O Polisin ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    dün arkilerle 3 senedir kafaları çektiimiz yerde içiordukk kafalar 1 milyondu(absolid,vodka,10tanede bira aldık)biralarımızı yudumlarken bi baktık üstümüze tekmeler yağıyor aq:D hemen oradan kaçtık(düşe kalka) sora bnm telefondan azer bülbül dinliorduk orda kalmışmı aq:D gittim geri döndüm polislerin üzerine doğru gittim telefonumu ver dedim atın bunu nezarete dedi 2 kişi sarıldı bna ben kurtulmaya çalıştım savrulduk beraber ben çalılıkların içine girdim :D boynum boydan boya çizildi gözümün tam kenarına diken girdi az yanına gelseydi kör olurdum aq:) neyseki o ara polisin elden teli kaptım fırladım kaçtım gene kovaladılar ama bu sefer yetişemediler:)   anlıcaınız yaptık bi mallık Allahımızdan bulduk:D

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca sokakta içmeyin o zaman,sokakta içen adamdan her zaman ürkerim çoğu zamanda ya laf atarlar ya sataşırlar pek adam akıllı içeni görmedim açıkçası ha yokmudur öylesi tabi ki vardır ama şahsi kanaatim kapalı yerlerde içilmeli

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    subayda mı oluo la bu olay neresinde oldu.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca sokakta içmeyin o zaman,sokakta içen adamdan her zaman ürkerim çoğu zamanda ya laf atarlar ya sataşırlar pek adam akıllı içeni görmedim açıkçası ha yokmudur öylesi tabi ki vardır ama şahsi kanaatim kapalı yerlerde içilmeli

yok göz önnde bi yer deil zaten ne ayıkken ne de kafa iyiken laf maf atmam kimseye:)park var bitane onn arkasındaydık çalılıklardan görünmüorduk işte kapıcının biri bi ara gördü bizi orda tip tip bakıodu %90 o şikayet etti:) 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Olayı tam anlat kimse durduk yere kimseye tekme atmaz

o polis sana burda içmeyin kalkın felan demiştir terslemişsindir öyle almışlardır façanı zaten eğer dediğin gibi olduysa git savcılığa suç duyurusunda bulun buraya yazarak ne yapmaya çalışıyorsunki olay ı görmedik şimdi polisimi suçlayalım

Saçma 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    subayda mı oluo la bu olay neresinde oldu.

sorma mithatım:D subayda oldu dün:D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:
    kantar31 bunu yazdı:

yok göz önnde bi yer deil zaten ne ayıkken ne de kafa iyiken laf maf atmam kimseye:)park var bitane onn arkasındaydık çalılıklardan görünmüorduk işte kapıcının biri bi ara gördü bizi orda tip tip bakıodu %90 o şikayet etti:) 

Göz önünde değil dediği karakolun arkası aq :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:
    kantar31 bunu yazdı:

bu daha kötü zaten=) laf dahi atmasanız düşünsenize çalıların arkasına gizlenmişsiniz fondan azer bülbül şarkısı hava karanlık sizde böyle bi kamufle olma saklanma çabası felan gören yada duyan emin ol tırsacaktır  tinerci felan sancaktır kapıcıda binaya karşı felan nara atmayın diye şikayet etmiştir,gerçi poliste fırsatını buldumu pis döver adamı hemde çok pis o yüzden onlarada hak vermiyorum.

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Olayı tam anlat kimse durduk yere kimseye tekme atmaz

o polis sana burda içmeyin kalkın felan demiştir terslemişsindir öyle almışlardır façanı zaten eğer dediğin gibi olduysa git savcılığa suç duyurusunda bulun buraya yazarak ne yapmaya çalışıyorsunki olay ı görmedik şimdi polisimi suçlayalım

Saçma

walla hiçkimseyi terslemedik zaten polsin ne ara geldiini hatırlamıorum direk daldı hacım:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:
    Bandit bunu yazdı:
    kantar31 bunu yazdı:

bu daha kötü zaten=) laf dahi atmasanız düşünsenize çalıların arkasına gizlenmişsiniz fondan azer bülbül şarkısı hava karanlık sizde böyle bi kamufle olma saklanma çabası felan gören yada duyan emin ol tırsacaktır tinerci felan sancaktır kapıcıda binaya karşı felan nara atmayın diye şikayet etmiştir,gerçi poliste fırsatını buldumu pis döver adamı hemde çok pis o yüzden onlarada hak vermiyorum.

hava karanlık deildi:D daha saat 10.30 du:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

bi ara polislerde bize laf sokmuştu/atmıştı pek anlayamadm orasını da neyse 

arkadaşımla erik yiyoduk(miniklerdi daa) bi tane polis otosu geldi yanımızda durdu " kızlar büyüsünde beraber yiyelim" dedi

aslında görevini yaptı benm içim fesattır ben yanlış anlamışımdır die düşünüyorum :|

Toplam Hit: 4334 Toplam Mesaj: 29