Notebook Aniden Kitleniyor ! Ne Yapabilirim ?
-
arkadaşlar elimde Fujitsu Siemens Amilo pro v2060 bir notebook var. Makina normal performansı ile çalışırken kendiliğinden kitleniyor ! Windows xp kurulu hususi format attım düzelmedi. Ekran kartı driveri denedim olmadı. Ram değiştirdim olmadı. Acaba esgeçtiğim bi yermi var yardım lütfen. birden kesiliyor ve öylece duruyor yeniden başlatmak gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. :S
-
burada alayım lazım olur
27.11.2010 hala aynı denemediğim şey kalmadı :S kart intel media accelatör mü ne Fujitsu Siemens Amilo pro v2060 :S yardım ! -
ısınmadan dolayı kitleme yapabilir.Yazılımsal bi sorunda olabilir. Formatı at. hiç bir şey yüklemeden önce antivirüs kur . sonra driverlerini internetten indirerek yükle temiz temiz .hala kitleme yaparsa işlemciyle ilgili bir sorun vardır.fanı falan temizle . tabi ilk baş güzelce temizleyip başta dediklerimi yaparsan daha iyi olur.
-
ısıdan yapmıyor temizledim heryerini termal macun felan yeniledim hala kilitliyor makina :S
-
speed fanı indir ısıya bak sen yinede ne olur ne olmaz denemek lazım. onda sorun yoksa dediğim gibi atarsın formatı. Yeni bi işletim sistemi bul ondanda kaynaklanabilir. Her olasılığı göz önünde bulundurmak lazım
-
formatı attım zaten daha öncede yapıyordu cd farklı ısı normal :S delirecem
-
kaç tane ram var pcde? uyumlu mu? 1den fazla ise tek tek dene kardeşim. aslında ram hatası direkt olarak mavi ekran ile sonuçlanır genelde. ama senin söylediğin tarzda da başıma gelmişti.
-
-
ram 2 tane ayrı ayrı denedim sonuc aynı ama :S
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
dene hocam.
-----------------------------
Nedir dayı ! -
arkidede böyle bişey varmış yapmış öyle..