Numaram Dağıtılıyor.
-
Firma adını öğren.
o zaman kanuni adresinize ihtar çekeceğim, yine bana kim olduğunu söylemezseniz yada söylediğiniz firma telefonumu dağıttığını kabul etmezse, reklam firması değil sizi savcılığa vermek zorunda kalacağım, çünkü sadece siz değil 10 larca telefon geliyor her hafta, işime gücüme odaklanamıyorum de.
-
Turkcell kullanıyorsan eğer online işlemlere gir. Online işlemlerden bu tür mesajların yada aramaların yasaklanmasını ayarlayabiliyorsun. Ayrıca bunu yapamam dersen turkcell i ara. Müşteri temsilcisinden bu tür numaralardan mesaj almak istemiyorum de. Hallediyorlar.
-
Sana nasıl yapılacağınıda söyleyeyim..
Turkcell için.
Online işlem merkezine gir - Ayarlarım - Tanıtım Mesajları -
Buradan hepsini kaldır..
bende şimdi yaptım. hepsi açıkmış a.k :)
-
Firmalar arası numara paylaşma diye bir olay var hocam. En basitinden ykm den alışveriş yaparsın derler sana msj gelmicek telefonunuza, sonra bir bakarsın alakasız yerlerden msj gelmeye baslar. Böyle yürüyor bu olay bildigim kadarıyla.
-
sana mesaj yollıyan şirketleri pm atabilirmisin.
-
benimde calistigim dershane surekli mesaj atio. Bizzat gittim konustum. Adamlar tinmadi bile. Dersteyken basarilar die msaj atiolar. Bende mi savciliga suc duyurusunda bulunsam....
-
aveayim babam bile aramiyor hocam
-
maserati bunu yazdı
aveayim babam bile aramiyor hocam
Henüz başına gelmemiş. Bi gün bi yere numaranı verirsin. SOnra onunla birlikte kimler kimler sana mesaj gönderir. Belli bir noktadan sonra sinir bozuyor...
Turkcell de avantajın var. İstersen alıyorsun istersen almıyorsun. Diğer operatörlerde de öle bişey var ama turkcellin farkı istediğin kategorilere izin verebilmendir. Mesela tatil ile ilgileniyorsan sadece tatil mesajları gelmesini seçersin. onun gibi...
-
şu masaj salonunun numarasını verirmisin hacı, canımlı cicimli konuşan hani
-
EnableTurk bunu yazdı
şu masaj salonunun numarasını verirmisin hacı, canımlı cicimli konuşan hani
Numarasını kaybettim de kadıköyde ki yerini biliyorum :)) gel götürüyüm hocam. Hattım vodafoneŞeyhin dediği mantıklı zaten 2 dk üstlerine git altlarına sıçıyorlar. Hukuki olarak birşeyler söylersek daha çok korkarlar gibime geliyor. Öneriler için teşekkürler.
Gerçekten bir süreden sonra sinirbozuyorlar.