O Polisin ....
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------bi ara polislerde bize laf sokmuştu/atmıştı pek anlayamadm orasını da neyse
arkadaşımla erik yiyoduk(miniklerdi daa) bi tane polis otosu geldi yanımızda durdu " kızlar büyüsünde beraber yiyelim" dedi
aslında görevini yaptı benm içim fesattır ben yanlış anlamışımdır die düşünüyorum :|
-----------------------------Olmamış erikleri yiyenleri uyarmak görevmiymiş :)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
modada bizde içtik akoim :| bize karışan olmadı hemde 18-19 kişi müridlerle :F yunuslar fln geçti bi skm demediler :| ama sende demissin hoca azer bülbül fln çaldırmışsınız :F ne yaptıysa haklıdır polis :B
-----------------------------azer çalıo dedikde o kadar bangır bangır deil kısık sesle dinlioduk zaten 2-3 adım atınca duyulmuyodu ses:)
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------bi ara polislerde bize laf sokmuştu/atmıştı pek anlayamadm orasını da neyse
arkadaşımla erik yiyoduk(miniklerdi daa) bi tane polis otosu geldi yanımızda durdu " kızlar büyüsünde beraber yiyelim" dedi
aslında görevini yaptı benm içim fesattır ben yanlış anlamışımdır die düşünüyorum :|
-----------------------------muhahaa:D -
Bu aralar çarşıda içiceiim zmn paşalar gibi biraevine gidiyom.Mis gibi ayyaş gibi köşelerde sarmıyo.Hem bi muhbbt var koparsınız.dur anlatıyım bitanesini.:D
BEn orda biramı yudumlarken tv de kemal unakıtanın eşi çıkıyo biraneci lan ben buna ne skso atarım filan diıo acayip komedi laflar var:D -
ulan içki içen adamdan zarar mı gelir, kodumun yobaz polisi.
kaç kere tanımadığım insanların yanına sırf sarhoş diye muhabbet etmeye gittim, süper muhabbetleri oluyo, eğer seni severse içkisini bile paylaşıyo amk :)
yaşasın alkolik insanlar..
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------koptum hocam güzel laf demiş yada sokmuş :D
edit:bence azer bülbülü sevmedi
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ulan içki içen adamdan zarar mı gelir, kodumun yobaz polisi.
kaç kere tanımadığım insanların yanına sırf sarhoş diye muhabbet etmeye gittim, süper muhabbetleri oluyo, eğer seni severse içkisini bile paylaşıyo amk :)
yaşasın alkolik insanlar..
-----------------------------
sen şarapçılarla karıştırdın yobaz dedigin asıl o içkileri içip yolda giderken laf atanlar ki başıma geldi sahilde ailemle dolaşırken attıkları laf yuzunden 2sinide vurdum -
o polisin .... >>> başlık çok kötü o polisin size o bebelerin .... demesi lasım polis görevini yapmış ..