O Çocuktum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yüzmeyi annesinden öğrenenlerdenim ben. Karın başluğunda öğrendim yüzmeyi. En çok onu sevdim ama ilk ondan kaçtım ve doğdum. Ben babamın en aptal sperm hücresiydim sadece. Bu kadar basitti benim hayatım. Bir kaç milyonda bir karşılaşılacak virüstüm. Belki değildim, bilmiyorum. Sadece uzaklaşmak istedim. Arabaların sokakta birbirlerini kovalamasını seyrettim. Hayvanların insanlaşmasına ve insanların hayvanlaşmasına şahit yazıldım. Suskunluğumda bağırdım. Duyulmamasını istediğim için duyamadınız. Ben görünmek istemediğim için göremediniz. Tek farkım vardı kendini normal kabul eden insanlardan. Ben onların düşünmeyi düşünemediklerini düşünüyordum. Hepsi bu. Yağmur yağıyordu.Siz bedenlerinize kavuşan suyun teninizi yıkadığını sanarken; ben bedenlerinize kavuşan suyun teninizi yıkadığını sanan fahişe Pollyanna’nın Peter’in altında ki çığlıklarını duyuyordum. Bedenlerinizi temizleyebilirsiniz ama ruhunuzu arındıracak duş jelini icat edemedi bilim, üzgünüm. Uzun zaman önce bıraktım üzülmeyi. O yüzden yapmacıktır üzüntülerim. Hatta diğer bütün duygularım da.

Ben yine yalnızım ve bu şekilde öleceğime son meteliğime bahse hazırım. Eğer gerçekten sevgi varsa; evet, ben seviyorum ama sadece yalnızlığımı. Hatta bunu kendimle bile paylaşamayacak kadar. İtiraf etmeliyim. Topunuzu patlatan bendim. Zilinize basıp kaçan hayta da, kız kardeşinize laf atan da bendim.

Çünkü ben annenizin oyun oynamasın izin vermediği O çocuktum…

http://www.depresifkalem.com/karalamalar/o-cocuktum/

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

no good

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

no good

ilk defa bu adama katılıyorum.Diğer yazıların daha güzeldi kardeşim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Sonu çok klasik bir lafla bitirmişsin hacım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bence çok iyi.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Bedenlerinizi temizleyebilirsiniz ama ruhunuzu arındıracak duş jelini icat edemedi bilim, üzgünüm.

Ben oldukça beğendim dostum , yüreğine sağlık.

İndia İndia !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=x_QfRez_7Xg

bu da hanibal için gelsin 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hannibalgam tutmamış :))  kafan çok dolu kendini az boşluğa bırak :)) 

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar eleştirileri gerçekten önemsiyorum ama bilmenizi istediğim birşey var. O da kullandığım üslupda ve cümle yapısında değişikliğe gitmem. Uzun, ağdalı ve kafiyeli cümlelerdense. Kısa, yoğun ve kült cümlelere doğru bir evrilme var. Eleştirilerin sebebi bu sanıyorum...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

merhabalar.

yazılarında daha önce dikkatimi çeken ve beğenimi kazanana nokta duygulara verdiğin yüklemler ve benzetmelerdi.

Bu benzetmeleri ve duyguyu artık veremiyorsun. En azindan Paylaştığın son 2-3-4 yazıda bunu anladım.

bence kendi tarzını ddeğiştirmeye çalişma. İçinden geldiği tarzı yansıt. Senin tarzın bu değil. Ya da sen bu değilsin. Ya-da sen bu'sun ama biz seni böyle tanımıyoruz. Ya-da sen çok iyi bir Sosyal mühendizsin ki bu-nu böyle uzatabilirim.

Neyse kahvemi içececeğim.

Olmamış dostum. Kusura bakma.

saygılar.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

hannibal'ım ergenlik niye bu kadar uzun sürdü sende aga ya:)

Toplam Hit: 4099 Toplam Mesaj: 23