folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Notebook Aniden Kitleniyor ! Ne Yapabilirim ?

Notebook Aniden Kitleniyor ! Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

arkadaşlar elimde Fujitsu Siemens Amilo pro v2060 bir notebook var. Makina normal performansı ile çalışırken kendiliğinden kitleniyor ! Windows xp kurulu hususi format attım düzelmedi. Ekran kartı driveri denedim olmadı. Ram değiştirdim olmadı. Acaba esgeçtiğim bi yermi var yardım lütfen. birden kesiliyor ve öylece duruyor yeniden başlatmak gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. :S

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

burada alayım lazım olur

27.11.2010 hala aynı denemediğim şey kalmadı :S kart intel media accelatör mü ne Fujitsu Siemens Amilo pro v2060 :S yardım !

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    ısınmadan dolayı kitleme yapabilir.Yazılımsal bi sorunda olabilir. Formatı at. hiç bir şey yüklemeden önce antivirüs kur . sonra driverlerini internetten indirerek yükle temiz temiz .hala kitleme yaparsa işlemciyle ilgili bir sorun vardır.fanı falan temizle . tabi ilk baş güzelce temizleyip başta dediklerimi yaparsan daha iyi olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

ısıdan yapmıyor temizledim heryerini termal macun felan yeniledim hala kilitliyor makina :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    speed fanı indir ısıya bak sen yinede ne olur ne olmaz denemek lazım. onda sorun yoksa dediğim gibi atarsın formatı. Yeni bi işletim sistemi bul ondanda kaynaklanabilir. Her olasılığı göz önünde bulundurmak lazım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

formatı attım zaten daha öncede yapıyordu cd farklı ısı normal :S delirecem

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

kaç tane ram var pcde? uyumlu mu? 1den fazla ise tek tek dene kardeşim. aslında ram hatası direkt olarak mavi ekran ile sonuçlanır genelde. ama senin söylediğin tarzda da başıma gelmişti.

İpimle kuşağım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

DOWNLOAD

dene hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

ram 2 tane ayrı ayrı denedim sonuc aynı ama :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------

DOWNLOAD

dene hocam.

-----------------------------
    Nedir dayı !

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

arkidede böyle bişey varmış yapmış öyle..

Toplam Hit: 3561 Toplam Mesaj: 23