folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oburluk Hastalığı

Oburluk Hastalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Selamlar,

Beyler özet geçeceğim; Sabah ve akşamları 2 şer saat kadar spor yaparım 102 kiloyum, tıbbi cihaza göre yüzde 15 yağım yani yani 15 kg kadar verirsem oldukça fit bir adam olacağım, sorun şu ki ben bir lezzet hastasıyım, lezzetli gördüğüm her şeyi hamuduyla götürüyorum ve sonuç itibariyle kilo veremiyorum, kasları da haddinden fazla beslediğimden irildikçe iriliyorum :| sadece bugün normal öğünlere ek olarak yediğim abur cuburu sayayım; 8.30 da kahvaltıyı yaptım evden çıktım, araba pazarına gittim kokoreci görünce dayanamadım yedim 2 tane :| ulan dedim bir daha abur cubur yemeyeceğim, öğlen oldu girdim normal bir lokantaya sebze yemeği yedim çıktım arkadaşa gidiyorum bir baktım midyeci :| bir tane yiyeyim lan dedim 15 tane götürmüşüm, neyse akşam yemeğini de arkadaşta yedik ulan diyorum içimden bir daha asla abur cubur yemeyeceğim, şu anda pizza bekliyorum nefis kenarlı, dayanamıyorum arkadaş fil gibi yiyorum. yok mu bunun çaresi, yemek konusunda irade falan yok bende sınırsız yiyorum a.q. bu işe bir dur demenin vakti geldi. pizzadan sonra tabi.

Sağlam zayıflayan arkadaşlara sesleniyorum, kimyasal kullanmadan bu hastalıktan nasıl kurtuldunuz, ben nasıl bir yol izlemeliyim, önerilere açığım. Çözüm bulamazsam Lida benzeri şeyleri deneyecem.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Kendini motive etmen gerekli,

Bende de var aynı sıkıntı,

Bazen bir bardak su için mutfağa gidiyorum yatmadan, 1 ekmekle yoğurt yeyip geliyorum.

Deri altı yağlanma var bende çok az, görüntüyü bozuyor. Diyet + spor..

al bu da motivasyon vid. olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=nMaZ1fHOeSU&list=PLMy17O6Kh0Ec7mvqDI3uiYneozNEEA5yN

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hipnozu dene,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

ekmaaaa kes :) ben 3 gündür ekmek yemıyorum. bol su iç yanında su şişesı olsun 500ml. aklına geldıkce su iç sakız cıgne. yurumekten sıkılma yürüyüş yap az da olsa. yağlı, şekerli tuzlu yemekten uzak dur.  bogazından kıs ama çok kısma. ben 8 ayda 20 kilo vermiştim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

@kaanstain

sporla aram iyi kollar 43 civarıdır, evde bisiklet ve koşu bandı da var, mesele spor değil boğazı tutmak, bunu bir türlü beceremiyorum, fastfoodu görünce gözüm dönüyor.

@Robinson_Crusoe

çok pahalı hocam seansına 100 dolar istediler, 12 seans gitmek gerekiyormuş, arkadaş bir de şöyle bir şey söyledi; "sen istemezsen hipnoz bir işe yaramaz" iyi de amk. ben istediğim için istetme diye sana geliyorum, mantık hatası yok mu burda.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Antidepresanlar kilo yapar ;) Bırak o ilaçları.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

konuyu okuyunca bi pizzada ben söyledim şimdi :) keşke girmeseydim..

ara öğün olarak incir tüket hocam tok tutar karnını..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı

inciri nereden buluyoruz :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

sigarayı bırakmak kadar zor bişey

şu şekilde davran yemicem değilde bunları yiyemem ben demelisin .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    splintercell
    splintercell's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    blackace bunu yazdı

inciri nereden buluyoruz :|

kuru incir demek istedi herhal:D onu da bulması çok zor olmaz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Ayrıca şunu diyim. Sen iradeli bir insana benzemiyorsun. Boşuna uğraşma. Zayıflayınca tekrar kilo alırsın ;) Boşuna strese girme yani. Strese girip sıkılırsın bu sefer sıkıntıdan yersin daha fazla kilo alırsın :|

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 5727 Toplam Mesaj: 67