folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Obama Hakkinda Neler Düsünüyorsunuz ?

Obama Hakkinda Neler Düsünüyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    görünüşe bakılırsa iyi bir siyaset adamı..çokta sempatik davranıyor ülkemize..umarım obama bize de yararlı gelir =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    Bana iyi izlenim verdi. Ama "Isıracak Köpek Dişini Göstermezmiş.". göreceiz atalarımız mı haklı çıkacak milletimiz mi? Temenniim Milletimiz. Push gbi olmasn da..!

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O bile Atatürkün büyüklüğünün bilincinde Yurta sulh,Cihanda sulh sözünden esinlenerek anıtkabire yazı yazıyor.Sıf bu yüzden bile olsa adam gerçektn amerikayı yönetmeyi hakediyor bence.

ismet inönünün bir lafı bence herşeye bedel.... Amerika Aslana benzer onunla dans edemezsin :)  Ağzından bak damladı obamanın ama bal yapan her arının bir iğnesi vardır hesabı daha çıkarmadı :)

Buda benden tayyip ve gül kardeşlere...... obamaya elinizi verin (adını) ağzınıza alın sevişin ama kanıpta yatağına girmeyin dokuz doğutturur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Hic birsey degismez Cunku olay amerikanin dostlugu degil amerikanin suregelen ve devam edecek olan cikarlari.Bu hic degismez degismedide.bir baskan hic sevilmez bir baskan sempatimizi kazanir vs olaylar gelisir.ama degismeyen bir gercek her zaman istediklerini almislardir.cumhuriyet sonrasi Adnan Menderes Marshall yardimi vs.Cumhuriyet oncesi 1856 Paris anlasmasi ile avrupadan ilk para alisimiz.Simdi tekrar 7 milyar $ almak icin İMF=pardon USA nin kicini yaliyoruz.O acidan baskanlar degisir ama Amerikanin politikalari degismez.En az 80 yillik dusunurler.Adana İncirlik ussude oyleydi 1952 de nato ya uye oldu turkiye ama nedense sonra o nato ussu amerikan ussu oluverdi.50-60 senedirde amerikan varligi turkiyede devam etmektedir.bush mus Clintonmus reagen mis Obama imis bos isler.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------

O bile Atatürkün büyüklüğünün bilincinde Yurta sulh,Cihanda sulh sözünden esinlenerek anıtkabire yazı yazıyor.Sıf bu yüzden bile olsa adam gerçektn amerikayı yönetmeyi hakediyor bence.

ismet inönünün bir lafı bence herşeye bedel.... Amerika Aslana benzer onunla dans edemezsin :)  Ağzından bak damladı obamanın ama bal yapan her arının bir iğnesi vardır hesabı daha çıkarmadı :)

Buda benden tayyip ve gül kardeşlere...... obamaya elinizi verin (adını) ağzınıza alın sevişin ama kanıpta yatağına girmeyin dokuz doğutturur.

Atatürk'e yalakalık yapınca bitiyor demi ? Bunlar oto yağlamacı olacaKmıs son anda sıyırmıs.Adam resmen siz soykırım yaptınız görüşlerim değişmez demeye getirdi.Bizimkilerde hala yok efendim ayasofyayı beğenmiş.yok adı hüseyinmiş :D Arkadaş İsmi Osmanda Olsa Amerika'nın başkanı olan adamdan Türkiye'ye hayır gelmez.

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Desiqner bunu yazdı:
    persian bunu yazdı:

Atatürk'e yalakalık yapınca bitiyor demi ? Bunlar oto yağlamacı olacaKmıs son anda sıyırmıs.Adam resmen siz soykırım yaptınız görüşlerim değişmez demeye getirdi.Bizimkilerde hala yok efendim ayasofyayı beğenmiş.yok adı hüseyinmiş :D Arkadaş İsmi Osmanda Olsa Amerika'nın başkanı olan adamdan Türkiye'ye hayır gelmez.

Türkiye için süper lider çok yararlı olur filan demiyorum farkındaysan "gerçektn amerikayı yönetmeyi hakediyor bence." Okurken anlıyarak okumanı öneririm. 

Atatürke de kimsenin yalakalık yapmasına gerek yok o  Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük lideri zaten ;) 

ama elin amerikalısı bile ATatürkü biliyorken bizim ülkemizde yaşayıpta ATatürk ne yapmış diyen insan sayısı o kadar fazlaki...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    heeeyy mann !! geberlann  obama ne diem daha  :F

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    ----------------------------
    Adam resmen siz soykırım yaptınız görüşlerim değişmez demeye getirdi.

hacı ama başkan seçilmeden önce böyle diyerek ermenilerin desteğini almıştı, fakat şimdi ne diyor, söylediklerim kayıt altında o yüzden değiştirmedim fikirlerimi ama burada türkiyenin fikirlerini önemsiyorum dedi. burada bir cümlesine çok dikkat edin, "söylediklerim kayıt altında" bu ne demek, yani seçilmeden önce ermenilere bu şekilde yakın olmuştu o zaman soykırımı tanıyacağının sinyallerini vermişti yani tüm bunlar ben seçilmeden önce sözlerim kayıt edildi demek istiyor, yani fikrimi birden zop diye değiştiremem, fakat şimdi artık seçildi yani fikirleri değişebilir demek istedi.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

Desiqner bunu yazdı:
    ----------------------------
    Adam resmen siz soykırım yaptınız görüşlerim değişmez demeye getirdi.

hacı ama başkan seçilmeden önce böyle diyerek ermenilerin desteğini almıştı, fakat şimdi ne diyor, söylediklerim kayıt altında o yüzden değiştirmedim fikirlerimi ama burada türkiyenin fikirlerini önemsiyorum dedi. burada bir cümlesine çok dikkat edin, "söylediklerim kayıt altında" bu ne demek, yani seçilmeden önce ermenilere bu şekilde yakın olmuştu o zaman soykırımı tanıyacağının sinyallerini vermişti yani tüm bunlar ben seçilmeden önce sözlerim kayıt edildi demek istiyor, yani fikrimi birden zop diye değiştiremem, fakat şimdi artık seçildi yani fikirleri değişebilir demek istedi.

İnş söylediğin gibidir ama elin gavurundan hayır gelmez hocam  :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sadece; GO TO HOME OBAMA !!!

buş gitti şimdi obamanın kuklalığı yaptırcaklar..savaşarak değil yamyamca köleleştirecez sizi diyor...

Hiç kimsede çıkıp ırakta 2 milyon sivili öldürerek katliam yaptığını anlatmaz. tutmuşlar sözde ermeni soykırımını tanıyın derler...bizim kukla yöneticilerde emrolur efendim der... ermeni tohumları azerbeycanda karabağı işgal etmiş söz edemezler...

haklıyken haksız hep biz oluyoruz nedense...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 8063 Toplam Mesaj: 63