Nüfus Cüzdanındaki Yazı Fontu Nu Bilen War Mı??? Acil
-
arkadaslar photshopta nufus cuzdanının sahtesini yapmaya calısıyorum da nufus cuzdanındaki yazı fontunu bilen war mı yada elinde olan???
-
Afferim hocam, sen böle yazki, polis kim lan bu dediğinde aha bu abi diim :|
İnsan derki proje var der, ödev yapacam der, o font cok hoşuma gitti der, arkadaşla iddaya girdim o tahoma dedi ben courrier dedim der, eşşek kadar sahte bufus cuzdanı yapacam font nedir die sorulmaz :)
-
Muahahhahah bende sahte diploma yapıyorum örneği olan varmı ?:D
-
Arial Verdana ikisinden birisi bu arada...
-
hocam bu arkadaş ne içmişse bende ondan istiyorum.
sahte kimlik yapmaya niyetlisin ve bunu gizli kapaklı yerine çok geniş alanlara dağıtarak yapmaya uğraş veriyorsun.
yarın öbür gün kalpazanlık işine girsen kalıplarıda bizim mi yapmamızı isteyeceksin? ve bunu bütün türkiyeye hatta dünyaya duyuracaksın.
feyz alınması gereken bir konu 2008 dehşet konuları olmaya aday gösteriyorum -
Verdana lan o :D Photoshopta genişlik filan ayarlarsanız tam gerçekçi olur.
Geçen arkadaşla iddiaya girmiştikte ondan fontu tespit etme gereği duydum :P
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Afferim hocam, sen böle yazki, polis kim lan bu dediğinde aha bu abi diim :|
İnsan derki proje var der, ödev yapacam der, o font cok hoşuma gitti der, arkadaşla iddaya girdim o tahoma dedi ben courrier dedim der, eşşek kadar sahte bufus cuzdanı yapacam font nedir die sorulmaz :)
-----------------------------
heheh Konu süper cevap ondan süper yav :D Alenen sahte nüfuz cüzdanı yapıyom fontu ne diyo yav :D:D -
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Verdana lan o :D Photoshopta genişlik filan ayarlarsanız tam gerçekçi olur.
Geçen arkadaşla iddiaya girmiştikte ondan fontu tespit etme gereği duydum :P
-----------------------------Bende aynı sebepden dolayı zamanında tesbit etme gereği duydum :D
-
ya yapmaya calısıyom sizde :D:D olacak mı diebi deneyim dedim yazı tipini merak etttim a.q :D:D:D
bokunu cıkarmayın :D yoksa ugrasıpta sahtesini cıkarsam ne olacak en fazla dvd ciyi dolandırırım dimi :D:D kimlik bırakıp dvd alırım yane? ama ona da gerek yok zaten para bok gibi + internet denen meret de war :D sadece fantazi benm ki :D:D:D
+ BİDE KONUYU OKUYUPTA HİTİNİ ARTIRMAYIN NOLUR NOLMAS :D:D:D
-
olacakmı diye denedim :D:D:D hocam valla kopya çekmiyordum doğrumu yanlışmı diye kontrol ediyordum. :D
-