Ogame Oynayan Warmı ???
-
Arkadaslar öncelikle s.a aramızda ogame oynayan warmı warsa evrenlerinizi yazın.
-
eskden oynardım şuan oynamıorm ama 2sne önce sanırm ogame ile alakalı bi knu acmştm o zmnda yasakmş :D
tagext anında banladıydı :D sora saolsn deca acmştı =)
-
bildigim kadariyla tugralbaba felan oynuyordu,ama emekli olmustur sanirim..
bende en son 42deydim..hatirladigim kadariyla solarin insasi bitince ilk 200 e girerim die planlamistim..arkadasa biraktim..ne oldu bilmiorum..commander da wardi :P
-
35 evren sene 1453 aratın bulursunuz yardım istemeyin yapmam. :D
-
Ben knıght oynuyorum.Bırakmayı dusunuom ama olmuo.Ogame nedir biras bahsedin ona başlayalım:)
-
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Ben knıght oynuyorum.Bırakmayı dusunuom ama olmuo.Ogame nedir biras bahsedin ona başlayalım:)
-----------------------------http://ogame.com.tr/
knightin boku cikti :) planitium preymis,1440 lik potmus,bilmem eldivenmis,atkisiymis,beresiymis..oyunu artik tamamen maddiyat a döktüler..tavsiyem..online oyun
oynama.. bi zaman sonra;kendini kaptiriyorsun we sen onla deil,o senle oynamaya basliyor..cok iyi hatirlarim..gece 3 e , 4 e saat kurup da filo kacirdigimi/filo
wurdugumu.. en iyisi hic baslama :)
-
Önceleri oynuyordum ..Bıraktım...Yeniden başladım ..3.evren Subo ..
Ama bu seferde 20 günlük ceza yedim:D kaldı 17 gün 6 saat:d(ceza sebebi bakıcılık,Başka arkadaş elleşmiş hesabı:d)
-
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Ben knıght oynuyorum.Bırakmayı dusunuom ama olmuo.Ogame nedir biras bahsedin ona başlayalım:)
knightin boku cikti :) planitium preymis,1440 lik potmus,bilmem eldivenmis,atkisiymis,beresiymis..oyunu artik tamamen maddiyat a döktüler..tavsiyem..online oyun
oynama.. bi zaman sonra;kendini kaptiriyorsun we sen onla deil,o senle oynamaya basliyor..cok iyi hatirlarim..gece 3 e , 4 e saat kurup da filo kacirdigimi/filo
Uyarı için saol baksana arkadas nedıo iyice bağımlıymıs.:D Ben knıghtta atilla düşecek diye kac takla atıodum.Merak ettım iyice ogameyi. -
thecoltfire bunu yazdı:
Jiqsaw bunu yazdı:
thecoltfire bunu yazdı:
Uyarı için saol baksana arkadas nedıo iyice bağımlıymıs.:D Ben knıghtta atilla düşecek diye kac takla atıodum.Merak ettım iyice ogameyi.
-----------------------------zamaninda knight da cok oynadim..pathos un ilk +7 dd si benimdi mesela :) simdi bi bakiyorum da..zamanımı harcadım,paramı harcadım,asosyal bi ot oldum,sabah
aksam,hayatim z r yapmakla gecti..cok sacma..dününü,bugününü,yarınını,tüm ömürü harcarsın,gm,operator gelir,tek tusa basar,herseyini(parani,zamanini vb.)yok
eder.karsi cikamazsin..ne o?avrupa insan hakları mahkemesine mi werecen :) cz de yanimda gecior,biz yanip sonuoruz (+7) o yanıor ama sonmuyor :) artik 8 mi 9 mu
bilemicem..tek 1 tane ok atiyor..en az 20 kisi :) ya kendin bi oyun yapcan millet bagimlii olcak ya da hic oynamican..
-
30.evren ilk 50deyim. ama kademeciyim. daha önceden 6.evrende oynuyordum. ordada ilk 30 da iken sildim. ama iyi bi filom vardı o zaman. 100 bin H.A. vardı. 10 binde komuta. ama sıkıldım artık yaw. 30 da kademecilik güzel.:)
-
35. evrende oyle takilirim fanatik degilimdir
tek ezeli rakibim tugrul babadir :)