Ogame?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek
    26-28-35.evrenlerde oynuyorum.sırası ile 360k-460k-120k puanlarım var.filocu değilim.ilk başladığımda yağmalanmaktan çok korkuyordum :D acemilik işte.şimdi pek bi korkum yok.filom yok sayılır.28de ufak bir filom var sadece.zevkli bir oyun ogame ama aşırı bağlanmamak lazım.insanı birçok şeyden alıyor ve kendine bağlıyor.eskisi kadar zevk vermiyor bana ogame şimdi.bana göre ogame in en güzel yanı kendinizden güçlü oyuncuların vurulmasında rol oynamanız.ilk 700-800 lerde iken benden güçlü çok oyuncuyu vurdurttum :D (çok zevkli oluyor) bana; beni vuramazsın demişti rahmetliler.hele ilk 100de olan birinin filosunu vurdurttum adam gitti ilk 25 de olan bi acc aldı.Allah bilir para ile almıştır onu :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    The Crims ten başkası yalan :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    The crims deme ya Buraya girerken bile oranın sifresiyle girmeye calısıyom yanlıslıkla :D

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    tribal world 4 teyim :)

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csilitis
    csilitis's avatar
    Erkek
    o game 13. evrenden saygılar sevgiler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    calla bi ara bendede bir ogame efsanesi sardı ama sonra bıraktım çok şükür bırak gittsin

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 3760 Toplam Mesaj: 27