O Makinayi HİÇ Etmeliyim!..
-
Calgon kullan :D ya da makinenizin tanburu gitmiş o da olmadı reziztansı kireçlenmiş :Dpuahah
-
önündeki camını kır.
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
RevengeX bunu yazdı:
Makineyi kapağı üst tarafa geLicek şekiLde yan yatırıp WC'ye yerLeştir Her tuvaLetin geLdiğinde Kapağı aç ve "yıLLardır sen benim Ağzıma S.çtın,Şimdi ben seninkine s.çıyorum de" Hat safhada zevk aLırken makinanın geçmişte sana yaşattıkLarı için ne kadar üzgün oLduğunu gözLemLe ve Yaşam doL,sevinçLeş,HeyecanLaş :|
hoca bu makinayı yok etmekten cok fantezi gibi bir şey olmuş =)=)
-----------------------------Sadece basit bi fantezi ufak kaLır.. Hem Scat fantezisi hemde Sado-mazoşist duyguLarLa yıLdıra yıLdıra basınçLı bi şekiLde yardıra yardıra(ki ne kadar yardırabileceği konuyu açan arkadaşın tuvaLet tecrübesine ve rüzgarın yönüne bağLı :) ) makineyi aLt etmede diyebiLiriz..
TuvaLet tecrübesi demişken umuyorum arkadaş deLiği tutturamıyordur ki makinanın ağzına yüzüne fırLatması Onun günden güne çürümesine sebep oLabiLir ve mutLu sona uLaşıLır :)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
hoca koy 2 yorgan+battaniyeyi içine, bunlar ıslanınca eşşek ölüsü gibi ağırlaşıyorlar, o sıra o içindeki kazan taşıyamaz bunları, çöker :W
-----------------------------mükemmel fikir :)
-
deterjan konan yere tuz ruhu dök :D
-
o seni hiç etmiş sende onu piç et.
-
çamasır makinesi calısmak uzerekey camasırla birlikte metal cisim at mesela rapdiye arkadasın annesi ole bozmustu macineyi
-
Arkadaşım arkadaşlar yeterince yazmışlar bir çoğu makinenin çamaşır yıkamamasını sağlar e sen zaten yıkamıyor diyosun... ozmn bence arkada iki yıldız vidası var onu çıkar üst kapağı geri it kaldır içinden hoşuna giden yerleri kes sök uc uca ekle ama fiş çıkık olsun sende takma sakın...:D sonra mesela ayer yapılan yer varya onun arkasında beyin diye gecen bir devre var üzerine su dök mesela..::D yeterki bozmak iste... kolay gelsin:)
-
Hacılar ne cahil adamlarsınız.Hiçmi TV izlemiyorsunuz?
Camasir makinasinin resistansini bozman lazim :P
kirecli su koy rezistansi bozulsun. Hep rezistans yuzunden bozulur camasir makinalari.
Şaka bi yana, her türlü elektronik techizati bozmak için favori makinam elektroşok aletidir. 25 milyona alırsın av dükkanından. fişine çak bi tane 1ms de boz.
-
TBT de ne zamandır düzgün konu yoktu valla :D:D