Ofisteki Makineye Uzaktan Erişim (Soru)
-
KotomineKirei bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Anydesk
hastanede biz de kullanıyoruz. hiç bir sorunu akarı kokarı yok benim gördüğüm. herkes de memnun
pro versiyonu çıkartmışlar teamwiever gibi listeye ekleyebiliyon vb.. oda gayet ucuz alınabilir düzeyde , imkanınız varsa bence paralı sürümü alın destek olun...
-
chrome remote kullan en kolayı
-
uzak masaüstü bağlantısı
-
kendine bir vpn oluştur o makineye de pfsense kur pfsense o vpn harici yerden gelirse almasın vpn den gelirse de natla 3389 u başka bi porta o şekilde rdp yap.
Linux da RDP Client için Remmina önerebilirim. -
Vncserver var ücretsiz.
Makinenin mac ine modem içinde sabit ip ver. Verdiğin ip in 5901 portunu aç. Yani modemin 5901 portunu o makineye yönlendir. Maç e göre modem içinde sabit ip vermenin sebebi modem resetlendiginde tekrar ayar yapmamak.
Sonra ip ni duckdns kullanarak otomatik guncellestir. Bazı modem arayuzlerinde var.olmadi bir sürü duckdnsnin kendi araçları var.
-
Merhabalar yorumları okudu RDP veya VNC güzel olabilir di ama sorun modem den port açamam zaten 4-5 farkli VLAN ve network var hem uğraşasım yok hemde yarın obur gun PCI denetimlerinde sorun olur. Ayni firewall dan gencen PCI-DSS li bir uygulamanın development ortamı mevcut. aslında Teamviewer altarnatifi olarak yazma sebebim bu idi orada biraz eksik bilgi verdiğim için arkadaşlar yanlış yönlendirmiş.
AnyDesk ile suan bağlanıyorum. haftasonu torentlerimi düzenledim serverdaki firewalli resetledim vs gibi işlemlerimi onun üzerinden yaptim. vmware esxi deki sunuculari aç kapat yaptim dişariya rdp ye kapalı sunuculara update geçtim. AnyDesk den sonra içeride at koşturdum gercek anlamı ile.
team viewer altarnatif ofisteki cihaza evden erişim uzaktan bağlantı