O Polisin ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    grey-cells bunu yazdı:
    -----------------------------

bi ara polislerde bize laf sokmuştu/atmıştı pek anlayamadm orasını da neyse 

arkadaşımla erik yiyoduk(miniklerdi daa) bi tane polis otosu geldi yanımızda durdu " kızlar büyüsünde beraber yiyelim" dedi

aslında görevini yaptı benm içim fesattır ben yanlış anlamışımdır die düşünüyorum :|

Olmamış erikleri yiyenleri uyarmak görevmiymiş :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    modada bizde içtik akoim :| bize karışan olmadı hemde 18-19 kişi müridlerle :F yunuslar fln geçti bi skm demediler :| ama sende demissin hoca azer bülbül fln çaldırmışsınız :F ne yaptıysa haklıdır polis :B

azer çalıo dedikde o kadar bangır bangır deil kısık sesle dinlioduk zaten 2-3 adım atınca duyulmuyodu ses:) 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    grey-cells bunu yazdı:

arkadaşımla erik yiyoduk(miniklerdi daa) bi tane polis otosu geldi yanımızda durdu " kızlar büyüsünde beraber yiyelim" dedi

aslında görevini yaptı benm içim fesattır ben yanlış anlamışımdır die düşünüyorum :|

-----------------------------muhahaa:D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Bu aralar çarşıda içiceiim zmn paşalar gibi biraevine gidiyom.Mis gibi ayyaş gibi köşelerde sarmıyo.Hem bi muhbbt var koparsınız.dur anlatıyım bitanesini.:D
    BEn orda biramı yudumlarken tv de kemal unakıtanın eşi çıkıyo biraneci lan ben buna ne skso atarım filan diıo acayip komedi laflar var:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ulan içki içen adamdan zarar mı gelir, kodumun yobaz polisi.

kaç kere tanımadığım insanların yanına sırf sarhoş diye muhabbet etmeye gittim, süper muhabbetleri oluyo, eğer seni severse içkisini bile paylaşıyo amk :)

yaşasın alkolik insanlar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    grey-cells bunu yazdı:

koptum hocam güzel laf demiş yada sokmuş :D 

edit:bence azer bülbülü sevmedi 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

ulan içki içen adamdan zarar mı gelir, kodumun yobaz polisi.

kaç kere tanımadığım insanların yanına sırf sarhoş diye muhabbet etmeye gittim, süper muhabbetleri oluyo, eğer seni severse içkisini bile paylaşıyo amk :)

yaşasın alkolik insanlar..

sen şarapçılarla karıştırdın yobaz dedigin asıl o içkileri içip yolda giderken laf atanlar ki başıma geldi sahilde ailemle dolaşırken attıkları laf yuzunden 2sinide vurdum

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    o polisin ....  >>> başlık çok kötü o polisin size o bebelerin .... demesi lasım polis görevini yapmış ..

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 4333 Toplam Mesaj: 29