folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Nutuk Ergenekon"A Delil Oldu

Nutuk Ergenekon"A Delil Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------

SmR bunu yazdı:
    valal hocalar cok cok cok ters bi durum olsa asker illaki cıkar tepkisini ortaya koyardı..genelkurmay ve onun kurmaylarının bu denli sessiz kalışı biraz gari pdie düşünüyorum..ama bekleyip görcez neler olcak.

yanlız şu var mutlaka bizim bilmediğimiz belkide anlamadığımız bi şey vardır mutlaka düşündükleri yani en azından asker olan akrabalarımdan duyduklarımdan dolayı bunu söylüyorum  bekleyip görücez elbet ama bu uzun bir süreç.

ne yapcaklar darbe mi ? o biraz zor bu saatten sonra çünkü artık halk o eski dönemlerdeki gibi bi darbe oldumu bundan sonra siyasiler deil halk askere gereken cevabı verir. asker bu ülkede darbe yapmak için deil halk için var. herkes görevini yapcak.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    madem bu adamların sucları yokta neden tutuklandılar olayı sululaştırmayın.
    peki neden serbest bıraktılar? olayı katılaştır da anlayalım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    muhder bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

gözaltına alınan herkes suclu olmak zorunda mı ? ellerinde bir şey vardı demekki aldılar gerekli şeyleri sorup olayla ilgisi olup olmadığına bakmıslardır sucu yoksa da serbest bırakmıslardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    muhder bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

gözaltına alınan herkes suclu olmak zorunda mı ? ellerinde bir şey vardı demekki aldılar gerekli şeyleri sorup olayla ilgisi olup olmadığına bakmıslardır sucu yoksa da serbest bırakmıslardır.

peki madem bir soru daha sormak istiyorum

ortalığı aydınlatan deniz feneri davasına basın yasağı getirilirken

böylesi bir hassas davada neden basın yasağı yok?

olaylara subjektif yaklaşmak genelde gözü kör eder

varsa bir suçlu görelim

suçsuz varsa onu da görelim

ancak işimize gelene "vurun kahbeye" demek adaletin arkasına sığınanlarla ironi oluşturuyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    muhder bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

evet 8 ay 12 ay ne için tutuklandığını bile bilmeden deilil olmadan içeride yat sonra delil yetersizliğinden serbest kal bu kadar ucuzmu hukuk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    Demodor bunu yazdı:

SmR bunu yazdı:
    valal hocalar cok cok cok ters bi durum olsa asker illaki cıkar tepkisini ortaya koyardı..genelkurmay ve onun kurmaylarının bu denli sessiz kalışı biraz gari pdie düşünüyorum..ama bekleyip görcez neler olcak.

yanlız şu var mutlaka bizim bilmediğimiz belkide anlamadığımız bi şey vardır mutlaka düşündükleri yani en azından asker olan akrabalarımdan duyduklarımdan dolayı bunu söylüyorum  bekleyip görücez elbet ama bu uzun bir süreç.

ne yapcaklar darbe mi ? o biraz zor bu saatten sonra çünkü artık halk o eski dönemlerdeki gibi bi darbe oldumu bundan sonra siyasiler deil halk askere gereken cevabı verir. asker bu ülkede darbe yapmak için deil halk için var. herkes görevini yapcak.

yazdıklarımdan bunumu anladın ayrıca halk askere değil siyasilere gereken cevabı verir asker görevini zzaten yapıyo bu tartışma götürmez ama siyasiler yapmıyo farklı şeyler yapıyorlar bak olan bitene.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    benim okuduğum bi kaç karikatür dergisi var başım belaya girer mi müridler (!) :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    Anlaşılan bu ergenekon meselesi hiç bitecek gibi durmuyor. Dava süreci devam ettikçe, gözaltına alınan kişi sayısı arttıkça bununla ilgili de onlarca konu açılacaktır. Ülkede olan her gelişme için burada konu açarsak Tahribat.com asıl felsefesinden uzaklaşıp güncel gelişmelerin takip edildiği bir haber sitesi haline gelir. :D burada daha çok teknolojik haberlerin yayınlanmasına özen gösterelim bence. Saygılar

durmayacak neden dersen tam bir bastırma plotikası yürütmeye çalışıyorlar....

bundan sonra ne olacak biliyormusunuz çev gibi çedd gibi add gibi kurumlardan burs alan öğrencilerin önlerini tıkayacaklar takip edecekler yada onlarıda bir sebep ile içeri alacaklar belkide aileleri ile birlikte tıkacaklar içeri...

bu iş trakya bölgelerindeki belediyelerden burs alan öğrencilere kadar inecek hatta liseler dahi karışacak onlardan olmayan okul idaresindeki görevliler içeri alınacak öğrenciler karışacak nerede son bulacak derseniz bu iş öğrencilere kadar erdiğinde zaten batacaklar obama hiç ılımlı islamdan felan bahsetmiyor ki amerika çizerse bunları oturacakları başka kucak kalmayacak ya irana yanacaklar ki böyle olursa trkiyeyi olası bir iran-abd savaşına sürüklemiş olurlar...

benim koplo teorilerim bu şekilde ama benim gördüğm kadar öğrencileri karıştırma derdindeler...ama tırmaladıkça batıyorlar onlarda farkında ama giderken ne yaparız derdindeler..ERDOĞANIN adanın ismini bilmiyorum ama bir ada'da kendine f tipinden de kral bir ceza evi yaptırıyor neden sizce _? bir düşnn...nese savaş çıksada yaptıklarımızı deneme imkanım olur :D ki ben de buna inanıyorum bir savaş çıkmadan ve şöyle bir temizlik gerekli ve dünyaya öyle bir gözdağı verilmeliki yeniden kuruluş aşamasında bize dokunamasınlar buda nüfusü çok olan ülkeleri arkamıza almak ile olacağını dşnyorum ki bu arada kötüde kollamak lazım :D neyse fazla şey ürettik...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    muhder bunu yazdı:

POLECAT bunu yazdı:
    muhder bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

peki madem bir soru daha sormak istiyorum

ortalığı aydınlatan deniz feneri davasına basın yasağı getirilirken

böylesi bir hassas davada neden basın yasağı yok?

olaylara subjektif yaklaşmak genelde gözü kör eder

varsa bir suçlu görelim

suçsuz varsa onu da görelim

ancak işimize gelene "vurun kahbeye" demek adaletin arkasına sığınanlarla ironi oluşturuyor

deniz feneri davası bildiğim kadarıyla almanya uzantılı bi dava zaten almanyada ki savcılar çıkardılar bu olayı. deniz feneri davasının da üzerine gidilsin benim o dava ayrı bu dava ayrı gibi bi düşüncem yok kimin sucu varsa yargılancak ister paşa olsun, ister rektör olsun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:

POLECAT bunu yazdı:
    muhder bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

evet 8 ay 12 ay ne için tutuklandığını bile bilmeden deilil olmadan içeride yat sonra delil yetersizliğinden serbest kal bu kadar ucuzmu hukuk

----------------------------

gözaltı denen bir süreç var. olay derin olduğu için bu süre uzun olabilir. yazdıklarımı tekrar yazaıyorum bu adamların avukatları yok mu. var. eğer sizin dediğiniz gibi keyfi olarak alsalardı içeri. şimdi memleketi ayağa kaldırırdınız. atatürkçüleri bilerek içeri alıyolar diye. hani yapılan ucuz numara var ya kafa karıştırmak için.

Toplam Hit: 5257 Toplam Mesaj: 33