Nuri Alço Yöntemiyle Tecavüz
-
İyi olmuş..
ne işin var senin barda ne işin olur içkiyle 22 yaşında abim yılbaşında dışarı çıkamıyo olaylar oluyo diye senin kız başına ne işin var:Dtücavüz ederler bide edenler serbest kalır:D
-
işte türkiye adaleti insanı böyle yorum yapar hale getirdi insanlar eglenmeye bar a şuna bile gidemez oldu.. neymiş niye gitmişmiş burda onemli olan neden gitmesi mi? diyelim bi hata etti gitti bu hatayı namusuyla mı odemek zorunda yazık olmuş o kız benim kardeşim de olabilirdi Allah sukur degil üzüldüm umarım daha dikkatli olur
-
bu tecavüzü onaylayanların kız kardeşlerinin sokakta ve ya herhangi bi restoranda bu duruma düşmüş olmalarını canı gönülden isterim, isterim ki insanın değerini terbiyesizliği ve hayvanlığı anlasınlar, her bara giden kıza bu yapılabilir gözüyle bakmak nasıl bir cehalettir anlamıyorum.
-
hamama giden terler, bara gidene iterler :D ^^ , şaka bu tecavüzcülere irandaki kuralları uygula bak nasıl azalıyolar
-
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------
hamama giden terler, bara gidene iterler :D ^^ , şaka bu tecavüzcülere irandaki kuralları uygula bak nasıl azalıyolar
-----------------------------TÜRKİYE iranmı oluyor? sen şeriatcımısın ? nereye gıdıyor bu ulke
hep bunlar akpnin suçu allah belanı versın akp
blalballabllabla
-
Nedense "ülkemizin dünyadaki saygınlığını arttıracak neler yapabiliriz?" diye konu aklima geldi
Böle kötü olaylara "ne isi vardi iyi olmus.." yorumlarla böyle bir düsunce besleyenlerle Türkiye 1 adim bile ilerliyemez
Geçtim karisini, kardesini annesini, birinin aklinda olduktan keri tecavüz yapcak olan erkegede yapar sinege de...
-
rEfLeX bunu yazdı:
ne oo gizemli paylaşımı bıraktın kendini adulta mı yönelttin :S
-----------------------------puhahaha böle daha iyi versin versin :P
-
rEfLeX bunu yazdı:
ne oo gizemli paylaşımı bıraktın kendini adulta mı yönelttin :S
ben bu adamın böyle olduğunu biliyordum :Dbide kız erkekleri tahrik ettiyse normaldir. yoksa her öyle ortama girene tecavüz edilmezki...
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------TÜRKİYE iranmı oluyor? sen şeriatcımısın ? nereye gıdıyor bu ulke
hep bunlar akpnin suçu allah belanı versın akp
blalballabllabla
seni varya çok çok tebrik ediyorum. adam gidiyo bar'da kıza tecavüz ediyor. suçlusu yine akp? vallahi bravo. nasıl bir mantık yürütüyorsun anlamıyorum... -
carpuss bunu yazdı:
bu tecavüzü onaylayanların kız kardeşlerinin sokakta ve ya herhangi bi restoranda bu duruma düşmüş olmalarını canı gönülden isterim, isterim ki insanın değerini terbiyesizliği ve hayvanlığı anlasınlar, her bara giden kıza bu yapılabilir gözüyle bakmak nasıl bir cehalettir anlamıyorum.
senin başına geldidemi anladın bunun ne kadar kötü bir şey oludugunu? arkadaşım madem çok biliyorsun anlat kötü bir şey oldugunu güzel cümlelerinlede anlasınlar. HA anlamadılarmı o zaman cehaletten bahset.burada her yaş grubundan insanlar var herkezden aynı hassasiyeti bekleyemezsin.