folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Oğlu Yemin Etti Emine Erdoğan Alaya Gitmedi

Oğlu Yemin Etti Emine Erdoğan Alaya Gitmedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

http://img4.mynet.com/ha4/n/nihatkahveci-asker.jpg

koçum nihat :( helal olsun lan :(

tümör gibi çıkmadın delikanlı asker 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Bolvadinli bunu yazdı:
    -----------------------------

gitmeyen değil

gidemeyen bir anne

gidemez tabi.. Onca şehit anasının yakarışına seyirci olduktan sonra mangal gibi yürek ister.. Neden mi? 28 günlük tatile çıktığı için evladı.. Yan gelip yatacak ya ondandır..

İpimle kuşağım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

gitse almayacaklar mıydı?

sıradan biri bile olsa ne zaman kapalı bir anneyi oğlunun yemin törenine almamış askeriye?

ben duymadım.

1-Türkiye Cumhuriyeti devletinde baş örtülü annelerin çocukları askere alınıyor o doğrudur, 

2- Türkiye Cumhuriyeti devletinde baş örtülü anneler çocukların yemin törenine başörtülü oldukları için alınmıyor ve anayasa veyahut genel kurmay şartları değiştirmedikçe alınmayacaktır.

yani oğlunun yemin törenine başörtülü oldukları için alınmayan bir anne içeri girmek istese suç olur, giremediği için gitmese yine suç olur bu ne iştir anlamadım gitti. velevki emine hanım içeri girmiş olsaydı şimdi cıngar üstüne cıngar çıkardı ve oda yapması gerekeni yaparak yemin törenine katılmamıştır, ve başbakanın oğluda her şerefli türk vatandaşı gibi şerefle görevini yapmaya gitmiştir.

NE-NEDEN-NİÇİN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

karem bunu yazdı:

gitse almayacaklar mıydı?

sıradan biri bile olsa ne zaman kapalı bir anneyi oğlunun yemin törenine almamış askeriye?

ben duymadım.

1-Türkiye Cumhuriyeti devletinde baş örtülü annelerin çocukları askere alınıyor o doğrudur, 

2- Türkiye Cumhuriyeti devletinde baş örtülü anneler çocukların yemin törenine başörtülü oldukları için alınmıyor ve anayasa veyahut genel kurmay şartları değiştirmedikçe alınmayacaktır.

yani oğlunun yemin törenine başörtülü oldukları için alınmayan bir anne içeri girmek istese suç olur, giremediği için gitmese yine suç olur bu ne iştir anlamadım gitti. velevki emine hanım içeri girmiş olsaydı şimdi cıngar üstüne cıngar çıkardı ve oda yapması gerekeni yaparak yemin törenine katılmamıştır, ve başbakanın oğluda her şerefli türk vatandaşı gibi şerefle görevini yapmaya gitmiştir.

Çene altından bağlayan herkes törenlere girebilir, aynı kural ziyaret için de geçerlidir, Doğu Kışla, Batı Kışla, Kırkağaçta biz böyle gördük balıkesirde de aynı uygulamanın olduğunu arkadaşlarımdan biliyorum ve boluda da! birşeyler yazardım da neyse küfür bize yakışmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Türk Silahlı Kuvvetlerinde herzaman başörtülü analar yemin törenlerine girmiştir. ki törenlere gelenlerin yüzde 70 i başıörtülüdür.. ayrıca hiçbirzaman farklı muamele edilmez. .. erzincan tekirdağ hepsindeki yemin törenlerinde böleydi... ya oynayamayan gelin yerim dar dermiş. sen gitmek istede almazlarsa ondan sonra konuşalım.. emine erdoğanda nasıl bir annelik duygusuvarsa artık. oğlunun yemin törenini bile görmek  istemiyor.  hani böyle askerlik yapmadan önce askeriyeyi başörtü düşmanı gibi gördürtüyorlar insana bu dinci takımı. yanlız gidip baktığında hiç alakası yok.. adamlar terörist avlamak için harp sanatı öğretiyorlar, başörtülü kovalamak için ahlak zabıtası değil..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

gider gitmez bizene amk. :| 

selam gençlik!
Toplam Hit: 8304 Toplam Mesaj: 17