folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Nutuk Ergenekon"A Delil Oldu

Nutuk Ergenekon"A Delil Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------
    POLECAT bunu yazdı:
    Demodor bunu yazdı:

SmR bunu yazdı:
    valal hocalar cok cok cok ters bi durum olsa asker illaki cıkar tepkisini ortaya koyardı..genelkurmay ve onun kurmaylarının bu denli sessiz kalışı biraz gari pdie düşünüyorum..ama bekleyip görcez neler olcak.

yanlız şu var mutlaka bizim bilmediğimiz belkide anlamadığımız bi şey vardır mutlaka düşündükleri yani en azından asker olan akrabalarımdan duyduklarımdan dolayı bunu söylüyorum  bekleyip görücez elbet ama bu uzun bir süreç.

ne yapcaklar darbe mi ? o biraz zor bu saatten sonra çünkü artık halk o eski dönemlerdeki gibi bi darbe oldumu bundan sonra siyasiler deil halk askere gereken cevabı verir. asker bu ülkede darbe yapmak için deil halk için var. herkes görevini yapcak.

yazdıklarımdan bunumu anladın ayrıca halk askere değil siyasilere gereken cevabı verir asker görevini zzaten yapıyo bu tartışma götürmez ama siyasiler yapmıyo farklı şeyler yapıyorlar bak olan bitene.

sen oku bide kendi yazdığını ne anlıyacaksın. smr demiş asker tepkisini koyardı. sen demişin bizim bilmediğimiz,anlamadığımız bişey vardır.asker akrabalarımdan duyduklarım. bekleyip görücez..

halk askere deil siyasilere mi cevap veriyo ? asker niye sarıkız la,ayışığı darbe girişimlerini beceremedi. çünkü ortamı darbeye hazırlayamadılar. ortalığı karıştıramadılar, mitingler düzenlediler bilmem kac bin kişilik diye reklam yaptı herkes ama olmadı olmadı olmadı işte. bundan sonra askerin yapacağı bir müdahale her türlü askere zarar olarak geri döner. eğer asker kışlasında oturup görevini yapsa. şimdi daha iyi durumda olurduk. abd,ingiltere gibi ülkelerde sen duydunmu hiç askerin siyasete müdahalesini ama bizim ülkemizde her 10 yılda düzenli darbe olur.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    polecat istediğin gibi düşün istediğin gibi yorumla kardeş ben düşüncelerimi söyledim anlayan anladı zaten kal sağlıcakla.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 5617 Toplam Mesaj: 33