folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nuri Alço Yöntemiyle Tecavüz

Nuri Alço Yöntemiyle Tecavüz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

isteyenin işine gelir istemeyenin işine gelmez benim yorumum ama gerçek budur.

trafikte şöyle bir kavram vardır arabaya biniyorsan suçlusun nedeni ise kazayı göze alabilmek yani kazaya sebebiyet vermektir umarım yeterince açıklayıcıdır.

ben erkek tecavüz etti diye onu savunmuyorum o kansızın birisi imiş ama bu kadar kaza olan bi ortamda arabaya binerken düşünün anladın sen onu :D

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    sahmaran bunu yazdı:
    -----------------------------

Nedense "ülkemizin dünyadaki saygınlığını arttıracak neler yapabiliriz?" diye konu aklima geldi

Böle kötü olaylara "ne isi vardi iyi olmus.." yorumlarla böyle bir düsunce besleyenlerle Türkiye 1 adim bile ilerliyemez

Geçtim karisini, kardesini annesini, birinin aklinda olduktan keri tecavüz yapcak olan erkegede yapar sinege de...

senin mantığına göre

bu kız bar a gitmeseydi ülkesinin saygınlığının artması için çalışsaydı o zaman?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    niye bu tür konular açıyonuz ki :/

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Fon müziği ne idi acaba?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

:)

tecavuz eden kadar

ugrayanda sucludur

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı:

kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça .

başkalarına ne diye sicavüz etmiyorlar ne kob yemehe gitmiş oraya.

işte budur 

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    hp32 bunu yazdı:
    sahmaran bunu yazdı:

Nedense "ülkemizin dünyadaki saygınlığını arttıracak neler yapabiliriz?" diye konu aklima geldi

Böle kötü olaylara "ne isi vardi iyi olmus.." yorumlarla böyle bir düsunce besleyenlerle Türkiye 1 adim bile ilerliyemez

Geçtim karisini, kardesini annesini, birinin aklinda olduktan keri tecavüz yapcak olan erkegede yapar sinege de...

senin mantığına göre

bu kız bar a gitmeseydi ülkesinin saygınlığının artması için çalışsaydı o zaman?

Tecavüz bildigim kadariyla agir bir suç'dur. Tecavüzler sadece ve sadece barlarda veya gecemi oluyormus, herkeze herkezin basina gelebilir Allah korusun, dedigim gibi bunu yapmak isteyen kadin erkek tanimayanda vardir ev bar ayrimi yapmaz. Kanunun suç saydigi seyi normalmis gibi gösterip normallestiren toplum'dan Türkiye'ye hayir gelmez, Türkiye'nin buna ihtiyaci yok böyle durumlar da asiricilik meydana gelir msl bütün dünyanin kinadigi namus davalari bazi toplumlarda siradan ve normal bir sey gibi görünüyor ve uygulananiyor. Suçu tamamen kizin üzerine atamazsiniz Nasrettin hoca'nin dedigi gibi "hirsizin hiç mi suçu yok"

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    ankarada hangi bar ? :D söyleyinde oraya bi uğrayalum :D

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 4470 Toplam Mesaj: 29