Oburluk Hastalığı
-
hoca senin para fazla, vitrinde gıda anlamında ne görrürsen alıyorsun gibi.
az miktar nakitle dolaş bakalım bişey degişecek mi? fikir sadece. -
179 boy 113kg idim askerde 94 e düştüm hemde spor yürüyüş vs yoktu bizde ama müthiş bi stress vardı, eh askerlik bitti gene oldum 100 küsür.Hemde gün içi çok haraketli geçiyor üstelik sadece öğlen ve akşam yemekleri yiyorum genede artıyor kilo.Bakalım sonuç ne olacak
-
hacılar aynı sorun bende de var bir insan günde 3 öğün et yer öi her akşam ızgara yer mi ama dayanamıyorum gece gündüz her öğünümde et yemek istiyorum abur cubur değil ama çokça et ağırlıklı besleniyorun çok kötü göt göbek büyüdü hatunda feci kızıyor napsak göbeği eritsek
-
5Agustos1921 bunu yazdıhoca senin para fazla, vitrinde gıda anlamında ne görrürsen alıyorsun gibi.
az miktar nakitle dolaş bakalım bişey degişecek mi? fikir sadece.Şahsen bende böyle düşünüyorum bende cebimde para olduğu zamanlar abur cubur yiyorum hem de evde yemek yiyeyim 5 dk sonra hamburger koy önüme yemeye devam ederim Fast Food a karşı bir bağımlılık oluşmuş sende sen tabi kilo alıyorsun ben almıyorum metabolizmam hızlı diye herhalde seninki psikolojik biraz da.
Zevk olsun diye yemek yiyorsun sanırım kendini aç olmadığına inandırman lazım ondan sonrası gelir diye düşünüyorum.
-
EnerJiC bunu yazdı
hacılar aynı sorun bende de var bir insan günde 3 öğün et yer öi her akşam ızgara yer mi ama dayanamıyorum gece gündüz her öğünümde et yemek istiyorum abur cubur değil ama çokça et ağırlıklı besleniyorun çok kötü göt göbek büyüdü hatunda feci kızıyor napsak göbeği eritsek
aga şu akupunkturu deneyecem ufaklık hariç her yere çivi iğne saplayabilirler müsade edecem, olmazsa hipnoza başlayacağım, o da olmadı suburtamin içeren ilaç alırım :| iştahı kesinlikle yok ediyor fakat kalbe zararlı amk. hapı.
-
%15 yağ nedir yahu bende %40 çıktı :S
gerçi % işleminde sıkıntı vardı sanırım %40 yağ %40 su %33 kas %12 kemik çıktı bende. bu nasıl iş anlamadım :D
-
Taktiği veririm ama iradede şart :D
-
Zeytun-i bunu yazdı
iradeyi farklı yerlere konsantre etmiş durumdayım, boğazlar meselesinde işe yaramıyor.
-
RETRET bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
iradeyi farklı yerlere konsantre etmiş durumdayım, boğazlar meselesinde işe yaramıyor.
O zaman bu yaz kaslı ve seksi bir vücudu geç 2. plan bir insan kisvesindesin ee insan oğlu böyledir durmaz doyduğunda :|
-
FOXXLY bunu yazdı
%15 yağ nedir yahu bende %40 çıktı :S
gerçi % işleminde sıkıntı vardı sanırım %40 yağ %40 su %33 kas %12 kemik çıktı bende. bu nasıl iş anlamadım :D
agacım askerden geldiğimde 84 kg idim oldukça da sıkıydım baklavalarım vardı, sporu bırakmadım fakat boğazım bir açıldı açılış o açılış, şimdi göbek var, kısmı bir göt var, kanatlar kaybolmasa da pek görünmüyor, meme var en çok bu sıkıyor canımı :| koşarken tıkanmıyorum, bu kiloyla barfiks çekebiliyorum, bol bol osurtsa da mide hareketlerini yapabiliyorum fakat görüntü tezat :| zayıflamam lazım benim.