folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nostalji.. Özlediğim İki Görüntü.. Yeni Nesil Tadına Bakamadı Çok Yazık..

Nostalji.. Özlediğim İki Görüntü.. Yeni Nesil Tadına Bakamadı Çok Yazık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------

süpercontra oyununu hatırlayınınız war mı?

hatırlanmazmı contra ya oyunu bitirdim kaçkere gerçi kasedin içinde başka başka versiyonların içinde gezerken bir tane bulmuştum 40 hak veriyor öle bitirdim yoksa nerde 8 bölümmü ne vardı en son bir helikoptere binip gidiyor ada patlıyordu bizde diyorduk kıbrısı kurtardık :D

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=CIghrtP9wZw  izleyin kopmak garanti :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Mario rulaz :)

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mario and tsubasa rulez :( off içim gitti ya kaç gece sabahladım atari karşısında :(

ayrıca tbt deki üye alım resmide çok hoş :D:D özlüyoz yane :D

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

video müthişti.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

karakutular vardı bunlardan daha önce kocaman bi alet ve bitanede joistiği vardı kol gibi :D abuk subuk oyunlar falan vardı hatırlamaktayım hala.atari konusunda da baya okul kırdığım olmuştur hasta taklidi yapıp.çok defa oyun kapatmak için saatlerde onun başına oturduğumu hatırlıyorum :D

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

%3cahriba%3c

Naber lan filozoflar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

bende 999 in 1 vardı ama bu daha bi fazla olmuş.Bide hiç 10000 in 1 falan yoktu hep 9999.. şeklinde :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

2003 de tbt den bi müzik indirmiştim stantürk olabilir

arada bi tekbir çekiyodular müzikte :)

çatal kasık tencere sesi geliyodu çok sevdiydim net cafede hep onu çalıyoduk :D

o parçayı bilen varsa paylaşsın

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

http://img526.imageshack.us/img526/7537/tahri.jpg

şu görüntüyü bazen bende çok özlüyorum

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 4172 Toplam Mesaj: 33