Office365 Veya 2019
-
SeRDaR bunu yazdıPikacu bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
r10 dan 70 liraya birinden aldım hemde direk microsofttan lisansladım arayarak
Benim arama şansım yok. Ararsam tüm param gider.
yurtdışında filan mısın hocam o zaman türkiyeden birisi sana bağlanarak arayıp lisanslayabilir yada bulunduğun ülkenin microsoft lisans doğrulama numarasını bulabilirsin
Evet, yurt dışındayim. Senin gibi r10dan aldım ama telefonla aramama gerek kalmadı. Kod ile hallettim. Bir tane beş yıllık beş makineye kadar izin veren bir kod aldım.
-
Apple uzerinden 15 TL ye Microsoft One kullananlar vardi fiyatlari guncellemisler bilginiz olsun
-
archair23 bunu yazdı
Apple uzerinden 15 TL ye Microsoft One kullananlar vardi fiyatlari guncellemisler bilginiz olsun
aynen mail geldi fiyat güncelliyoruz diye. aslında gelen maildeki benim tarife değildi ama hemen girip baktım o tarife de güncellenmiş iptal ettim.
yerine onlyoffice diye birşey kurdum. hem açık kaynak hem beleş hem de ms office formatına en uygunu oymuş diye yazılmış. libreoffice yıllar önce kullanmıştım şekil bozuklukları vardı. only office iyi çıkar umarım. kompakt birşey. word excel vb uygulama içinde sekme olarak açılıyor. işimi görür sanırım.
-
doganoglu66 bunu yazdı
Bu siteden 2 tane satın aldım canvar gibi çalışyor,tüm güncellemeleri de alıyor.
hocam ben de mesajına istinaden burdan aldım ama telefon ile etkilenştirmek istiyoum. gelen mail öyle söylüyor. arıyorum numarayı kadına tek tek grubu heceliyorum ama ne yazık ki size yardımcı olamıyoruz diyorlar.
-
yıllardır bu docker image ını kullanıyorum evdeki raspberry de docker da çalışıyor öneririm https://hub.docker.com/r/mikolatero/vlmcsd/
-
rapidhacker550 bunu yazdıdoganoglu66 bunu yazdı
Bu siteden 2 tane satın aldım canvar gibi çalışyor,tüm güncellemeleri de alıyor.
hocam ben de mesajına istinaden burdan aldım ama telefon ile etkilenştirmek istiyoum. gelen mail öyle söylüyor. arıyorum numarayı kadına tek tek grubu heceliyorum ama ne yazık ki size yardımcı olamıyoruz diyorlar.
Senin mesajı görmeden ilk mesaja istinaden bende aldım 33 tl ye sonrasında dediğin gibi Microsoft kabul etmedi sonra sitedeki Whatsap numarasından iletişime geçtim bi kaç kod daha verdiler ve çözüldü
Whatsaptaki arkadaş ilgiliydi bilginiz olsun
-
Bende mac icin guvenemedim lisans sitelerine yuklemedim
-
Dos_Attach bunu yazdı
Bende mac icin guvenemedim lisans sitelerine yuklemedim
uygun fıyatlı mac ıcın ayrı
wındows bılgısayar ıcın ayrı lısans arıyorum hedıye etmek ısteyen olursa da olur
kendı epostamla kayıt yapabıblmek ıstıyorum random eposta ıle kullanmam
-
Ben https://massgrave.dev/ deki scriptler ile active ediyorum. Office için Ohook Activation kullanıyorum ve canavar gibi çalışıyor. Update lerde falan da bozulmuyor.