Ogame?
-
valla 14 evrende 30. sıradaydım 35 açılınca devrettim orayı.
Şimdi 35 te 490. sıradayım yavaş ama kararlı bir yükseliş grafiğim var. İlk 100e girecem.:D
-
TugrulBaba benim bu oyundan kurtulmak için yapmadığım kalmadı gece gündüz gündüz gecem olmuştu o derece acayip bir tutku ve bağımlılık yapıyor dehşet bir oyun : )
Ben artık yazın başlamayı duşunuyorum
Deca abi duymasın : )) -
valla inanmayacaksınız ama öyle manyaklık derecesinde bi bağımlılığım yok. (hiç vurulmadım bu zmana kadar) 1 kere vurulursam bırakırım sanırım. Yada can sıkıntısı başladımı atıveririm o kadar.
-
35 manyak bi hizda gidiyor x2 daha hizli iki gun bakmayin maden ler kirmizi oluyor :)
benimde oyle asiri bir bagimliligim yok arada bir bakiyorum iste o kadar
-
hayatını karartmak isteyen insan toplulugu o game oyuncuları. manyakmısınız siz allahınızı severseniz. kapatın o acc yi. yoksa ebenizinkini tersten goreceksiniz vallaha. ben evren 6 da idim. acc yi kapatamıordum bile o kadar hastalık yapmıstı bende. evren 50. si olduktan sonra evren 1. sine filomu korumasız bir yere cekerek vurdurdum sarhosken aldıgım bir karar hayatımda ilk kez ise yaradı. aman diim kapatın hastalık o.
git baska oyunlar oyna, COD2 oyna, WOW oyna ama o game e bulasma :S
-
TugrulBaba bunu yazdı:
----------------------------- valla inanmayacaksınız ama öyle manyaklık derecesinde bi bağımlılığım yok. (hiç vurulmadım bu zmana kadar) 1 kere vurulursam bırakırım sanırım. Yada can sıkıntısı başladımı atıveririm o kadar. -----------------------------1 kere vurulunca insan daha da hirs yapıor oyunu bırakmıor. benim 2 - 3 gun uyumadıgım oldu filom ilk vuruldugunda ve 2 - 3 gun icerisinde aynı filoyu yapmıstım tekrar. 20000parca filo vardı aynen yerine koydum. bir sonraki vurulusa kadar 40000parca oldu. gene indirdiler kitlemişler filoyu aydan. daha sonra onuda bir hafta da falan yerine aynı sekilde koydum. gezegeni ole bi hale getirdim ki 1500 tane plazma, 100000roketatar, 25000hafiflazer, falan vardı.
son vurdurdugum filoda nelerim vardı hatırlamıorum ama ölüm yıldızından tutun bombardıman gemisine muhripe kadar hepsi vardı. evrenin en buyuk savaslarından biri idi sanırım benimkisi. iikide oldu sanımla serefimle oyunu bıraktım en sonunda :D sizde bırakın yoksa aile hayatınızdan tutun, sevgilinzle bile aranız bozulr unutmayın.
- askım ne dusunuorsun?
- (erkek cevap verir) hic askım. o game de filolar havada idi ne oldu die dusunuorum. dur ben en iisi benim kardesi arayımda bi baktırayım.
- (kız sinirlenir) aferin sana xxxxx. bi daha dısarı cıkmayalım bence. sana zor gelio benimle dısarı cıkmak.
bu diyalogun aynısı yasandı, ben yasadım, bir cok kiside yasamıstır. yasanmaya da devam edecek o lanet oyun oldugu surece
-
1. cisi ogamede savunma kurulmaz sdece filo basarsın gece giderken uçurursun dikaktli olman lazım ne yapcagına ben asla savunma yapmadım 1 tane bi savunmam yoktu yav durun gireyim ya bulayım şu acc leri offf off :D
-
Aslında ogamede otomatik tıklayan,saldırı gelirken otomatik filoları yollayan bir program yazıp satmak lazım bayağı para kırılır :))
-
var zaten ogamer diye. Ama tespit edilince hesap gidiyor. İkincisi neden hile yapayım? Zevkine oynadığım bişey. Üçüncüsü bende evren rekoru var ö.y sayısından ötürü. Bölgemde bana güç yetirebilecek insan sayısı çok çok az.
-
17 de oynadim 31 32 33 34 35 de oynadim hicbirinde hile yapmadim aciksozlulukle soyleyebilirim :)
sadece 35 de oynuyorum diger evrenlerde savunmadan harabe ciktigi icin bana cok sacma geliyordu o yuzden biraktim
tek evren en guzel evren
asla fanatik olmadim, filo gittigi zaman adama tebrikler mesajini ilk kendim attim oturup aglamadim icerlenmedim
:) sadece oyun zevkine oynuyoruz yenmekte var yenilmekte