folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ofis Çalışanlarına Yemek Önerisi

Ofis Çalışanlarına Yemek Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hacılar bende dahil bir çok kişi ofis te çalışıyordur bazen yemekhanee yemek veriliyor kimilerine ama bazılarınada verilmiyor + olarak gece çalışanlarımızda vardır. hal böyle olunca mk hep aynı şeyleri yemekten gına geliyor. 

Örn : başta saten Mcdonalds KFC gibi fastfood zincilerinden + hamburger menülerinden ( bunlara cheseeburger gibi peynir at adı değiştir kaktır gibi) menemen adana kebap yemekten adama artık gına geliyor. 

alternatif yemek önerileri için aslında bir site yapılabilir yada pro ama kapasitemi aşar benim :) yaparacak varsa tutmayak. 

Yemek Önerileri Alalım. Bugün giysem gibi başlık oldu :| 

bugün ne yesem ? 

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Ofis çevresinde ev yemekleri yapan bir yer araştırsan?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

var hocam da onlar gündüz çalışıyorlar maalesef yakında yok :| saat 10 dan sonra zor buluyorsun ev yemeği.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ben de yalnız yaşıyorum, akşam işten gelince hep aynı sorun.

Bugün mantar çorbası yaptım zehirlenecem sandım. Zehirli mantardan mı yapmışlar yoksa gınaaa mı geldi ne oldu.....

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yemek yapmayı öğren :D yada evlen

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sadece ofis için değil ev içinde geçerli olabilir! güzel bir şey yemek yapmak vaktin varsa tabi! 

hacı evleneyimde kızmı var amk adam akıllı :< hoş bende adam akıllımıyım orasıda tartışılır. hem ofiste nasıl yemek yapim lan :)

şimdide oturdum beyti yiyorum amk :| kusucam artık et salata tarzı şeylerden 

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Dondurulmuş hazır pizza börek falan satıyorlar al bir mikro dalga mis gibi.

hadi sevişelim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biraz yorucu ama en etkili çözüm bu sanıırım.

++++++++++++++++

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

sadece ofis için değil ev içinde geçerli olabilir! güzel bir şey yemek yapmak vaktin varsa tabi! 

hacı evleneyimde kızmı var amk adam akıllı :< hoş bende adam akıllımıyım orasıda tartışılır. hem ofiste nasıl yemek yapim lan :)

zor değil be hacı. bi ufak tüp. bizim burda herşey 3 buçuk tl olan dükkanlar var. sizin oralarda da vardır al 2-3 tava tencere. mini bi buzdolabı. sonra bi pazar yapacan.yumurta kabak patates patlıcan soğan vs. sonra yemeklerden yemek beğen :D bunlar için birazda hevesin olacak tabi.

kız çok hacı bu arada (: kimler kimler evlendi be. ben bile nişan yaptım evleneceksem sende bulursun elbet (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı

zor değil be hacı. bi ufak tüp. bizim burda herşey 3 buçuk tl olan dükkanlar var. sizin oralarda da vardır al 2-3 tava tencere. mini bi buzdolabı. sonra bi pazar yapacan.yumurta kabak patates patlıcan soğan vs. sonra yemeklerden yemek beğen :D bunlar için birazda hevesin olacak tabi.

kız çok hacı bu arada (: kimler kimler evlendi be. ben bile nişan yaptım evleneceksem sende bulursun elbet (:

ofiste mutfak gibi yer var ama bunları yapmaya izin yok işte sorun orda :) 

kız çok olm bişi dediğimiz yok ama bana gelicek kız yok onu diom ben :P

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

her körün bi topal alıcısı olurmuş ya sanada kör topal bişey denk gelir artık :D

Toplam Hit: 2696 Toplam Mesaj: 24