folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Nutuk’Un Basımını ‘Mânasız’ Buluyor...

Nutuk’Un Basımını ‘Mânasız’ Buluyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

yavaş yavaş silme geyretindeler mi ne işte yakında tarihtende çıkarırlar her olaya başka bi isim atarlar ayrıca sadeleştirildiyse 3 ciltten fazla olmalıdır diye düşünüyorum sadeleştirmekten kasıt kırpmaksa o ayrı Osmanlıcada tek kelimeyle ifade edilebilecek olanların bugün ki Türkçede olmadığını düşünerek bu sebepten kelime yerine kelime gurubu kullanılarak hacim artmak zorundadır diye dşünüyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    Ben şunu merak ediyorum. Acaba bu tür haberleri, bu tür yorumları okuduklarında ya da duyduklarında yüzlerinde nasıl bir şeytani ifade oluyor bu adamların ?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende 600 sayfalık nutuk kitabı var 100 sayfasını okudum süper şeyler anlatıyo

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

gereksiz ve manasız olan bu lafları söyleyenin kendisidir. neden manasız mış açıklama yok kuru laf işte. yavaş yavaş atatürk yok edilmeye çalışılıyor

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

küfür geliyor ağzıma ama tutmalıyım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Nutuk, üniversitelerde cümle cümle işleniyormuş, lisede ve orta öğretimde de kesinlikle ders olarak okutulması gereken bir kaynak. Kurtuluş savaşı sürecini birinci ağızdan tektek anlatan ve okuduğum bazı yerlerde hayrete düştüğüm, atatürkü en iyi anlayabileceğiniz kitap. Neden nutuğu gereksiz bulduğunu anlayabiliyorum çünkü işine gelmiyor itin. (eğer okuyacağım diyorsanız orijinalini alın ve yanında mutlaka osmanlıca-türkçe sözlüğünüz olsun.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Biz bunları burda konuşaduralım. Görün ülke kimlerin eline bırakılıyor.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Birader sence konusmaktan baska ne yapmalıyız?. Kişilerin dusuncelerine baskı ile ya da fiziksel kuvvet ile saldırırsan, adam tamamen gözlerini karartıp fikrini çılgınca savunur. Biz internet ortamında ya da sosyal yasantımızda devamlı konusmalıyız/tartışmalıyız ki bir zamanlar karanlık zihniyete teslim edilip orda yetiştirilmiş insanlara yada farklı dusunenlere diyeyim kısaca , fikrimizi belirtip kendi perspektifimizi gösterebilmeli/benimsetebilmeliyiz. Ben bugune kadar hayatımda, bir tek kişiyi bile doğru olduguna inandığım yöne çekebilmiş isem, bu konuda kendimi başarılı sayarım.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Birader sence konusmaktan baska ne yapmalıyız?. Kişilerin dusuncelerine baskı ile ya da fiziksel kuvvet ile saldırırsan, adam tamamen gözlerini karartıp fikrini çılgınca savunur. Biz internet ortamında ya da sosyal yasantımızda devamlı konusmalıyız/tartışmalıyız ki bir zamanlar karanlık zihniyete teslim edilip orda yetiştirilmiş insanlara yada farklı dusunenlere diyeyim kısaca , fikrimizi belirtip kendi perspektifimizi gösterebilmeli/benimsetebilmeliyiz. Ben bugune kadar hayatımda, bir tek kişiyi bile doğru olduguna inandığım yöne çekebilmiş isem, bu konuda kendimi başarılı sayarım.

Ne diyorsun sen ya. Kendi kafandan birşeyler çıkartmışsın. Ben orada bir eylem yapılırken gerçekleşen başka bir eylemden bahsetmişim. Artık çalışma zamanı muhalefet yapılacak zamanı çoktan geçtik. Zaten muhalefet yapacak adamlarda birer birer indiriliyor. Elinde bayraklarla ülkeye hiçbir faydası olmayan insanlar mitinglerle vb şeylerle birşey yapacaklarını sanıyorlar. Onlar tepkilerini koyarken ülke bir yandan elden gidiyor. Ülkeyi ele geçiren şerefsizler buralara çalışarak geldi. Onlara karşı koyanlardanda aynı şeyleri bekliyorum. Ama hiç sanmıyorumki Atatürkçü geçinen çoğu kişinin Atatürk rozeti takmaktan başka birbok yaptığını. Parça parça ülke önce aqp ardından abdye teslim ediliyor.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Ne diyorsun sen ya. Kendi kafandan birşeyler çıkartmışsın. Ben orada bir eylem yapılırken gerçekleşen başka bir eylemden bahsetmişim. Artık çalışma zamanı muhalefet yapılacak zamanı çoktan geçtik. Zaten muhalefet yapacak adamlarda birer birer indiriliyor. Elinde bayraklarla ülkeye hiçbir faydası olmayan insanlar mitinglerle vb şeylerle birşey yapacaklarını sanıyorlar. Onlar tepkilerini koyarken ülke bir yandan elden gidiyor. Ülkeyi ele geçiren şerefsizler buralara çalışarak geldi. Onlara karşı koyanlardanda aynı şeyleri bekliyorum. Ama hiç sanmıyorumki Atatürkçü geçinen çoğu kişinin Atatürk rozeti takmaktan başka birbok yaptığını. Parça parça ülke önce aqp ardından abdye teslim ediliyor.

Senin çalısmaktan kastın ne? Sokaga çıkıp insanların arasına karışarak onları bilinçlendirmeye çalısmak yada gelen yeni jenerasyonu vizyon sahibi yapmak mı yoksa çıkıp kömür makarna dağıtmak mı??? Çünkü bu heriflerden beri yaptıgı gerek okullarıyla, yayınlarıyla kendilerine tanıdık bi nesil yetiştirmekti ve yolladıkları provakatorlerle halkı doldurmaktı(şeyh/imam vs.)

Bu arada gecen sene Ankara da yada tüm memlekette sokaga cıkan milyonlarca insanın tamamen boş beleş işler pesinde oldugu söylemessin

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 6111 Toplam Mesaj: 34