Nuri Alço Yöntemiyle Tecavüz
-
isteyenin işine gelir istemeyenin işine gelmez benim yorumum ama gerçek budur.
trafikte şöyle bir kavram vardır arabaya biniyorsan suçlusun nedeni ise kazayı göze alabilmek yani kazaya sebebiyet vermektir umarım yeterince açıklayıcıdır.
ben erkek tecavüz etti diye onu savunmuyorum o kansızın birisi imiş ama bu kadar kaza olan bi ortamda arabaya binerken düşünün anladın sen onu :D
-
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------Nedense "ülkemizin dünyadaki saygınlığını arttıracak neler yapabiliriz?" diye konu aklima geldi
Böle kötü olaylara "ne isi vardi iyi olmus.." yorumlarla böyle bir düsunce besleyenlerle Türkiye 1 adim bile ilerliyemez
Geçtim karisini, kardesini annesini, birinin aklinda olduktan keri tecavüz yapcak olan erkegede yapar sinege de...
-----------------------------
senin mantığına göre
bu kız bar a gitmeseydi ülkesinin saygınlığının artması için çalışsaydı o zaman? -
niye bu tür konular açıyonuz ki :/
-
Fon müziği ne idi acaba?
-
:)
tecavuz eden kadar
ugrayanda sucludur
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça .
başkalarına ne diye sicavüz etmiyorlar ne kob yemehe gitmiş oraya.
-----------------------------işte budur
-
hp32 bunu yazdı:
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------Nedense "ülkemizin dünyadaki saygınlığını arttıracak neler yapabiliriz?" diye konu aklima geldi
Böle kötü olaylara "ne isi vardi iyi olmus.." yorumlarla böyle bir düsunce besleyenlerle Türkiye 1 adim bile ilerliyemez
Geçtim karisini, kardesini annesini, birinin aklinda olduktan keri tecavüz yapcak olan erkegede yapar sinege de...
senin mantığına göre
bu kız bar a gitmeseydi ülkesinin saygınlığının artması için çalışsaydı o zaman?
-----------------------------Tecavüz bildigim kadariyla agir bir suç'dur. Tecavüzler sadece ve sadece barlarda veya gecemi oluyormus, herkeze herkezin basina gelebilir Allah korusun, dedigim gibi bunu yapmak isteyen kadin erkek tanimayanda vardir ev bar ayrimi yapmaz. Kanunun suç saydigi seyi normalmis gibi gösterip normallestiren toplum'dan Türkiye'ye hayir gelmez, Türkiye'nin buna ihtiyaci yok böyle durumlar da asiricilik meydana gelir msl bütün dünyanin kinadigi namus davalari bazi toplumlarda siradan ve normal bir sey gibi görünüyor ve uygulananiyor. Suçu tamamen kizin üzerine atamazsiniz Nasrettin hoca'nin dedigi gibi "hirsizin hiç mi suçu yok"
-
ankarada hangi bar ? :D söyleyinde oraya bi uğrayalum :D