Nostalji.. Özlediğim İki Görüntü.. Yeni Nesil Tadına Bakamadı Çok Yazık..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
en sevdiğim thairbat bordo olandı.Zaten onda yetişebildim siteye, güzel bilgiler, arkadaşlıklar edindim.Ama bordo olan daha bi canlıydı.
-----------------------------ben bordo dönemde tahrikey peşinde koşuodum :D
-
way be..ulan duygulandım dinledim müziği.. T_T ağlıcam...bi o zaman oynadıklarımıza bakıyorum bi de şimdinin call of duty sine:D
-
iMPaLa bunu yazdı:
way be..ulan duygulandım dinledim müziği.. T_T ağlıcam...bi o zaman oynadıklarımıza bakıyorum bi de şimdinin call of duty sine:D
-----------------------------ne fark varki ha contra ha call of duty :P
-
Apocrypha bunu yazdı:
ne fark varki ha contra ha call of duty :P
-----------------------------demi ama:D
aslında zamanlar kıyaslandığında contra simdiki cod dan daha üstün bi oyun.
-
uhp bunu yazdı:
demi ama:D
aslında zamanlar kıyaslandığında contra simdiki cod dan daha üstün bi oyun.
bokunu cıkarmayın lan :D iyi ki bi nostalji yapalım dedik..tamam gecmişin werdiği hüzünlü efect ile duygu yüklü çatışmalara girebiliriz..fekat call of duty ile contrayı biçimsel açıdan kıyaslamayın:D:D bürrrrr ohaa :) -
ahahahahah
teknoloji yaşlarına bak hoca :D 1990 teknolojisi ile 2009 teknolojisi diorsun :D 2009 da düşünsene kontrayı :D
-
yaslaniyorum :(
sinirden atarimi kirmistim yerde yumruklarken . aptal bir basket oyunu vardi hatirliyan vardir belki .
bunlar 8 bitlik sistemlerdi galiba . sonra 16 bit segalar comodorlar cikti . derken 32 bit simdikiler kac bit bilmiyorum :)
-
hakketten haa neydi o bee babam ilk atari aldığında ilk gün sabah kadar sonra neredeyse her akşam 1-2 ay boyunca paso tank oyununu ördek avlamayı oynadı :D
-
way be battle city bende oynardım şuanki pc oyunları bile onun verdigi keyifi vermiyor :(
-
ey gidi günler :)