Notebook Aniden Kitleniyor ! Ne Yapabilirim ?
-
dai advanced system care.. yazılımsal olduğunu düşünmüyorum şiddetle :)
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------
dai advanced system care.. yazılımsal olduğunu düşünmüyorum şiddetle :)
-----------------------------
bencede öncede yapıyodu format attım hala yapıy :D -
ekran kartının modeli nedir hocam ? bu probleme sebep olan bi ekran kartı biliyorum da o nedenle soruyorum.
-
hala aynı denemediğim şey kalmadı :S kart intel media accelatör mü ne Fujitsu Siemens Amilo pro v2060 :S yardım !
-
yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum donmaların %90 ı güç kaynağı problemi, %8'i ekran kartı %1'i diğer donanım sorunları, %1 yazılım sorunu..
çözümü servise yollamak
-
bendeki probleme benziyor bende de aniden donuyor hiç bir işleme cevap vermiyor düğmeden kapatıyordum kapattıktan sonra belli süre açılmıyordu servise gönderdim anakart ve hdd değişti
-
eğer kilitlenme belli bi arada yapıyorsa klavyeyi kaldır çalışırken kuzey köprüsünün üzerine bastır bakalım. ısısına bir bak. elini yakcak şekilde ısı oluşursa kuzey köprüsüdür sorunun. termal işlemle düzelebilir ama tamamende gidebilir. dikkatli karar ver.
-
bendede aynı donma ve kilitlenme sorunu var. asus x64jq-jx051v notebook var.servise gönderdim sorunu çözüp yolladılar.şimdi gayet saglıklı çalışıyor.
-
bende içine toz-toprak kaçtığı için olduğunu düşünüyorum, bendede var aynı problem, garantiye göndericem
-

benimkindede bu sorun var o kadar oyun oynuyorum çıkmıyor. nette dolaşırken özellikle çok fazla flv video izlerken çat kitleniyo 10 saniye sonra bu yazı çıkıyo.
ekran kartı güncel
directx 11 yüklü ve directx9 oyunlar için yüklenmesi gereken kısımda yüklü.
çentik.