Numaram Dağıtılıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

İflah olmaz hocam orospu hattı olmuş o numara at gitsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Birde bu arayanlarin bizi devlet kurumlari adina arama imkani yok degil mi?  Normalde hayatta sigarayi agzima goturmuslugum yok ama alarm gibi iki gunde bir sabah 9 da saglik bakanligi sigarayi biraktirma icin aradigini soyleyen bir abla .... Sigara icmedigime yemin bile ettim ama anlamiyorlar.Boyle bi durumla ne yapmam lazim kufur ederim normalde ama kadin saglik bakanligi adina aradigina israrci

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

geç oldu dur bakalım sabah olsunda öttürecem o telefoncuyu.

Zehirrr . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

lan ben turkiyeye geldimde 1 hat almistim 1 hafta kullanmalik dondum geri geldim de 2 haftada 10 tane reklam msji aldim numarami ben bile bilmiorum adamlar nerden bilio vallahi sok oldum bence bu firmada calisan lavukalr kesin satiolar caktirmadan baska yolu yok gib

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam masaj salonunun ismini öğrenebilir miyim :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Şu başlıkları daha açıklayıcı yazın lütfen :D demin köpek taşıma konusuna "adam emanet taşır gibi köpek mi taşıyor :S" oldum, şimdi de senin başlığa "umumi tuvaletlerde mi yazıyolarmış acaba adamın numarasını" diye girdim... Konuna dönersek; reklamlar bırak gelsin, gergin anında ana avrat söv rahatla, ben böyle yapıyorum. Ben onlarla ne uğraşıcam onlar benle uğraşsın =)

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

önce kendi operatörünün müşteri zımbırtısına şikayet dilekçesi oluşturuyorsun

sonra numaranın dağıtım hakkını kapattırıyorsun abi bukadar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Firma adını öğren.

o zaman kanuni adresinize ihtar çekeceğim, yine bana kim olduğunu söylemezseniz yada söylediğiniz firma telefonumu dağıttığını kabul etmezse, reklam firması değil sizi savcılığa vermek zorunda kalacağım, çünkü sadece siz değil 10 larca telefon geliyor her hafta, işime gücüme odaklanamıyorum de.

Sen şehin dediğini uygula en mantıklısı.

Toplam Hit: 4290 Toplam Mesaj: 29