Ofis Çalışanlarına Yemek Önerisi
-
hacılar bende dahil bir çok kişi ofis te çalışıyordur bazen yemekhanee yemek veriliyor kimilerine ama bazılarınada verilmiyor + olarak gece çalışanlarımızda vardır. hal böyle olunca mk hep aynı şeyleri yemekten gına geliyor.
Örn : başta saten Mcdonalds KFC gibi fastfood zincilerinden + hamburger menülerinden ( bunlara cheseeburger gibi peynir at adı değiştir kaktır gibi) menemen adana kebap yemekten adama artık gına geliyor.
alternatif yemek önerileri için aslında bir site yapılabilir yada pro ama kapasitemi aşar benim :) yaparacak varsa tutmayak.
Yemek Önerileri Alalım. Bugün giysem gibi başlık oldu :|
bugün ne yesem ?
-
Ofis çevresinde ev yemekleri yapan bir yer araştırsan?
-
var hocam da onlar gündüz çalışıyorlar maalesef yakında yok :| saat 10 dan sonra zor buluyorsun ev yemeği.
-
ben de yalnız yaşıyorum, akşam işten gelince hep aynı sorun.
Bugün mantar çorbası yaptım zehirlenecem sandım. Zehirli mantardan mı yapmışlar yoksa gınaaa mı geldi ne oldu.....
-
yemek yapmayı öğren :D yada evlen
-
sadece ofis için değil ev içinde geçerli olabilir! güzel bir şey yemek yapmak vaktin varsa tabi!
hacı evleneyimde kızmı var amk adam akıllı :< hoş bende adam akıllımıyım orasıda tartışılır. hem ofiste nasıl yemek yapim lan :)
şimdide oturdum beyti yiyorum amk :| kusucam artık et salata tarzı şeylerden
-
Dondurulmuş hazır pizza börek falan satıyorlar al bir mikro dalga mis gibi.
-
Biraz yorucu ama en etkili çözüm bu sanıırım.
++++++++++++++++
-
ArmadA bunu yazdı
sadece ofis için değil ev içinde geçerli olabilir! güzel bir şey yemek yapmak vaktin varsa tabi!
hacı evleneyimde kızmı var amk adam akıllı :< hoş bende adam akıllımıyım orasıda tartışılır. hem ofiste nasıl yemek yapim lan :)
zor değil be hacı. bi ufak tüp. bizim burda herşey 3 buçuk tl olan dükkanlar var. sizin oralarda da vardır al 2-3 tava tencere. mini bi buzdolabı. sonra bi pazar yapacan.yumurta kabak patates patlıcan soğan vs. sonra yemeklerden yemek beğen :D bunlar için birazda hevesin olacak tabi.
kız çok hacı bu arada (: kimler kimler evlendi be. ben bile nişan yaptım evleneceksem sende bulursun elbet (:
-
ajan1111 bunu yazdıArmadA bunu yazdı
zor değil be hacı. bi ufak tüp. bizim burda herşey 3 buçuk tl olan dükkanlar var. sizin oralarda da vardır al 2-3 tava tencere. mini bi buzdolabı. sonra bi pazar yapacan.yumurta kabak patates patlıcan soğan vs. sonra yemeklerden yemek beğen :D bunlar için birazda hevesin olacak tabi.
kız çok hacı bu arada (: kimler kimler evlendi be. ben bile nişan yaptım evleneceksem sende bulursun elbet (:
ofiste mutfak gibi yer var ama bunları yapmaya izin yok işte sorun orda :)
kız çok olm bişi dediğimiz yok ama bana gelicek kız yok onu diom ben :P
-
her körün bi topal alıcısı olurmuş ya sanada kör topal bişey denk gelir artık :D