Office365 Veya 2019

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

r10 dan 70 liraya birinden aldım hemde direk microsofttan lisansladım arayarak

Benim arama şansım yok. Ararsam tüm param gider.

yurtdışında filan mısın hocam o zaman türkiyeden birisi  sana bağlanarak arayıp lisanslayabilir yada bulunduğun ülkenin microsoft lisans doğrulama numarasını bulabilirsin

Evet, yurt dışındayim. Senin gibi r10dan aldım ama telefonla aramama gerek kalmadı. Kod ile hallettim. Bir tane beş yıllık beş makineye kadar izin veren bir kod aldım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Apple uzerinden 15 TL ye Microsoft One kullananlar vardi fiyatlari guncellemisler bilginiz olsun 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Apple uzerinden 15 TL ye Microsoft One kullananlar vardi fiyatlari guncellemisler bilginiz olsun 

aynen mail geldi fiyat güncelliyoruz diye. aslında gelen maildeki benim tarife değildi ama hemen girip baktım o tarife de güncellenmiş iptal ettim.

yerine onlyoffice diye birşey kurdum. hem açık kaynak hem beleş hem de ms office formatına en uygunu oymuş diye yazılmış. libreoffice yıllar önce kullanmıştım şekil bozuklukları vardı. only office iyi çıkar umarım. kompakt birşey. word excel vb uygulama içinde sekme olarak açılıyor. işimi görür sanırım.

https://www.onlyoffice.com/ 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    doganoglu66 bunu yazdı

https://www.hepsilisans.com/urun/microsoft-office-lisans-satin-al/office-2021-pro-plus-retail-dijital-lisans-anahtari/ 

Bu siteden 2 tane satın aldım canvar gibi çalışyor,tüm güncellemeleri de alıyor.

hocam ben de mesajına istinaden burdan aldım ama telefon ile etkilenştirmek istiyoum. gelen mail öyle söylüyor. arıyorum numarayı kadına tek tek grubu heceliyorum ama ne yazık ki size yardımcı olamıyoruz diyorlar.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

yıllardır bu docker image ını kullanıyorum evdeki raspberry de docker da çalışıyor öneririm https://hub.docker.com/r/mikolatero/vlmcsd/ 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    doganoglu66 bunu yazdı

https://www.hepsilisans.com/urun/microsoft-office-lisans-satin-al/office-2021-pro-plus-retail-dijital-lisans-anahtari/ 

Bu siteden 2 tane satın aldım canvar gibi çalışyor,tüm güncellemeleri de alıyor.

hocam ben de mesajına istinaden burdan aldım ama telefon ile etkilenştirmek istiyoum. gelen mail öyle söylüyor. arıyorum numarayı kadına tek tek grubu heceliyorum ama ne yazık ki size yardımcı olamıyoruz diyorlar.

Senin mesajı görmeden ilk mesaja istinaden bende aldım 33 tl ye sonrasında dediğin gibi Microsoft kabul etmedi sonra sitedeki Whatsap numarasından iletişime geçtim bi kaç kod daha verdiler ve çözüldü

Whatsaptaki arkadaş ilgiliydi bilginiz olsun

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Bende mac icin guvenemedim lisans sitelerine yuklemedim 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

Bende mac icin guvenemedim lisans sitelerine yuklemedim 

uygun fıyatlı mac ıcın ayrı 

wındows bılgısayar ıcın ayrı lısans arıyorum hedıye etmek ısteyen olursa da olur 

kendı epostamla kayıt yapabıblmek ıstıyorum random eposta ıle kullanmam 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Ben https://massgrave.dev/ deki scriptler ile active ediyorum. Office için Ohook Activation kullanıyorum ve canavar gibi çalışıyor. Update lerde falan da bozulmuyor.

Toplam Hit: 4595 Toplam Mesaj: 40
office 365