folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ogame Oynayan Warmı ???

Ogame Oynayan Warmı ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    Arkadaslar öncelikle s.a aramızda ogame oynayan warmı warsa evrenlerinizi yazın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

eskden  oynardım şuan oynamıorm ama 2sne önce sanırm ogame ile alakalı bi knu acmştm o zmnda yasakmş :D

tagext anında banladıydı :D sora saolsn deca acmştı =)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

bildigim kadariyla tugralbaba felan oynuyordu,ama emekli olmustur sanirim..

bende en son 42deydim..hatirladigim kadariyla solarin insasi bitince ilk 200 e girerim die planlamistim..arkadasa biraktim..ne oldu bilmiorum..commander da wardi :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    35 evren sene 1453  aratın bulursunuz yardım istemeyin yapmam. :D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Ben knıght oynuyorum.Bırakmayı dusunuom ama olmuo.Ogame nedir biras bahsedin ona başlayalım:)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    thecoltfire bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben knıght oynuyorum.Bırakmayı dusunuom ama olmuo.Ogame nedir biras bahsedin ona başlayalım:)

http://ogame.com.tr/

knightin boku cikti :) planitium preymis,1440 lik potmus,bilmem eldivenmis,atkisiymis,beresiymis..oyunu artik tamamen maddiyat a döktüler..tavsiyem..online oyun

oynama.. bi zaman sonra;kendini kaptiriyorsun we sen onla deil,o senle oynamaya basliyor..cok iyi hatirlarim..gece 3 e , 4 e saat kurup da filo kacirdigimi/filo

wurdugumu.. en iyisi hic baslama :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Önceleri oynuyordum ..Bıraktım...Yeniden başladım ..3.evren Subo ..

Ama bu seferde 20 günlük ceza yedim:D  kaldı 17 gün 6 saat:d(ceza sebebi bakıcılık,Başka arkadaş elleşmiş hesabı:d)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Jiqsaw bunu yazdı:
    thecoltfire bunu yazdı:

knightin boku cikti :) planitium preymis,1440 lik potmus,bilmem eldivenmis,atkisiymis,beresiymis..oyunu artik tamamen maddiyat a döktüler..tavsiyem..online oyun

oynama.. bi zaman sonra;kendini kaptiriyorsun we sen onla deil,o senle oynamaya basliyor..cok iyi hatirlarim..gece 3 e , 4 e saat kurup da filo kacirdigimi/filo

Uyarı için saol baksana arkadas nedıo iyice bağımlıymıs.:D Ben knıghtta atilla düşecek diye kac takla atıodum.Merak ettım iyice ogameyi.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    thecoltfire bunu yazdı:
    Jiqsaw bunu yazdı:
    thecoltfire bunu yazdı:

Uyarı için saol baksana arkadas nedıo iyice bağımlıymıs.:D Ben knıghtta atilla düşecek diye kac takla atıodum.Merak ettım iyice ogameyi.

zamaninda knight da cok oynadim..pathos un ilk +7 dd si benimdi mesela :) simdi bi bakiyorum da..zamanımı harcadım,paramı harcadım,asosyal bi ot oldum,sabah

aksam,hayatim z r yapmakla gecti..cok sacma..dününü,bugününü,yarınını,tüm ömürü harcarsın,gm,operator gelir,tek tusa basar,herseyini(parani,zamanini vb.)yok

eder.karsi cikamazsin..ne o?avrupa insan hakları mahkemesine mi werecen :) cz de yanimda gecior,biz yanip sonuoruz (+7) o yanıor ama sonmuyor :) artik 8 mi 9 mu

bilemicem..tek 1 tane ok atiyor..en az 20 kisi :) ya kendin bi oyun yapcan millet bagimlii olcak ya da hic oynamican..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    30.evren ilk 50deyim. ama kademeciyim. daha önceden 6.evrende oynuyordum. ordada ilk 30 da iken sildim. ama iyi bi filom vardı o zaman. 100 bin H.A. vardı. 10 binde komuta. ama sıkıldım artık yaw. 30 da kademecilik güzel.:)

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

35. evrende oyle takilirim fanatik degilimdir

tek ezeli rakibim tugrul babadir :) 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 3686 Toplam Mesaj: 27