Numaradan İsim Değil, İsimden Numara Sorgulama.
-
bu arada inanmazdım yorumlara aldandım kim arıyor uygulamasını bende kurdum.
Bugun bir operatörden telefon geldi normalde atıyorum +533 333 33 54 gibi bir numara diyelim
direk olarak şirketin bilgilendirme departmanı diye yazdı , telefonu açtım otomatik bilgi mesajı işte şu kadar parayaa şu diye.
Gerçekten işe arıyor ama bilgilerimizin publick edilmesi de garip bir durum.
Kullandıgım uygulama
Truecaller
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=tr
Program üzerinden direk isim ile numara aratabiliyorsunuz , veya numarayı yazıp kimin oldugunu öğrenebiliyosunuz fakat %100 doğru sonuc veya sonuc veremeyebiliyor.
Merak ettiğiniz numarayı kısayoldan ogrenmek için
http://www.truecaller.com/tr/tr/5449
numaya yazan yere 0 kullanmadan aratacağınız numarayı yazın.
-------
SORGULAMA
Numara ve isim sorgulama
Truecaller ile numara ve isim sorgulamak çok kolay. İş yerlerini, finansal kuruluşları veya Truecaller topluluğundaki arkadaşlarınızı sorgulama fonksiyonunu kullanarak kolayca bulabilirsiniz. Truecaller kullanıcıları, bir başka kişi iletişim bilgilerini istediğinde bilgilendirilir ve bu isteği onaylama yetkisine sahip olur.

ARAYANIN KİMLİĞİ
Sizi kimin aradığını öğrenin
En kişisel aksesuarın olan telefonunu, seni arayan kişinin kim olduğunu aramayı henüz cevaplamadan öğrenerek koruyun. Truecaller sabit hat, mobil veya ön ödemeli telefon numaralarında bile arayanın kim olduğu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar.

SPAM ARAMA ENGELLEYİCİ
İstemediğiniz bir aramayı cevaplamak zorunda kalmayın
Truecaller en çok spamlenenler listesine ulaşmanızı sağlayarak, tüm spam olarak işaretlenmiş numaraları engellemenizi sağlar. Truecaller kullanıcıları bilgilerin bir havuzda toplanmasına ve istenmeyen numaraların işaretlenmesine yardımcı olarak, dünyadaki tüm Truecaller topluluğunun daha iyi hizmet alabilmesinde önemli bir rol oynar!

SOSYAL SENKRONİZASYON
Resim ve iletişim bilgisi ekleyin
Telefon rehberinizi Facebook, LinkedIn ve Twitter yoluyla alabileceğiniz arkadaşlarınızın profil resimleri, durum güncellemeleri ve bilgileriyle kolayca güncelleyebilirsiniz.

--------
PanxeR tarafından 09/May/14 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
Bugun bir operatörden telefon geldi normalde atıyorum +533 333 33 54 gibi bir numara diyelim
direk olarak şirketin bilgilendirme departmanı diye yazdı , telefonu açtım otomatik bilgi mesajı işte şu kadar parayaa şu diye.
Kullandıgım uygulama
Truecaller
Program üzerinden direk isim ile numara aratabiliyorsunuz , veya numarayı yazıp kimin oldugunu öğrenebiliyosunuz fakat %100 doğru sonuc veya sonuc veremeyebiliyor.
ohaa bu süpermiş bayaa güncel web üzerindende sorgulama yapılmakta
-
Cia kadar etkili olacagini suanda sanmiyorum . ama onada el atmak lazim
-
PanxeR bunu yazdı
Kullandıgım uygulama
Truecaller
-------
SORGULAMA
Numara ve isim sorgulama
Truecaller ile numara ve isim sorgulamak çok kolay. İş yerlerini, finansal kuruluşları veya Truecaller topluluğundaki arkadaşlarınızı sorgulama fonksiyonunu kullanarak kolayca bulabilirsiniz. Truecaller kullanıcıları, bir başka kişi iletişim bilgilerini istediğinde bilgilendirilir ve bu isteği onaylama yetkisine sahip olur.

ARAYANIN KİMLİĞİ
Sizi kimin aradığını öğrenin
En kişisel aksesuarın olan telefonunu, seni arayan kişinin kim olduğunu aramayı henüz cevaplamadan öğrenerek koruyun. Truecaller sabit hat, mobil veya ön ödemeli telefon numaralarında bile arayanın kim olduğu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar.

SPAM ARAMA ENGELLEYİCİ
İstemediğiniz bir aramayı cevaplamak zorunda kalmayın
Truecaller en çok spamlenenler listesine ulaşmanızı sağlayarak, tüm spam olarak işaretlenmiş numaraları engellemenizi sağlar. Truecaller kullanıcıları bilgilerin bir havuzda toplanmasına ve istenmeyen numaraların işaretlenmesine yardımcı olarak, dünyadaki tüm Truecaller topluluğunun daha iyi hizmet alabilmesinde önemli bir rol oynar!

SOSYAL SENKRONİZASYON
Resim ve iletişim bilgisi ekleyin
Telefon rehberinizi Facebook, LinkedIn ve Twitter yoluyla alabileceğiniz arkadaşlarınızın profil resimleri, durum güncellemeleri ve bilgileriyle kolayca güncelleyebilirsiniz.

--------
Deneyeceğim :)
-
kim arıyor kadar etkili değil. deneme amaçlı 4-5 numara yazdım hiç birini bulmadı :D fakat kim arıyor üzerinden bulunamayan numaraları burdanda taramak lazım arşivi büyütmek için belki çıkar :D
-
aslında bi ekip kurma niyetim var bunla iligli belirli rangeler arasında sorulayacaz ve toplayacaz sonra toplanan numaraları herkes alacak gibi. bi çalışma yapayım bi ara.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
aslında bi ekip kurma niyetim var bunla iligli belirli rangeler arasında sorulayacaz ve toplayacaz sonra toplanan numaraları herkes alacak gibi. bi çalışma yapayım bi ara.
çömezlerede yer varsa beni yazabilirsiniz ekibe :D
-
adaffixte olmayan kayıtlar burada çıkıyor, bende 10 sorgudan 5 inde sonuç geldi, fakat login yapılarak sonucun gelmesi döngüye sokup çekmeye engel oluyor.
-
-
@Furkiak' OHA, ÇÜŞ. ;D ;S ;7