Nüfus Kağıdına İsim Ekletmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

someone_from_71 bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Problem şu ki ailem ve akrabalarım beni dedemin adı ile çağırıyorlar. Çok sık problemle de karşılaşıyorum. Örneğin adıma resmi birşey geldiğinde postacıyı sepetliyorlar, burda Fatih diye biri yok deyip yolluyorlar. Daha sonra gidip postaneden almak zorunda kalıyorum. Şimdi nüfus kağıdıma dedemin adını da eklemek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerektiğini merak ediyorum. Bilgisi olanlar ve paylaşanlara şimdiden teşekkürler.

Saygılar

Hocam benden de sana saygılar. Bişey sorcam da çekiniyorum :) soruyum mu ?

Sor

Senin profilde cinsiyete neden bayan yazıyor ? :) benim adım da fatih de o yüzden dikkatimi çekti

Edit : hacım turania ' nın bahsettigi gibi ama babana dava açıyorsun isim değiştirmek için haberin olsun.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Problem şu ki ailem ve akrabalarım beni dedemin adı ile çağırıyorlar. Çok sık problemle de karşılaşıyorum. Örneğin adıma resmi birşey geldiğinde postacıyı sepetliyorlar, burda Fatih diye biri yok deyip yolluyorlar. Daha sonra gidip postaneden almak zorunda kalıyorum. Şimdi nüfus kağıdıma dedemin adını da eklemek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerektiğini merak ediyorum. Bilgisi olanlar ve paylaşanlara şimdiden teşekkürler.

Saygılar

Hocam benden de sana saygılar. Bişey sorcam da çekiniyorum :) soruyum mu ?

Sor

Senin profilde cinsiyete neden bayan yazıyor ? :) benim adım da fatih de o yüzden dikkatimi çekti

Edit : hacım turania ' nın bahsettigi gibi ama babana dava açıyorsun isim değiştirmek için haberin olsun.

hani nerde turanıa hocam :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gece bir müridenin açtığı konuda hipo tepki olsun diye profilde ki cinsiyeti hatun yaptı. akşam aynı evde kaldık hipo'yla, bu radikal eyleminde destek olma mahiyetinde ve birazda piçlikten bende profilde ki cinsiyeti değiştirdim. bu 24 saatlik gereksiz eylemler bütünümüzden biriydi yani

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

:)) anladım hocam ismime leke getirmeyin yine de

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 7319 Toplam Mesaj: 25