Nüfus Cüzdanındaki Yazı Fontu Nu Bilen War Mı??? Acil
-
Ciminli bunu yazdı:
-----------------------------Kafama Takildida !
Ayni anda nasil üc tane ayri Pasaport cikarilip üc farkli ülkeye vize alinir?
-----------------------------ayni anda nasil 3 farkli ulkeye gidilir die sorsan solerdim ..zuahhaha :|||
hocam bu nasil soru
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
olacakmı diye denedim :D:D:D hocam valla kopya çekmiyordum doğrumu yanlışmı diye kontrol ediyordum. :D
ben daha konusmam bu lafın ustune... TBT de olay var. KoftiKALPAZAN uyemizi yılın biseysi secelim bence -
CiRKiN bunu yazdı:
arkadaslar photshopta nufus cuzdanının sahtesini yapmaya calısıyorum da nufus cuzdanındaki yazı fontunu bilen war mı yada elinde olan???
Hocam Ben Sana Yardımcı Olayım Bare :)Yazı Fontu "Times New Roman" "Bold" "38,81 mm" "Crisp"
Mühür Olayıda Takelon Diye Bi Maddeden Yapılıyo Diş Doktorları Kullanıyo -
CLUB bunu yazdı:
-----------------------------CiRKiN bunu yazdı:
arkadaslar photshopta nufus cuzdanının sahtesini yapmaya calısıyorum da nufus cuzdanındaki yazı fontunu bilen war mı yada elinde olan???
Hocam Ben Sana Yardımcı Olayım Bare :)Yazı Fontu "Times New Roman" "Bold" "38,81 mm" "Crisp"
Mühür Olayıda Takelon Diye Bi Maddeden Yapılıyo Diş Doktorları Kullanıyo
-----------------------------ayın hortçusu :| adam bu zamana kadar ögrenmiştir ögrenceni ya da bu işten vazgecmiştir artık :)
-
mühür kalıbı nasıl elde edilir?
cevap: Kuyumcuların altın, gümüş dökümü yaptıkalrı özel bir alçı vardır. Bu alçı karışımı hazırlandıktan sonra titreşim makinesi ile
hava kabarcığı alınır. Sonra gerçek mühür bulunan kimliğe dökülür kuruduktan sonra temizlenip alçı kalıp oluşturulur.
Kalıp müsveddesi yağlanarak aynı alçıdan başka bir kalıba iz alınır. Kuruma gerçekleştikten sonra Elde ettiğimiz ikinci ve gerçek kalıbımıza
Kurşun eritip dökeriz. 5 Dk. sonra kurşunun pürüzlerini eye ve zımpara ile giderdikten sonra dandirik ama işe yarayan damgamız hazırdır.
İddiaya girdiydik olurmu olmazmı diye ben böyle dediydim. Hakkaten :)
-
-
kimliği yaptım cıkardım dvd cide kullanıyom bile yardımlarınız için tesekkürler :D:D orjinal dvd satılır :D:D
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
Hoca kimliklerde sıcak mühür olayı var.
Fotonun sol altında olur, polis onu kontrol eder o yoksa direk siker :)-----------------------------,
küfür yasak değilmiydi tugrulbaba bosu bosunamı banlandı ya :S
-
suçlunun cezasını talep ediyorum nerde adalet ? nerde kurallar ?
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
suçlunun cezasını talep ediyorum nerde adalet ? nerde kurallar ?
-----------------------------O mesajın yazıldığı tarihte küfür yasağı piyasada değildi.Ne yapsınlar tüm eski küfürleri tek tek editlesinler mi ? Ne yapmaya çalışıyosunuz birader Tahribat'ta böyle şeyler olmaz diyorduk, kaos açığa çıktı.