folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Numaradan İsim Değil, İsimden Numara Sorgulama.

Numaradan İsim Değil, İsimden Numara Sorgulama.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu arada inanmazdım yorumlara aldandım kim arıyor uygulamasını bende kurdum.

Bugun bir operatörden telefon geldi normalde atıyorum +533 333 33 54 gibi bir numara diyelim

direk olarak şirketin bilgilendirme departmanı diye yazdı , telefonu açtım otomatik bilgi mesajı işte şu kadar parayaa şu diye.

Gerçekten işe arıyor ama bilgilerimizin publick edilmesi de garip bir durum.

Kullandıgım uygulama 

Truecaller

http://www.truecaller.com/tr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=tr

Program üzerinden direk isim ile numara aratabiliyorsunuz , veya numarayı yazıp kimin oldugunu öğrenebiliyosunuz fakat %100 doğru sonuc veya sonuc veremeyebiliyor.

Merak ettiğiniz numarayı kısayoldan ogrenmek için

http://www.truecaller.com/tr/tr/5449

numaya yazan yere 0 kullanmadan aratacağınız numarayı yazın.

-------

SORGULAMA

Numara ve isim sorgulama

Truecaller ile numara ve isim sorgulamak çok kolay. İş yerlerini, finansal kuruluşları veya Truecaller topluluğundaki arkadaşlarınızı sorgulama fonksiyonunu kullanarak kolayca bulabilirsiniz. Truecaller kullanıcıları, bir başka kişi iletişim bilgilerini istediğinde bilgilendirilir ve bu isteği onaylama yetkisine sahip olur.

Truecaller%20search%20feature

ARAYANIN KİMLİĞİ

Sizi kimin aradığını öğrenin

En kişisel aksesuarın olan telefonunu, seni arayan kişinin kim olduğunu aramayı henüz cevaplamadan öğrenerek koruyun. Truecaller sabit hat, mobil veya ön ödemeli telefon numaralarında bile arayanın kim olduğu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Truecaller%20caller%20id%20feature

SPAM ARAMA ENGELLEYİCİ

İstemediğiniz bir aramayı cevaplamak zorunda kalmayın

Truecaller en çok spamlenenler listesine ulaşmanızı sağlayarak, tüm spam olarak işaretlenmiş numaraları engellemenizi sağlar. Truecaller kullanıcıları bilgilerin bir havuzda toplanmasına ve istenmeyen numaraların işaretlenmesine yardımcı olarak, dünyadaki tüm Truecaller topluluğunun daha iyi hizmet alabilmesinde önemli bir rol oynar!

Truecaller%20block%20feature

SOSYAL SENKRONİZASYON

Resim ve iletişim bilgisi ekleyin

Telefon rehberinizi Facebook, LinkedIn ve Twitter yoluyla alabileceğiniz arkadaşlarınızın profil resimleri, durum güncellemeleri ve bilgileriyle kolayca güncelleyebilirsiniz.

Truecaller%20update%20phone%20book%20feature

--------

PanxeR tarafından 09/May/14 01:39 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Bugun bir operatörden telefon geldi normalde atıyorum +533 333 33 54 gibi bir numara diyelim

direk olarak şirketin bilgilendirme departmanı diye yazdı , telefonu açtım otomatik bilgi mesajı işte şu kadar parayaa şu diye.

Kullandıgım uygulama 

Truecaller

Program üzerinden direk isim ile numara aratabiliyorsunuz , veya numarayı yazıp kimin oldugunu öğrenebiliyosunuz fakat %100 doğru sonuc veya sonuc veremeyebiliyor.

ohaa bu süpermiş bayaa güncel web üzerindende sorgulama yapılmakta

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cia kadar etkili olacagini suanda sanmiyorum . ama onada el atmak lazim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Kullandıgım uygulama 

Truecaller

-------

SORGULAMA

Numara ve isim sorgulama

Truecaller ile numara ve isim sorgulamak çok kolay. İş yerlerini, finansal kuruluşları veya Truecaller topluluğundaki arkadaşlarınızı sorgulama fonksiyonunu kullanarak kolayca bulabilirsiniz. Truecaller kullanıcıları, bir başka kişi iletişim bilgilerini istediğinde bilgilendirilir ve bu isteği onaylama yetkisine sahip olur.

Truecaller%20search%20feature

ARAYANIN KİMLİĞİ

Sizi kimin aradığını öğrenin

En kişisel aksesuarın olan telefonunu, seni arayan kişinin kim olduğunu aramayı henüz cevaplamadan öğrenerek koruyun. Truecaller sabit hat, mobil veya ön ödemeli telefon numaralarında bile arayanın kim olduğu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Truecaller%20caller%20id%20feature

SPAM ARAMA ENGELLEYİCİ

İstemediğiniz bir aramayı cevaplamak zorunda kalmayın

Truecaller en çok spamlenenler listesine ulaşmanızı sağlayarak, tüm spam olarak işaretlenmiş numaraları engellemenizi sağlar. Truecaller kullanıcıları bilgilerin bir havuzda toplanmasına ve istenmeyen numaraların işaretlenmesine yardımcı olarak, dünyadaki tüm Truecaller topluluğunun daha iyi hizmet alabilmesinde önemli bir rol oynar!

Truecaller%20block%20feature

SOSYAL SENKRONİZASYON

Resim ve iletişim bilgisi ekleyin

Telefon rehberinizi Facebook, LinkedIn ve Twitter yoluyla alabileceğiniz arkadaşlarınızın profil resimleri, durum güncellemeleri ve bilgileriyle kolayca güncelleyebilirsiniz.

Truecaller%20update%20phone%20book%20feature

--------

Deneyeceğim :)

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

kim arıyor kadar etkili değil. deneme amaçlı 4-5 numara yazdım hiç birini bulmadı :D fakat kim arıyor üzerinden bulunamayan numaraları burdanda taramak lazım arşivi büyütmek için belki çıkar :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aslında bi ekip kurma niyetim var bunla iligli belirli rangeler arasında sorulayacaz ve toplayacaz sonra toplanan numaraları herkes alacak gibi. bi çalışma yapayım bi ara. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

aslında bi ekip kurma niyetim var bunla iligli belirli rangeler arasında sorulayacaz ve toplayacaz sonra toplanan numaraları herkes alacak gibi. bi çalışma yapayım bi ara. 

çömezlerede yer varsa beni yazabilirsiniz ekibe :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

adaffixte olmayan kayıtlar burada çıkıyor, bende 10 sorgudan 5  inde sonuç geldi, fakat login yapılarak sonucun gelmesi döngüye sokup çekmeye engel oluyor.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Furkiak' OHA, ÇÜŞ. ;D ;S ;7

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4685 Toplam Mesaj: 22