O Çocuktum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

hannibal'ım ergenlik niye bu kadar uzun sürdü sende aga ya:)

Ergenlik mi? Eleştiri olsa eyvallah diyeceğim ama buna direkt YUUUHannesburg demek istiyorum

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Arkadaşlar eleştirileri gerçekten önemsiyorum ama bilmenizi istediğim birşey var. O da kullandığım üslupda ve cümle yapısında değişikliğe gitmem. Uzun, ağdalı ve kafiyeli cümlelerdense. Kısa, yoğun ve kült cümlelere doğru bir evrilme var. Eleştirilerin sebebi bu sanıyorum...

katılmıyorum hacı

"Siz bedenlerinize kavuşan suyun teninizi yıkadığını sanarken; ben bedenlerinize kavuşan suyun teninizi yıkadığını sanan fahişe Pollyanna’nın Peter’in altında ki çığlıklarını duyuyordum."

düşünce akışını bozuyor ve anlamsızlaştırıyor daha kısa ve okkalılar daha iyi bence

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

canın saolsun hannibal'ım. ama daha kaç yıl sürecek sanıyosun ki bu pesimist tavırların? sağlık sorunların gereği böyle takılman normal diyelim. ama fazla sürdürme kardeşim. sosyal hayatta böyle pesimist takılan insanlar "enerji emici" olarak yaftlanır ve böyle tiplerden olabildiğince uzak durulur. sosyal değilim diyebilirsin. ama hep böyle gitmeyecek. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    insanligin butun degerlerini yeniden anlamlandirmak isteyen ve anlamlandirdigi anda anlamsizliklarla karsilasan insan eninde sonunda bunalima girer.suru insaninin yeniden anlamlandirma yetenegi yoktur.aksiyonlarinin kaynagini bile bulamazlar aslinda.umarim bu anlamda ozelsindir sadece edebiyat olsun, felsefe parcaliyim diye yazmiyorsundur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sanırım ortada bir anlam karmaşası var. Bir defa bu yazı benim ruh halimi yansıtmıyor. Beni reelden tanıyanlar (amele_2, ephesus, irwa ve şuan nickini hatırlayamadım onlarcası) ne kadar kendimle barışık ve herşeyle daşşakgeçebilitesi oılan bir adam olduğumu bilir. Sadece yazarak rahatlıyorum. Bir terapi gibi düşünün şunu. Yoksa her yazdığımı yaşıyor olsam sıçtım amk :)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

biraz fredercih nistche yi andırıor

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Senden POZİTİF bir AŞK Yazısı istiyorum. Kişisel ricamdır hoca. Madem öyle döktür gelsin tüm sevenlere sevilenlere.  ;)

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Hanni sonunda anlaşılamıyorsun 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Arkadaşlar eleştirileri gerçekten önemsiyorum ama bilmenizi istediğim birşey var. O da kullandığım üslupda ve cümle yapısında değişikliğe gitmem. Uzun, ağdalı ve kafiyeli cümlelerdense. Kısa, yoğun ve kült cümlelere doğru bir evrilme var. Eleştirilerin sebebi bu sanıyorum...

Victor abicim, bence de eski tarzına devam etmelisin ama bu da fena değil. Tabi eskisi harikaydı karşılaştırılamaz bile :D Neyse, kendine iyi bak

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Master bunu yazdı:

Senden POZİTİF bir AŞK Yazısı istiyorum. Kişisel ricamdır hoca. Madem öyle döktür gelsin tüm sevenlere sevilenlere.  ;)

Bir dahaki ne sözüm olsun ;)

Toplam Hit: 4106 Toplam Mesaj: 23