folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nüfus Cüzdanındaki Yazı Fontu Nu Bilen War Mı??? Acil

Nüfus Cüzdanındaki Yazı Fontu Nu Bilen War Mı??? Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    arkadaslar photshopta nufus cuzdanının sahtesini yapmaya calısıyorum da nufus cuzdanındaki yazı fontunu bilen war mı yada elinde olan???

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Afferim hocam, sen böle yazki, polis kim lan bu dediğinde aha bu abi diim :|

İnsan derki proje var der, ödev yapacam der, o font cok hoşuma gitti der, arkadaşla iddaya girdim o tahoma dedi ben courrier dedim der, eşşek kadar sahte bufus cuzdanı yapacam font nedir die sorulmaz :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Muahahhahah bende sahte diploma yapıyorum örneği olan varmı ?:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Arial Verdana ikisinden birisi bu arada...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    hocam bu arkadaş ne içmişse bende ondan istiyorum.
    sahte kimlik yapmaya niyetlisin ve bunu gizli kapaklı yerine çok geniş alanlara dağıtarak yapmaya uğraş veriyorsun.

yarın öbür gün kalpazanlık işine girsen kalıplarıda bizim mi yapmamızı isteyeceksin? ve bunu bütün türkiyeye hatta dünyaya duyuracaksın.

feyz alınması gereken bir konu 2008 dehşet konuları olmaya aday gösteriyorum

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Verdana lan o :D Photoshopta genişlik filan ayarlarsanız tam gerçekçi olur.

Geçen arkadaşla iddiaya girmiştikte ondan fontu tespit etme gereği duydum :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Afferim hocam, sen böle yazki, polis kim lan bu dediğinde aha bu abi diim :|

İnsan derki proje var der, ödev yapacam der, o font cok hoşuma gitti der, arkadaşla iddaya girdim o tahoma dedi ben courrier dedim der, eşşek kadar sahte bufus cuzdanı yapacam font nedir die sorulmaz :)

heheh Konu süper cevap ondan süper yav :D Alenen sahte nüfuz cüzdanı yapıyom fontu ne diyo yav :D:D

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:

Verdana lan o :D Photoshopta genişlik filan ayarlarsanız tam gerçekçi olur.

Geçen arkadaşla iddiaya girmiştikte ondan fontu tespit etme gereği duydum :P

Bende aynı sebepden dolayı zamanında tesbit etme gereği duydum :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

ya yapmaya calısıyom sizde :D:D olacak mı diebi deneyim dedim yazı tipini merak etttim a.q :D:D:D

bokunu cıkarmayın :D yoksa ugrasıpta sahtesini cıkarsam ne olacak en fazla dvd ciyi dolandırırım dimi :D:D kimlik bırakıp dvd alırım yane? ama ona da gerek yok zaten para bok gibi + internet denen meret de war :D sadece fantazi benm ki :D:D:D

+ BİDE KONUYU OKUYUPTA HİTİNİ ARTIRMAYIN NOLUR NOLMAS :D:D:D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    olacakmı diye denedim :D:D:D hocam valla kopya çekmiyordum doğrumu yanlışmı diye kontrol ediyordum. :D

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aha bu da benimki : )  Rene abinin verdiği şeysi editledim kötü bi şey ortaya cıktı işte : )

img169/831/balkiskohe9.jpg

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 33091 Toplam Mesaj: 42