Office365 Veya 2019
-
Hangi siteden almayı tavsiye edersiniz arkadaşlar? Çok officelik işim olmadığından office 365'in edu mail kullanımının iptal olduğunu yeni öğrendim.
-
Abi yarın bi arkadaştan mailini istiycem. Verirse paslarım sana özelden. Benim PC'de onunla giriş yaptı tıkır tıkır.
-
internette satılan keylerden hangisini alacağız yahu? kimi 35 liraya satıyor kimi 1000 liraya ?
-
Ben de iş yerindeki pc ye bir tane lisans alacağım, nerden alayım tavsiye eden var mı? Mümkünse patlamazsa güzel olur :))
-
ios olanlar onedrive alın aylık 15 tl. o hesapla office kullanabiliyorsunuz pcden giriş yapıp. sadece her ay kontrol edin zam gelir mi diye. ben 5-6 aydır kullanıyorum zam olmadı.
-
Prometheus bunu yazdı
ios olanlar onedrive alın aylık 15 tl. o hesapla office kullanabiliyorsunuz pcden giriş yapıp. sadece her ay kontrol edin zam gelir mi diye. ben 5-6 aydır kullanıyorum zam olmadı.
Onedrive kendi sitesinde aylık 75 lira fln yazıyor hocam?
-
saglamlisans var yada hepsilisans var hepsilisans arkadaşımın sitesi. tavsiye ederim sorun olmaz.
insidae tarafından 08/Eyl/24 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
bi dönem ücretsiz ofis falan araştırmıştım "libre ofis" diye bişeyi kullandım da. bildiğin word excel'di ücretsiz işte. şimdi arattımda adamlar yayınlamış zaten;
https://www.karel.com.tr/blog/2021de-kullanabileceginiz-en-iyi-ucretsiz-ofis-programlari
başka programlar da var.
-
https://cloud.mail.ru/public/7p2K/4dbCM2xso
Buradan KMS tools Portable çekersen onun içinde office 2021 downloader var virussuz kaynağından, şifre 2022
-
cuneyd bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Onedrive kendi sitesinde aylık 75 lira fln yazıyor hocam?
ios'a uygulamayı indirip ordan alcan hocam. orda absürd bir fiyatlama var. ya değiştirmeyi unutmuşlar ya da bilerek yapıyorlar ios üzerinden satışı artırmak için. ordan onedrive aldıktan sonra office falan hepsi oluyor hesabınla giriş yapıp kullanabiliyorsun.