Numaram Dağıtılıyor.
-
İflah olmaz hocam orospu hattı olmuş o numara at gitsin
-
Birde bu arayanlarin bizi devlet kurumlari adina arama imkani yok degil mi? Normalde hayatta sigarayi agzima goturmuslugum yok ama alarm gibi iki gunde bir sabah 9 da saglik bakanligi sigarayi biraktirma icin aradigini soyleyen bir abla .... Sigara icmedigime yemin bile ettim ama anlamiyorlar.Boyle bi durumla ne yapmam lazim kufur ederim normalde ama kadin saglik bakanligi adina aradigina israrci
-
geç oldu dur bakalım sabah olsunda öttürecem o telefoncuyu.
-
lan ben turkiyeye geldimde 1 hat almistim 1 hafta kullanmalik dondum geri geldim de 2 haftada 10 tane reklam msji aldim numarami ben bile bilmiorum adamlar nerden bilio vallahi sok oldum bence bu firmada calisan lavukalr kesin satiolar caktirmadan baska yolu yok gib
-
Hocam masaj salonunun ismini öğrenebilir miyim :D
-
Şu başlıkları daha açıklayıcı yazın lütfen :D demin köpek taşıma konusuna "adam emanet taşır gibi köpek mi taşıyor :S" oldum, şimdi de senin başlığa "umumi tuvaletlerde mi yazıyolarmış acaba adamın numarasını" diye girdim... Konuna dönersek; reklamlar bırak gelsin, gergin anında ana avrat söv rahatla, ben böyle yapıyorum. Ben onlarla ne uğraşıcam onlar benle uğraşsın =)
-
önce kendi operatörünün müşteri zımbırtısına şikayet dilekçesi oluşturuyorsun
sonra numaranın dağıtım hakkını kapattırıyorsun abi bukadar.
-
HolyOne bunu yazdı
Firma adını öğren.
o zaman kanuni adresinize ihtar çekeceğim, yine bana kim olduğunu söylemezseniz yada söylediğiniz firma telefonumu dağıttığını kabul etmezse, reklam firması değil sizi savcılığa vermek zorunda kalacağım, çünkü sadece siz değil 10 larca telefon geliyor her hafta, işime gücüme odaklanamıyorum de.
Sen şehin dediğini uygula en mantıklısı.