folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ofis Çalışanlarına Yemek Önerisi

Ofis Çalışanlarına Yemek Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Sizin ofis nerede hocam?

Ben gececiyim, beşiktaşta ev yemekleri yapan bi restorana sardım çeşit bol. Her seferinde farklı bi yemek söylüyorum. Arada değişiklik olsun diye fast food'a kayıyorum ama keşke imkan olsada evden getirebilsem.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ben mecidiyeköydeyim hacı. 

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Adam yemek diyor siz evlenin diyorsunuz. Yemek, ütü için evlenilirmi be. iyice sıyırdınız. Gece hanım sana yemekmi getirir sanıyorsunuz.
    işyerimde evli arkadaşlar var. Kışın sabah simit, poaça yemiyorlar karınları tok cünkü ama yazın hergün poaça alıyorlar. Seneler önce sormuştum nedenini. Okullar varken hanım sabah çocuklar için kahvaltı hazırlıyor, bende kenarına ilişiyordum ama okullar kapandı kahvaltı işi bitti demişti.
    Birader meyveyi dene. Elmadan muza kayısıya kadar çeşit bol. işe giderken al yanına götür. Gece 2 ye kadar servisi olan pizza firması var, pizza söyle arada. Hiç olmadı biri resmini koymuş sefer tası al. işe giderken canın ne istiyorsa al koy içine gece yersin. Minik en ucuzundan da elektrikli ocak al ısıtırsında. tüple uğraşmaya deymez.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

Biraz yorucu ama en etkili çözüm bu sanıırım.

++++++++++++++++

bende tam sefer tasi yazicaktim senin mesaji gordum

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı

sadece ofis için değil ev içinde geçerli olabilir! güzel bir şey yemek yapmak vaktin varsa tabi! 

hacı evleneyimde kızmı var amk adam akıllı :< hoş bende adam akıllımıyım orasıda tartışılır. hem ofiste nasıl yemek yapim lan :)

şimdide oturdum beyti yiyorum amk :| kusucam artık et salata tarzı şeylerden 

zor değil be hacı. bi ufak tüp. bizim burda herşey 3 buçuk tl olan dükkanlar var. sizin oralarda da vardır al 2-3 tava tencere. mini bi buzdolabı. sonra bi pazar yapacan.yumurta kabak patates patlıcan soğan vs. sonra yemeklerden yemek beğen :D bunlar için birazda hevesin olacak tabi.

kız çok hacı bu arada (: kimler kimler evlendi be. ben bile nişan yaptım evleneceksem sende bulursun elbet (:

Adam kız çok dediya la:D Neredeler ulannn:D Tencere tava hepsi bir hava:D yanlarına yaklaşılmıyorki:D Sabah sabah bitirdiniz beni:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

aynı olaydan muzdarip olup bugun evden yemek yetirdim tesadüf sonrada bu konuyu gördüm:D Hakkat bi yerden sonra kabak tadı veriyo dışarsı, yemek arayışları..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

ben mecidiyeköydeyim hacı. 

hocam m.köydeysen nasıl bulamıyorsun ya.

bende şişlide vardiyaya  kalıyorum 2 hafta bir sürü var alternatif var.

mesela bambi cafe m.köydekinden ;

bir süzme çorba + yanına salata alıyorum ya da döner. artık canın ne isterse.

bursa iskender var şişlide ordan söylüyorum sizin oraya kesin gelir.

marmaris büfeler açık oluyor.

akılma geldikce yazarım.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ofis ortamında da öyle sıkıntı var :) 

pizza, o bu şu. dışarıdan sulu yemek söylüyorsun o da sıkıyor. 

bi porsiyon köfte söylüyorum 10tl az pilav var üçbeş köfte doyurmuyor.

ekmek arası köfte alıyorum o doyuruyor üstelik 6tl. 

bisküvi kola alacam :( 

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Ek olarak yemek probleminden sonraki 2. adımda akşam 5 gibi "abi bakkal yapalım mı?" :D Sonra gelsin kaloriler gitmesin yağlar:DŞAksfdjajfaf

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ububu85
    ububu85's avatar
    Erkek

Hocam sana çok güzel bir öneri yapacam.Çoğu arkadaşımız bilmiyor olabilir ama yemeksepeti'ne üye ol.Her gün öğle arası yaklaştığında sana joker indirimi adı altında bazen bir kaç mekan bazen de tek mekan dan söyleceğin yemekler için indirim fırsatı sunuyor.İndirimler şöyle 25TL'den 20TL'ye ,45TL'den 25 TL'ye,70TL'den 45T'ye indirimleri sunuyor.Ayrıca Finansbank enpara kartını da alırsan bu indirimler üzerinden %20 indirimde enpara sağlıyor.Kısaca yiyeceğin yemek sana %50 indirimli olarak geri dönüyor.Süper bişey biz hafta içleri en 3 gün böyle yiyoruz hem güzel şeyler yiyoruz hemde %50 indirimli yiyoruz.Sana yemek önermedim ama en azından kesenin rahat etmesi açısından bunu önerebildim.Umarım işine yarar.

İyilik yapmayı beceremiyosan,kötülük yapma...
Toplam Hit: 3123 Toplam Mesaj: 24