Arıyorum...(!)
-
sen bana 8110 sarj aleti bul al dursun ben tr ye gelince mayista elimde 6310 var degis tokus yapariz sana ole bi kiyak yaparim
-
bendede 5110 var ... nostalji olsun dıe saklıyorum resmen ahizeli telefon gıbı ya...kocaman takoz gibi ..:D:D: nokia nın ondan daha eski model varmıkı acaba ?
-
temiz kapağı problemsiz 7110 satan varsa alırım.
-
8850 .. 80 ytl
-
Benim bilmediğim bir şey mi war :| şu sıra cok görüyorum eski nokia modelleri satın almak isteyen..acaba ileriye dönük bir duyum mu aldınız naaptınız?
Antika diye cok mu pahalı olucak bunlar? ya da sadece merak nostalji mi? -
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------Benim bilmediğim bir şey mi war :| şu sıra cok görüyorum eski nokia modelleri satın almak isteyen..acaba ileriye dönük bir duyum mu aldınız naaptınız?
Antika diye cok mu pahalı olucak bunlar? ya da sadece merak nostalji mi?
-----------------------------
hoca tamamen merak :Smesela ben aşığım :S ya bi insanın telefonu görünce kalbi yerinedn fırlicak kadar çarparmı :S ama benim çarpıo :| yoksa öle çok para etcek şeler değil :s
-
MaviBere bunu yazdı:
sen bana 8110 sarj aleti bul al dursun ben tr ye gelince mayista elimde 6310 var degis tokus yapariz sana ole bi kiyak yaparim
ok ben yarın araştırıyorum...sen tr'ye gelince 6310'la vedalaşmaya hazır ol :p -
Bu adam bu telefonları aradığına göre kesin bi bildiği vardır :)
-
MaviBere bunu yazdı:
buldum :D :D :D :D :D :D :D :D param olunca gidip alıcam :D geniş bir piyasa araştırması gerektirdi ne zor bulunuomuş ya :Shoca iyi bak 6310'uma :D mayısta alırım 6310'unu :D :D :D
not : :D SWOL'um tamamen 6310'la aramızdaki duygusal bağdan dolayı alıyorum :D :D
-
Swool bunu yazdı:
Bu adam bu telefonları aradığına göre kesin bi bildiği vardır :)
aynen katılıyorum :| bu arada esat bedenine talibim satarsın belki bi gün :F