Office365 Veya 2019

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Hangi siteden almayı tavsiye edersiniz arkadaşlar? Çok officelik işim olmadığından office 365'in edu mail kullanımının iptal olduğunu yeni öğrendim.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzi
    uzi's avatar
    Erkek

Abi yarın bi arkadaştan mailini istiycem. Verirse paslarım sana özelden. Benim PC'de onunla giriş yaptı tıkır tıkır.

Ortaklink Takımıma Katılın: https://t.me/ortaklink_bot?start=7033669971 (REF'li)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

internette satılan keylerden hangisini alacağız yahu? kimi 35 liraya satıyor kimi 1000 liraya ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ben de iş yerindeki pc ye bir tane lisans alacağım, nerden alayım tavsiye eden var mı? Mümkünse patlamazsa güzel olur :)) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

ios olanlar onedrive alın aylık 15 tl. o hesapla office kullanabiliyorsunuz pcden giriş yapıp. sadece her ay kontrol edin zam gelir mi diye. ben 5-6 aydır kullanıyorum zam olmadı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

ios olanlar onedrive alın aylık 15 tl. o hesapla office kullanabiliyorsunuz pcden giriş yapıp. sadece her ay kontrol edin zam gelir mi diye. ben 5-6 aydır kullanıyorum zam olmadı.

Onedrive kendi sitesinde aylık 75 lira fln yazıyor hocam? 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

saglamlisans var yada hepsilisans var hepsilisans arkadaşımın sitesi. tavsiye ederim sorun olmaz.

insidae tarafından 08/Eyl/24 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bi dönem ücretsiz ofis falan araştırmıştım "libre ofis" diye bişeyi kullandım da. bildiğin word excel'di ücretsiz işte. şimdi arattımda adamlar yayınlamış zaten;

https://www.karel.com.tr/blog/2021de-kullanabileceginiz-en-iyi-ucretsiz-ofis-programlari

başka programlar da var.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

https://cloud.mail.ru/public/7p2K/4dbCM2xso

Buradan KMS tools Portable çekersen onun içinde office 2021 downloader var virussuz kaynağından, şifre 2022

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    cuneyd bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Onedrive kendi sitesinde aylık 75 lira fln yazıyor hocam? 

ios'a uygulamayı indirip ordan alcan hocam. orda absürd bir fiyatlama var. ya değiştirmeyi unutmuşlar ya da bilerek yapıyorlar ios üzerinden satışı artırmak için. ordan onedrive aldıktan sonra office falan hepsi oluyor hesabınla giriş yapıp kullanabiliyorsun.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 3224 Toplam Mesaj: 36
office 365