folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oburluk Hastalığı

Oburluk Hastalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hoca senin para fazla, vitrinde gıda anlamında ne görrürsen alıyorsun gibi.
    az miktar nakitle dolaş bakalım bişey degişecek mi? fikir sadece.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

179 boy 113kg idim askerde 94 e düştüm hemde spor yürüyüş vs yoktu bizde ama müthiş bi stress vardı, eh askerlik bitti gene oldum 100 küsür.Hemde gün içi çok haraketli geçiyor üstelik sadece öğlen ve akşam yemekleri yiyorum genede artıyor kilo.Bakalım sonuç ne olacak

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hacılar aynı sorun bende de var bir insan günde 3 öğün et yer öi her akşam ızgara yer mi ama dayanamıyorum gece gündüz her öğünümde et yemek istiyorum abur cubur değil ama çokça et ağırlıklı besleniyorun çok kötü göt göbek büyüdü hatunda feci kızıyor napsak göbeği eritsek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    hoca senin para fazla, vitrinde gıda anlamında ne görrürsen alıyorsun gibi.
    az miktar nakitle dolaş bakalım bişey degişecek mi? fikir sadece.

Şahsen bende böyle düşünüyorum bende cebimde para olduğu zamanlar abur cubur yiyorum hem de evde yemek yiyeyim 5 dk sonra hamburger koy önüme yemeye devam ederim Fast Food a karşı bir bağımlılık oluşmuş sende sen tabi kilo alıyorsun ben almıyorum metabolizmam hızlı diye herhalde seninki psikolojik biraz da. 

Zevk olsun diye yemek yiyorsun sanırım kendini aç olmadığına inandırman lazım ondan sonrası gelir diye düşünüyorum.

Eskisi gibi değildir belki!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

hacılar aynı sorun bende de var bir insan günde 3 öğün et yer öi her akşam ızgara yer mi ama dayanamıyorum gece gündüz her öğünümde et yemek istiyorum abur cubur değil ama çokça et ağırlıklı besleniyorun çok kötü göt göbek büyüdü hatunda feci kızıyor napsak göbeği eritsek

aga şu akupunkturu deneyecem ufaklık hariç her yere çivi iğne saplayabilirler müsade edecem, olmazsa hipnoza başlayacağım, o da olmadı suburtamin içeren ilaç alırım :| iştahı kesinlikle yok ediyor fakat kalbe zararlı amk. hapı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

%15 yağ nedir yahu bende %40 çıktı :S

gerçi % işleminde sıkıntı vardı sanırım %40 yağ %40 su %33 kas %12 kemik çıktı bende. bu nasıl iş anlamadım :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Taktiği veririm ama iradede şart :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

iradeyi farklı yerlere konsantre etmiş durumdayım, boğazlar meselesinde işe yaramıyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

iradeyi farklı yerlere konsantre etmiş durumdayım, boğazlar meselesinde işe yaramıyor.

O zaman bu yaz kaslı ve seksi bir vücudu geç 2. plan bir insan kisvesindesin ee insan oğlu böyledir durmaz doyduğunda :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

%15 yağ nedir yahu bende %40 çıktı :S

gerçi % işleminde sıkıntı vardı sanırım %40 yağ %40 su %33 kas %12 kemik çıktı bende. bu nasıl iş anlamadım :D

agacım askerden geldiğimde 84 kg idim oldukça da sıkıydım baklavalarım vardı, sporu bırakmadım fakat boğazım bir açıldı açılış o açılış, şimdi göbek var, kısmı bir göt var, kanatlar kaybolmasa da pek görünmüyor, meme var en çok bu sıkıyor canımı :| koşarken tıkanmıyorum, bu kiloyla barfiks çekebiliyorum, bol bol osurtsa da mide hareketlerini yapabiliyorum fakat görüntü tezat :| zayıflamam lazım benim.

Toplam Hit: 5720 Toplam Mesaj: 67